Viena te rakstija, ka nav biezas majas, bet es redzeju, ka Marsilos ir.
Pirmkārt, es nerakstīju par Mārsiliem, bet konkrēti, iepriekš minēto Baltezeru(lielais baltezers, tieši tur, kur dzīvo Krūmiņš,Krancmanis, M. Brauns, tālāk dzīvo Pauls,Tannis to vietu). Otrkārt es neapgalvoju, ka mājas nav lielas, viņas ir palielas, un visbiežāk ņemtas kredītā. Kas tika ņemts pirms krīzes. Un tagad, lielākā daļa stāv tukšas. Pietam, tieši tās kūku mājas , visas ar tornīsiem un milzu metāla sētām, jo īpašnieki nespēj viņas uzturēt, fiziski, nomaksāt kredītus, tāpēc šīs tā saucamo izbijušo jaunbagātnieku mājas, stāv tukšas, bankas ir atņēmušas.
Gribēju rakstīt, bet tad izlasīju perfektu komentāru, tāpēc citēšu:
Haha, sasmejos pa tiem komentariem, kur tiek spriests pa maaju "biezumu" , biezi vien cilveki, kuri ir loti turigi necels tadas izlecosas majas - tiesi otradi, labak mazak "leks" acis ar saviem ienemumiem. Ar tadiem izlecieniem parasti izcelas tadi, kas naudu ir dabujusi atri un sakt tricet rocinas un actinas milzigs priecins un kur tik atrak izmest tos simtus.
Pietam, tēma nemaz nebija par konkrētās lokācijas apbūvi, bet gan par cilvēka materiālo stavokli un iespēju pieņemt otra nespēju būt tik labi nodrošinātam. Tēma, par mājām, to būvniecību bija kā paskaidrojums, tiem , kas domā , ka esot biezai mājai , cilvēks ir bagāts. Vai dzīvojot krutā vietā, tas kaut ko maina.
Es, piemēram, uzskatu, ka tāds jaunbagātnieks ar kredītu, māju Baltezerā un potenci zaudēt darbu ir daudz , daudz nabadzīgāks, kā zemnieks, ar vairākiem hektāriem meža, lauka apstrādes tehniku un vecu guļbūves māju. Par zināšanām neņemos spriest, bet kopīgu valodu, tik pretējiem cilvēkiem būtu grūti atrast.