Tā ir normāla situācija?

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Es visu dienu strādāju, vakarā draugs un viņa brālis ar kaut kādu draudzenīti gribēja iet pasēdēt, es piekritu, nevis tāpēc, ka gribēju, bet tāpēc, lai būtu kopā ar savu draugu, kurš pēc dažām dienām brauc prom. Tas vakars ieilga līdz trijiem, es vienkārši vairs nespēju acis noturēt vaļā, un šodien arī ir jābūt darbā, kājās 10h. Ik pa brīdim tā neuzkrītoši teicu, ka nāk miegs. Draugs tikai nu labi, tūlīt. Kad atnesa 5 alus kausus, sapratu, ka vakars tik ātri nebeigsies, un prasīju, lai izsauc man taxi. Cerēju, ka viņš brauks ar mani, tā vietā viņš nobļāvās, ka es viņam visu vakaru drāžot smadzenes, un jau apriebies, un demonstratīvi brālim paprasīja naudu manam taxim, jo pašam nebija. Negribēju būt kaut kāds budzis, tāpēc VĒL gaidīju, kad izdomās braukt uz māju. Stundu pagaidīju, un teicu, lai brauc pie manis. (Mēs nedzīvojam vēl kopā) Viņš pateica, ka negrib pie manis, jo manu mammu uzmodināšot, un lai braucu pie viņa, vienā istaba ar šiem abiem, es pateicu, ka nē.Tas jau nekas, ka tā bija pēdējā nakts, kad varam būt kopā divi vien, bet viņš izvēlējās viņus. Jā. Es vienkārši apgriezos un gāju uz māju, naktī, un viena pati. Viņš pat nepapūlējās paskriet pakaļ, iedot taxim naudu, jo es tālu dzīvoju un no darba kājās sāp kājas. Kā jūs rīkotos manā vietā? Viņš tūlīt jau brauc prom, un vienīgais, kad varam pabūt kopā ir šī nakts un nākamā diena, bet tikpat labi es to varu nedarīt, jo pēc darba ietu gulēt un visa nākamā diena tāpat jāguļ, jo jāstrādā naktī. Gribas, lai viņam pielec, bet negribu lepnuma dēļ neatvadīties. Ai, nezinu.
22.08.2013 12:20 |

Reitings 2542
Tur varēja ar eiro norēķināties. Viņam lati nebija. Varbūt arī brālis visu laiku sauca, ja godīgi, nezinu, bet kāda tam vispār ir nozīme? :D Viņš visu savu naudu būtu atdevis, runa šoreiz nav par naudu.
22.08.2013 12:54 |

Reitings 2542
Nu tieši tā, lai arī cik sāpīgi nebūtu, es par spīti ar viņu netikšos, lai saprot, ka citi visi svarīgāki, nekā es.
22.08.2013 12:56 |

Reitings 1598
Reģ: 12.10.2010
interesanti, katrā attiecību problēmu diskusijā būs meitenes, kas rakstīt "bēdz no tāda prom", es nesaprotu kā var atrisināt problēmas, ja vienmēr no visiem jābēg prom...

un nav tā, ka dzerstiņi pārvēršas par 2 dienu tusiņiem un pēc tam par alkoholismu... Vīrietis tomēr arī ir dzīvs cilvēks ar savām vēlmēm, kas vienu brīdi grib romantiku, citu tusiņus.
22.08.2013 12:56 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Es laikam diezgan racionāli uz to visu skatos. Kas tur slikts, ja gribēja pasēdēt gan ar tevi, gan brāli, draugiem. Bijāt taču kopā. Varēji baudīt laiku. Ja TEV apnika, tā ir TAVA problēma. Tad arī meklē risinājumu – brauc mājās vai paliec, bet nepīksti. Es arī neizturētu, ja man vakara gaitā kāds blakus kladzinātu, ka nāk miegs un blā blā.
Jums ir priekšā vel viena diena un nakts – pasaki, ka vakar biji sarūgtināta, ka nepavadīja laiku ar tevi pietiekami, bet mēģiniet to atgūt.. Domāju, ka viņa mērķis nebija tevi atšūt, vienkārši centās izdarīt kā visiem būtu labāk. Bet šajā gadījumā visiem izdabāt nebūtu iespējams - kāds tomēr paliktu apvainojies un tā biji tu.
Protams, nezinu kā viņš pret tevi ikdienā/ballītēs uzturas, bet analizējot konkrēto situāciju, uzskatu, ka tu pārāk egoistiski to pasniedz.
22.08.2013 12:57 |

Reitings 278
Reģ: 28.06.2013
Nu šeit man liekās, ka katru dienu kāda šķirās pēdējā laikā :D

