Atceros fiškas - gan čipsos, gan tajās košļenēs. Vēl Ventspilī bija tāds tirgus tur, kur tagad ir maxima - tas bija katra bērna sapnis - kleitas, mantiņas, visādi citādi krāmi, ēdieni visādi, bulciņas lētas. Vispār tas tirgus bija foršs, ok, drēbes es tur savā vecumā gan jau nepirktu, bet ēdieniem bija cita kvalitāte un pārdevējas bija super laipnas :) Tur arī gājām fiškas pirkt :D
ā un tad bija arī teletūbiju bums, man arī nopirka tādus mazus, vienīgi pūū nedabūju, jo tie vienmēr bija izpirkti vai bija tikai lielie :D
Vēl man atmiņā palicis tas kompjūters - pieslēdz pie tv un ieliekt tādas kasetītes, domājams play station pirmsākums. Vienmēr gāju pie draudzenes spēlēt spēles, pašai ar tādu gribējās, bet man bija dators :D
Un vēl supermario, man bija tāda atkarība, kad gāju sākumskolā, ka vecāki uzlika datoram paroli :D
Un kur tad bez tamagoči - visiem bija, bet man ne reizi nenopirka, jo mamma uzskatīja, ka tas ir kaut kāds s*ds :D Man toties nopirka fērbiju, tad nu biju traki laimīga :)) Skatos, ka viņi atkal veikalā atgriežas, gribētos brāļukam nopirkt Ziemassvētkos :)
Vēl man bija topā scala lelles, vēl tagad mājās stāv visādi komplekti.
Un par naudas vērtību agrāk pat žēl runāt, 50sant bija tik ļoti daudz :( Un kad man bija 2ls, tad ar visām pagalma čomenēm gājām uz veikalu un tonnām sapirkām visādus saldumus :D