Nabadzība vs Bagātība??

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Būtu interesanti paklausīties viedokļus no meitenēm kurām ir ļoti bagāti puiši.Kuri nāk no ļoooti pārtikušām ģimenēm un visu mūžu ir dzīvojuši pārticībā.Kā jūs spējiet būt kopā ar viņiem?Nejūtieties mazvērtīgas,zemākās kārtas, jo jums nav kruts dzīvoklis,mašīna un zīmolu apģerbi???Man būtu kauns vest puisi iepazīties ar vecākiem, ja dzīvotu Purciemā,Bolderāja utt, bet vinš nāktu no villu rajona.Varbūt tas ir tikai manas iedomas ,ka abiem jābūt vienlīdzīgiem vairāk vai mazāk.Esmu arī novērojusi, ka tādi puiši nekad nav kopā ar lauķēm kuras ir skaistas tomēr izskatās trūcīgi.Varbūt viņiem ir bailes ka šis visu naudas maku izgrābs.
Varbūt arī LV nav daudz šādu puišu un ģimeņu,tomēr būtu interesanti paklausīties viedokļus.
24.08.2013 02:34 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
jūs tik daudz runājiet klišejās...

manā uztverē pasaka par pelnrušķīti varbūt arī realitātē notiek, 1 no miljona un tad tie gadījumi arī ir veiksmes spēle. īstajā vietā īstajā laikā un klikšķis nostrādā.. jo parasti cilvēki apgrozās kaut kādos savos līmeņos un tie līmeņi maz iespējas, ka krustosies ikdienā. un cilvēks neapzināti izvēlēsies draugus un partnerus no savām, pazīstamām aprindām. jo tā ir garantija, ka vērtību skala apmēram līdzīga. ja ļoti pārticis vīrietis apzināti atrod sev meiteni no "tautas", tad jājautā, kādēļ.. lai dominētu, lai nav jāiespringst, lai būtu "princis baltajā zirgā".. nezinu, visādi apsvērumi. lai pabaudītu eksotiku, ko nepierastu.. reti tīra un gaiša lielā mīla..
24.08.2013 15:49 |

Reitings 512
Reģ: 08.11.2012
Zinu vienu pāri, kur sieviete ir nākusi no ļoti trūcīgas ģimenes,tēvs viņai nav bijis,māte alkoholiķe, bet vīrietis nāk no bagātas ģimenes. Biju šī pāra kāzās, protams viss bija super duper,bet varēja manīt,ka sievietes radi un draugi ir tādi pavisam vienkārši cilvēki, kas bija tā uzsvērts zāles galdu sadalijumā. Tas bija tā nepatīkami. Vispar šis vīrietis neizceļ to,ka ir bagāts. Nesen bijam vienā dabas izbraucienā kopā un viņi izvēlējās kempingā vismazāko mājiņu bez visām ērtībām. Cik esmu novērojusi,tad sieviete arī skaita katru kapeiku ko tērē. Dzīvo viņi pieticīgā Purvciema dzīvoklī un jūtas laimīgi.
Manurpāt, bagātie ne vienmēr vērtē sievietes naudas apjomu,bet gan to,kas galviņā notiek.
24.08.2013 16:20 |

Reitings 895
Reģ: 14.07.2013
Esmu bijis nabags un kaut gan tagad esmu virs Latvijas vidējā (ta nu gan sasniegums) tik un tā vajag daudz vairāk. Ar kkādām nabadzēm vai parastām pat nemaz nedomātu satikties (pilnīgi neko no tā neiegūstu, tikai zaudēju), ar bagātu tikai tad ja man no tā būtu kkāds labums un es pats varētu ķļūt bagāts (viņa palīdzētu vai es viņai atņemtu).
24.08.2013 16:32 |

Reitings 576
Reģ: 06.06.2012
Mana drauga draugs dzivo Marsilos maza Baltezera puse un tur ir loooti daudz milzigas majas 1. un 2.linija, kuras ap miljonu maksat varetu, lielas domaju aptuveni 500 un vairak un zemes milzigas. Lielajam Baltezeram neesmu ipasi braukusi un petijusi.

nu kāds sakars? viena, vienīga lielīšanās katrā komentārā
24.08.2013 18:19 |

Reitings 1579
Reģ: 04.04.2013
Mellene, kur lielisanas? Viena te rakstija, ka nav biezas majas, bet es redzeju, ka Marsilos ir.
24.08.2013 20:35 |

Reitings 2264
Reģ: 16.02.2013
Sancho, kuram no taviem draugiem, tas viss pieder?
24.08.2013 20:43 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Muusdienaas ir pieejamas graamatas, internets, izstaades, tv un daudzas citas lietas. Ja cilveeks intereseejaas par apkaart notiekosho, ir zinaatkaars, tad ar taadu buus vienmeer par ko parunaat, neskatoties uz macinja biezumu. Tas ir miits, ka bagaatajiem un nabagajiem nav kopiigu teemu sarunaam. Turklaat var izraadiities, ka pasta darbiniece ir labaaks un daudzpusiigaaks sarunu biedrs par uznjeemeeju, kursh atskaitot par savu biznesu, nekaa cita nezin.
24.08.2013 23:34 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
Vai turība skaitās arī tad, ja uz īsu laiku nopelna lielu naudu, iztērē, atkal ir bez nnekā , un atkal brauc pelnīt? :D
24.08.2013 23:41 |

Reitings 9169
Vai turība skaitās arī tad, ja uz īsu laiku nopelna lielu naudu, iztērē, atkal ir bez nnekā , un atkal brauc pelnīt?