Izklausās jau, ka tas čalis ir vienkārši neaudzināts lauku tēviņš...
22.08.2013 12:58 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
vienīgais, kas man šķita nepieņemams - tevis apkaunošana svešu cilvēku priekšā par neko un pofigisms par to, ka nakts vidū viena ej mājās.
viss pārējais - tu jau laicīgi zināji, ka būsi vēl miegaināka, labāk būtu izvēlējusies palikt mājās un tajos trijos, kas vairs nevarēji izturet, būtu vienkārši palūgusi naudu taksim,pateikusi, ka brauc mājās, iedevusi buču uz pieres un aidā. protams, ja šis nebūtu sakliedzis kā auns. vispār nesaskatu šeit nekādu problēmu, ja vienīgi to, ka puisis necienīgi izrīkojās sakliedzot. par pārējo pati vien sacepies. neesi muļķe, satiec šodien vai kad viņš brauc prom, pasaki, ka viņa attieksme bija šausmīga, mierīgi izrunājies, pieņem situāciju un atvadies.savādāk laidīsi gaužas asaras, kad šis būs aizbraucis prom ar dusmām uz tevi un otrādāk, saņemsi dāvanā beigās hlamīdijas vai velnssazinko.
22.08.2013 13:02 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
uz cik ilgu laiku tad viņš brauc projām?
22.08.2013 13:03 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Man šāda situācija nav pieņemama, bet es tā kā tu nerīkotos. Es vispār nevaru iedomāties šādu situāciju.
Bet JA NU es būtu tavā situācijā- ja man nāktu miegs, es brauktu mājās, nevis gaidītu 21. aliņu.
22.08.2013 13:04 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Uzskatu, ka vīrietis rīkojās ļoti nepieklājīgi, visu cilvēku klātbūtnē norādot, ka viņa meitene krīt viņam uz nerviem. Nekādos apstākļos nav pieļaujama otra cilvēka pazemošana, bet šajā situācijā vīrietis tieši to arī izdarīja - pazemoja savu draudzeni.
22.08.2013 13:07 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Vīrietis nemāk iziet uz kompromisu.
22.08.2013 13:08 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
domāju, ka pareizi nav rīkojies neviens no jums.
nu puisim vajadzēja respektēt tevi, bet tev nedrīkst 'būt tāds uzstādījums, ka labāk grib pavadīt laiku ar viņiem, nekā ar tevi.
bet tas viņš, tas ir drauga brālis. miesīgs brālis. protams, ka viņš gribēja ar viņu normāli pasēdēt un iedzert. a bet tā brāļa kaut kāda draudzenīte ir tāda pati draudzenīte kā tu savam draugam. nekas vairāk jau tu arī neesi.
zinot sevi, ka man arī patīk patusēties, es laikam būtu sēdējusi līdz rītam augšā kopā ar draugu. kas tev ir svarīgāks - sex vai drauga klātbūtne?
cik es saprotu, tev nav pieņemams, ka draugs lieto alkoholu. vai vismaz tik ilgi un tādos daudzumos. varbūt arī tur daļa problēmas slēpjas? ja draugs man nedotos līdzi, es priecīga nebūtu, bet sarauties uz pusēm viņš arī negrib, jo viņam esi svarīga gan tu, gan brālis.
bet arī viņš nedrīkstēja sākt bļaut uz tevi brāļa klātbūtnē, jo tas ir pazemojoši. bet, arī ir starpība, vai tu visu vakaru čīkstēji vai arī vienreiz tikai pateici, bet nedod tiesības tā sākt bļaut. pēc kā tāda es arī droši vien nepaliktu.
pāršāvāt pār strīpu abi..kurš tālāk - nezinu.vismaz aizej un atvadies no viņa kaut uz 5 minūtēm.
22.08.2013 13:09 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Piekrītu Sany!!
Obligāti ir jāatvadās!!!
22.08.2013 13:13 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Bērnišķīgs puisis.
22.08.2013 13:21 |

Reitings 1823
Reģ: 17.05.2013
Uzskatu tā pat kā Sany.
Un zinu kā tas ir ka draugam ir brālis un ka grib arī ar brāli patusēties. Tā kā man ir labas attiecības gan ar mana puiša brāli un draugiem tad parasti pievienojos viņiem un pasēžu, bet ja tiešām negribu vairs palikt palūdzu kādam lai aizved mani mājās. Bet neviens no mums scēnas netaisa.
22.08.2013 13:36 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Nu ja tāda ir tava nostāja, tad nebrīnies, ka viņš aizbraucot prom pārdomās dzīvi ar kādu citu meiteni.

Es saprotu tevi, pati esmu emocionāla, bet reizēm ir vērts uz saviem psihiem paskatīties no malas.

