Es seit par kautko pavisam savadaku. Un ja, atvainojos, ka man nav garumzimju, dators tikko parinstalets.
Noskatijos filmu The first time (
http://www.youtube.com/watch?v=NnVJm2NwJJ8 )un kartejo reizi atcerejos, ka man jau ilgu laiku ir teikts, ka mana seja ir stipri lidziga galvenas lomas attelotajai Britt Robertson(sejas forma, lupas noteikti, acu forma, vienigi man deguntela gals nedaudz plataks)
Bet ne tik siki par mani, jums kadreiz kads ir teicis, ka saskata jusos lidzibu ar kadu slavenaku vai ne tik slavenu cilveku?Ja jaa, tad kuru. Nav svarigi, aktrisi, dziedataju, golfa speletaju, basketbolisti, politiki, kaut zinu reportieri vai varbut pat vienkarsi randoma uzietai personai interneta. Vai varbut pasas esat kadreiz skatijusas un nodomajusas, ka saskatat lidzibu. Ielikat foto ja nav slinkums. :)
Si diskusija nav taisita lai kada saktu kasketies jo redz viena uzskata, ka ir tik pat perfekta ka Ketrina Zeta Jonsa(piemers) vai gluzi otradi, cituprat loti neglita. Vienkarsi sagribejas palasit kautko savadaku no ikdienas diskusijam.
Te manis minetaa, skatos un liekas nedaudz
kriipiigi