Nabadzība vs Bagātība??

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Būtu interesanti paklausīties viedokļus no meitenēm kurām ir ļoti bagāti puiši.Kuri nāk no ļoooti pārtikušām ģimenēm un visu mūžu ir dzīvojuši pārticībā.Kā jūs spējiet būt kopā ar viņiem?Nejūtieties mazvērtīgas,zemākās kārtas, jo jums nav kruts dzīvoklis,mašīna un zīmolu apģerbi???Man būtu kauns vest puisi iepazīties ar vecākiem, ja dzīvotu Purciemā,Bolderāja utt, bet vinš nāktu no villu rajona.Varbūt tas ir tikai manas iedomas ,ka abiem jābūt vienlīdzīgiem vairāk vai mazāk.Esmu arī novērojusi, ka tādi puiši nekad nav kopā ar lauķēm kuras ir skaistas tomēr izskatās trūcīgi.Varbūt viņiem ir bailes ka šis visu naudas maku izgrābs.
Varbūt arī LV nav daudz šādu puišu un ģimeņu,tomēr būtu interesanti paklausīties viedokļus.
24.08.2013 02:34 |

Reitings 623
Reģ: 26.01.2013
Mans bijusais bija loti turigs un vinam Danija ir liela maja, bet es vienkarsa meitene.
nu ko tu visu laiku par savu bijuso, tapec jau tevi ari pameta, bija un izbija pietiek par vinju :D
25.08.2013 18:48 |

Reitings 895
Reģ: 14.07.2013
Es domaaju ,ka arii tie loti bagaatie cilveeki,kurus min Cataleya ,noteikti veelas peec darba dienas atpuusties ar kaadu sievieti,kura ir viniem patiikama,interesanta!Vini noteikti neveertee sievieti peec naudas maka,jo nauda viniem ir pasiem...!

Atļaušos palabot - "..noteikti veelas peec darba dienas atpuusties ar kādām sievietēm, kuras ir viniem patiikamas.."
25.08.2013 18:49 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Krista-mans viirs nemaz negaida ,lai es saprastu visu par ko vins runaa savaa inzenieru jomaa,bet teiksu kaa ir -ir jaabuut kaut kam ,kas vieno cilveekus ,jo tas izskats-tas aareejais ,kas ir sievietee attieciibas nenoturees ilgu laiku !Tas aareejais straadaa parasti loti iisu laiku-viens pie otra pierod,neredz vairs to taa ,kaa saakumaa,bet kopeeji hobiji,intereses gan!
Cilveeki gan ir loti dazaadi un noteikti ir arii taadi,kuri veelas "nocopeet" tikai izklaidei to skaisto sievieti!
25.08.2013 18:55 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
Haha, sasmejos pa tiem komentariem, kur tiek spriests pa maaju "biezumu" , biezi vien cilveki, kuri ir loti turigi necels tadas izlecosas majas - tiesi otradi, labak mazak "leks" acis ar saviem ienemumiem. Ar tadiem izlecieniem parasti izcelas tadi, kas naudu ir dabujusi atri un sakt tricet rocinas un actinas milzigs priecins un kur tik atrak izmest tos simtus. :) protams, var but ari iznemumi, ka jau visur. Tas pats musu R.Pauls - bagats vins noteikti ir, bet, savukart, maja vinam ir diezgan parasta kiegelu maja, un tiesi ta , kapec naudu iegrust kiegelos un dzelzos, ja to var darit daudz savadak
25.08.2013 20:12 |

Reitings 136
Reģ: 08.04.2013
Tad, kad satiksi savu īsto mīlestību, kurš arī tevi mīlēs, tad tev nenāks prātā šādas nejēdzīgas domas! :)
25.08.2013 20:19 |

Reitings 1062
Reģ: 26.12.2012
Viena te rakstija, ka nav biezas majas, bet es redzeju, ka Marsilos ir.

Pirmkārt, es nerakstīju par Mārsiliem, bet konkrēti, iepriekš minēto Baltezeru(lielais baltezers, tieši tur, kur dzīvo Krūmiņš,Krancmanis, M. Brauns, tālāk dzīvo Pauls,Tannis to vietu). Otrkārt es neapgalvoju, ka mājas nav lielas, viņas ir palielas, un visbiežāk ņemtas kredītā. Kas tika ņemts pirms krīzes. Un tagad, lielākā daļa stāv tukšas. Pietam, tieši tās kūku mājas , visas ar tornīsiem un milzu metāla sētām, jo īpašnieki nespēj viņas uzturēt, fiziski, nomaksāt kredītus, tāpēc šīs tā saucamo izbijušo jaunbagātnieku mājas, stāv tukšas, bankas ir atņēmušas.
Gribēju rakstīt, bet tad izlasīju perfektu komentāru, tāpēc citēšu:
Haha, sasmejos pa tiem komentariem, kur tiek spriests pa maaju "biezumu" , biezi vien cilveki, kuri ir loti turigi necels tadas izlecosas majas - tiesi otradi, labak mazak "leks" acis ar saviem ienemumiem. Ar tadiem izlecieniem parasti izcelas tadi, kas naudu ir dabujusi atri un sakt tricet rocinas un actinas milzigs priecins un kur tik atrak izmest tos simtus.

Pietam, tēma nemaz nebija par konkrētās lokācijas apbūvi, bet gan par cilvēka materiālo stavokli un iespēju pieņemt otra nespēju būt tik labi nodrošinātam. Tēma, par mājām, to būvniecību bija kā paskaidrojums, tiem , kas domā , ka esot biezai mājai , cilvēks ir bagāts. Vai dzīvojot krutā vietā, tas kaut ko maina.
Es, piemēram, uzskatu, ka tāds jaunbagātnieks ar kredītu, māju Baltezerā un potenci zaudēt darbu ir daudz , daudz nabadzīgāks, kā zemnieks, ar vairākiem hektāriem meža, lauka apstrādes tehniku un vecu guļbūves māju. Par zināšanām neņemos spriest, bet kopīgu valodu, tik pretējiem cilvēkiem būtu grūti atrast.
25.08.2013 20:38 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
Navigator
Es, piemēram, uzskatu, ka tāds jaunbagātnieks ar kredītu, māju Baltezerā un potenci zaudēt darbu ir daudz , daudz nabadzīgāks, kā zemnieks, ar vairākiem hektāriem meža, lauka apstrādes tehniku un vecu guļbūves māju. Par zināšanām neņemos spriest, bet kopīgu valodu, tik pretējiem cilvēkiem būtu grūti atrast.

Loti labs piemers, tada bija doma manam tekstam. Zemnieks ar savu saimniecibu pelnis ilgtermina un vina nauda augs vina labumam. Tacu tads jaunbagatnieks ar maju , masinu un celojumiem kredita, naudu tikai teres kreditu apmaksai, kuri, ka zinams, vienmer ir ar % likmem, sanaks , ka vina nauda nevis kalpos vina vajadzibam, bet vins kalpos naudai.
25.08.2013 21:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits