Ej pie dakteres! Man bija līdzīga situācija - biju pie dakteres, salaboja zobu, kurš man nemaz nesāpēja, bet izradījās, ka ir caurs. Pēc anestēzijas iziešanas drusku sāpēja - domāju, ka pie vainas anestēzija un gaidīju, kad pāries. Pēc vairākām dienām sāpes nepārgāja, palika tikai stiprākas. Man sanāca diezgan ilgi novilcināt aiziešanu pie zobārsta (ko galu galā ļoti nožēloju). Pie zobārsta tiku tikai tad, kad sāpes jau bija neizturamas un pie katras sāpju lēkmes bezmaz vai bira asaras.
Protams, izrādījās, ka jātīra kanāli. Mani sašpricēja, bet drusku sāpes vēl bija jūtamas. Urba, viss ok, līdz brīdim kad bija šausmīgas sāpes.. tādas, ka krēslā pat palēcos. Tad tika špricēts pa taisno iekšā, kas, protams, arī sāpēja, bet vismaz pēc tam sāpju vairs nebija. Daktere man kanālus tīrīja bez maksas, tajā reizē man vispār nekas nebija jāmaksā. Nākamajā reizē maksāju tikai par plombi, ta kā pārāk dārgi tas viss nebija.
Tā kā silti iesaku nevilcināties ar sāpēm un iet pie ārsta.
Ā, un par rentgenu - man likās pilnīgi normāli, ka pirmajā reizē man netaisīja - kāpēc lai taisītu rentgenu zobam, kas man nemaz nesāp un nekādi citādi neliek par sevi manīt? Var jau būt, ka es neko daudz nesaprotu par zobārstniecību, bet man tas likās pilnīgi normāli.
Pie tam nevainoju dakteri šajā situācijā.