+++
22.08.2013 13:37 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
No vienas puses - puisis pirms aizbraukšanas vēlējās atvadīties kaut kā savādāk nekā esot mājās un ejot ar tevi vienpadsmitos gulēt, kas tā arī būtu, jo tu visu dienu strādā un esi nogurusi. Kad es pagājušajā vasarā strādāju, un man iekrita maiņas brīvdienās (6dien 12-22, 7dien 7:30-16), puisis mani pierunāja abas naktis iet ar viņu tusēt, lai gan man darbs arī stāvošs. Tad nu 5dienas naktī nedaudz par daudz iedzēru un aizbraucu mājās ātrāk, tad nākamajā dienā visu dienu kājās nostradāju, ap 23:00 biju mājās, un puisis ar savu dara kolēģi pierunāja atkal iet atpūsties, pierunāja. Tajā naktī vispār pat gulēt neaizgāju, jo līdz rītam notusējām, aizbraucām mājās, savedu sevi kartībā un braucu uz darbu. Grūti bija, kājas sāpēja. Bet nekas, izdzīvoju.

Bet puisis muļķis no tāda viedokļa, ka sapratnes nekādas. Ja tu piekāpies un aizgāji tur, kur gribēja viņš, viņam, ja ne braukt mājās, kad tu pateici, bet izturēties ar savādāku attieksmi. Vismaz, cik var noprast, kāda tā ir bijusi.
22.08.2013 13:47 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Bet puisis muļķis no tāda viedokļa, ka sapratnes nekādas

Ja jūs vēl nezinat, tad sapratni vīriešos audzinat jūs pašas. ;)
Man ir tikai viens ieteikums - meitenes, esat gudrākas.
22.08.2013 13:51 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Puisim vajadzetu uzsaut pa pakausi par vina izturesanos, bet teiksu ta, ari tu pati neesi bez vainas. Nu ko tu lidi ara ja tev naca miegs? Es vispar nevaru iedomaties, ka es izeju ara esot nogurusai un pec tam nidu virietim, ka gribu majas. Nu ja tomer izietu, sagribetu prom, brauktu. Kads velns tevi didija palikt vel stundu kad tev tika izsaukts taxis? Es vienkarsi nesaprotu tevi.
22.08.2013 13:52 |

Reitings 692
Reģ: 02.12.2012
Viņš gribēja kā labāk, pavadīdams laiku ar jums visiem, bet tomēr, es domāju, ka balss pacelšana un viss tas, ko viņš pateica, tomēr nebija pareizi.. viņam bija mazliet jāsaprot arī tevi un tas, kā jūties tu, ja tev ir tāds darbs! bet no otras puses, ja ir tik traki, tad momentā, kad nāca miegs un vienkārši vairs nevarēji tur nosēdēt, vajadzēja piecelties un doties prom! es nepaciestu, ja man blakus kāds ik pa laikam čīkstētu par nogurumu, es, protams, tāpēc nepaceltu balsi un nebrauktu augumā, bet arī pateiktu - dodies!
ir, ir mazliet tas egoisms tevī, tieši no tā viedokļa, ka tu gribi, lai vakars beidzas, jo tu esi nogurusi un tā. man šādi cilvēki ir bijuši kompānijā un tad ir a) viņš dodas, mēs viņu pavadām b) cilvēks to neizrāda vispār, jo negrib citiem bojāt vakaru , visbiežāk ir šis variants, ko es patiesībā arī mazliet nesaprotu, jo, ja jau tā gribas doties prom, tak celies un ej, neviens ļaunu netur, sliktāk ir tad, ja cilvēks pīkst ik pa brīdim, ka viņam tas un tas nepatīk, ka viņš grib prom..
22.08.2013 13:56 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Ko vēl gribētu piebilst. Es apvainotos, ja viņš izvēlētos vakaru ar draugiem nevis ar mani. Bet, ja puisis ņem tevi līdzi, tad tiešām - tas, ka tev nāk miegs ir tavas problēmas. Cilvēks grib atvadīties arī no citiem, ne tikai no tevis.

bellakilla
Ja jūs vēl nezinat, tad sapratni vīriešos audzinat jūs pašas.

Neesmu māte, lai audzinātu savu puisi. Ne arī viņam mani jāaudzina. Ja liekas, ka otru cilvēku vajag mainīt, tad labāk izvēlēties tādu, kurā viss apmierina. Neuzskatu, ka kādam ir tiesības pieprasīt, lai otrs cilvēks ir savādāks. Ja izvēlējies būt kopā ar mani, tad esi kopā ar MANI, nevis sevis iedomātu tēlu manā ķermenī!
22.08.2013 13:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits