marchixa, jā bērnam ir jābūt patstāvīgam, bet visam savs laiks, līdz podiņam vēl, kā līdz Šanhajai, bet nu uz skolu mans bērns ar pudeli un pamperu neies ... Un jā, es taisos savam bērnam iemācīt, ka apkārt visi nav ļauni un visi nevēl tikai sliktu, man nav probēmu ar uzticēšanos cilvēkiem. Savu bērnu nevienam nogrūst netaisos ( mans ir mans ! ). Lūgt vai algot palīdzību manās acīs nav nekas nosodāms. Ja man kaut kas neies , kā iecerēts es noteikti vērsīšos pie speciālistiem pēc palīdzības , neviss kopā ar bērnu raudāšu 3 dienas par to, ka kaut kas nesanāk. Jeburai problēmai ir risinājums un tas ir jāmeklē , neviss bezpalīdzīgi jāgaida Dieva žēlastība.
Tapēc es esmu mamma , lai atrisinātu jebkuru problēmu ( tāpat, kā mana mamma var atrisināt jebkuru manu problēmu )
Lietas , kas tiek ražotas bērniem tiek īpaši sertificētas un nevajag pirkt kaktu kantoros kaut ko vai tirgū , nezināmas izcelmes...
Interesanti, ir mātes kuras dažādu iemeslu dēļ nevar barot bērnu ar krūti , ko tad viņām darīt, ja pudele ir tāds ļaunums !?
Pieļauju, ka arī bērnus uz dārziņu laist nevar no 1.5 gada. Bērnam ir nepieciešama vienaudžu sabiedrības un normāli jāsocializējas.
Un tas , ka es varu atļauties nestaigāt pa pārbāstām iestādēm un citām vietām acīmredzot ir nosodījums.
Piedodiet, mīļās, ka man ārsts ir 2 min gājienā un , ka dzīvoju pašā centrā, neviss mikrorajona tālākajā nostūrī un ,ka varu atļauties aukli vai kādu citu speciālistu izsaukt uz mājām, kā arī ļoti atvainojos, ka pārvietojos ar auto neviss sabiedrisko, un nevazājos pa staciju , tapēc neesmu stacijas wc eksperte.
Ja, kādam būtu jāmaina sava nostāja tad tās esat Jūs , jo Jūs nespējat pieņemt, ka cita var domāt un rīkoties savādāk .... :) Lai veicas ... !