Nee, tas skaitaas idiotisms.
24.08.2013 23:43 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Krista:D:D
25.08.2013 00:15 |

Reitings 2429
Reģ: 27.10.2011
Paldies tai vecenei, kas paskaidroja precīzāk, ka viņas arābu emirātu šeihs īrē dzīvokli Purčikā, savādāk jau likās, ka varbūt kaut kādās prastās Skanstes virsotnēs vai kas kas tāds....
25.08.2013 01:21 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Tas ir miits, ka bagaatajiem un nabagajiem nav kopiigu teemu sarunaam. Turklaat var izraadiities, ka pasta darbiniece ir labaaks un daudzpusiigaaks sarunu biedrs par uznjeemeeju, kursh atskaitot par savu biznesu, nekaa cita nezin.

Filmās, grāmatās un 1 no 1000 gadījumiem - droši vien. Bet vairāk tā izklausās pēc runāšanas runāšanas pēc un tādas apspriešanas, bet tas, ko stāstīju bija nebija kaut kāds mans fantāzijas auglis. Un godīgi, nezinu nevienu uzņēmēju, kurš būtu muļķis - domātu tikai par biznesu u.t.t. Lai daudz sasniegtu, ir tomēr arī daudz jāzina. Atkal jau - noteikti nenoliedzu iespējamību, bet varu teikt, ka vieglāk noteikti ir ar cilvēkiem, ar kuriem ir pēc iespējas vairāk kopīgu dzīves pozīciju.
25.08.2013 09:29 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Lai daudz sasniegtu, ir tomēr arī daudz jāzina.

Lasu un smaidu... Ja runa ir par Latviju un tieši ļooooti labu finansiālo nodrošinājumu, tad pilnīgi noteikti šie divi aspekti daudz naudas un labas zināšanas ne vienmēr savstarpēji korelē. Varētu bez domāšanas nosaukt vismaz piecus piemērus, kur tā nav;)
25.08.2013 11:26 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
parasti cilveki saiet ar sev lidzigiem, jo gluzi vienkarsi vini sava zina nesatiekas. piemeram, parasta skolotaja neapmekle kaut kadu smalko tusinu, kur butu iespejams iepazities ar tiem turigajiem cilvekiem. varbut tiesi tapec sis ir tas iemesls kapec tie basketbolisti tas blondines pa apli maina?:D
25.08.2013 13:01 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Neesmu nabadzīga,bet bagāta arī neesmu.Mani nekad nav uztraucis,cik bagāts ir puisis.Esmu tikusies gan ar tādu,kam vecāki bagāti,dzīvo Berģos,ceļo,brauc ar Lexusu,dēliņš var aizbraukt uz Kanādu sevis meklējumos,tad uz Šveici pamācīties.Un esmu satikusies arī ar tādu puisi,kas mani gribēja nopirkt,kad atbildēju,ka man nevajag,lai mani uztur - viņam bija lielas acis. :D nekad neesmu un diez vai mēģināšu sevi salīdzināt ar vīrieti materiālā ziņā.Man tas nav vajadzīgs. :) Man ir savs skatījums par naudas pelnīšanu + uzskatu,ka lielu naudu godīgi nevar nopelnīt un viss ar to saistītais risks,manuprāt nav tā vērts.
Man reiz gribēja pārmest,ko es,ar bakalauru strādāju neīstajā sfērā,par ko es tikai pasmējos,no sērijas,kāda tev starpība kā es pelnu naudu,tas ir tīri ok darbs,nestrādāju taču par m***u.Puiši nekad nav līduši manā maciņā un es nelienu viņu,vienīgie kuru maciņos varu līst ir mani ģimenes locekļi.
25.08.2013 13:18 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
marta - Man šķiet,ka tas jau vairāk tāds dzīvesveids.No tā izārstēties ir grūti.
25.08.2013 13:21 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Tas vai virieti kada noslauks nav atkarigs tik daudz no maka biezuma, drizak no viriesa smadzenu kapacitates un mugurkaula esamibas. Ari parastu ierednisa maku var izsukt tuksu.
25.08.2013 13:43 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
luīzeluīze - es klausos tavus piemērus - ?

Arī krāpties ir jāmāk.
25.08.2013 13:49 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es atcereejos ,kaa iepazinos ar savu viiru-vinam uz pieres nebija rakstiits,kas vins ir, ar ko nodarbojas!Saakaam runaat par veseliigu eesanu,vins iemineejaas,ka var man pamaaciit kalnu sleeposanu.Es toreiz pat nesapratu,ka vinam ir kaut kas daudz vairaak ,kaa sievietei pie kuras dziivoju toreiz!
Es domaaju ,ka arii tie loti bagaatie cilveeki,kurus min Cataleya ,noteikti veelas peec darba dienas atpuusties ar kaadu sievieti,kura ir viniem patiikama,interesanta!Vini noteikti neveertee sievieti peec naudas maka,jo nauda viniem ir pasiem...!
25.08.2013 17:07 |

Reitings 9169
Un godīgi, nezinu nevienu uzņēmēju, kurš būtu muļķis - domātu tikai par biznesu u.t.t. Lai daudz sasniegtu, ir tomēr arī daudz jāzina.

Es gan zinu vairaakus! Vieniigaas intereses ir pashu bizness un balliites, kuraas nocopeet kaarteejo zakji. Lai daudz sasniegtu, ir daudz jaazina tieshi tajaa konkreetajaa jomaa, kuraa veelies kaut ko sasniegt. Latiinju valodas zinaashanas vai plashas zinaashanas par gjeologiju nepaliidzees piemeeram, meebelju biznesaa.
25.08.2013 18:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits