Nedaudz par horoskopu saderībām

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Daudz nākas lasīt par to, ka, piemēram, "Es esmu Vērsis, mans vīrs ir Lauva, mēs ļoti labi satiekam un mīlam viens otru, bet horoskopos rakstīts, ka saderība šīm zīmēm ir briesmīga, tāpēc astroloģijai nevar ticēt, muļķības vien ir." Jā, nebūtu vēlams ticēt šīm žurnālu astroloģijām, bet nevajadzētu tāpēc noniecināt visu zinātni/mākslu (viedokļi par to, kas tā īsti ir, atšķiras ;) ). Pat, ja skatās vien Saules līmenī, neņemot vērā visu pārējo, ne vienmēr tas vieglākais ceļš arī ir tas labākais. Lūk, tāda īsa atbilde, kāpēc, citēju:

Naturally most of what we've inherited in the astrological traditions of synastry idealizes harmony between people. The reflexive bottom line is the more easy interaspects, the better. And of course the harder aspects-squares and oppositions-are seen in the opposite way: if you're an Aries you should marry a Sagittarian or a Leo (the trines) and avoid the Capricorns and Cancers (the squares). But those easy interaspects correlate with friendship a lot more than they correlate with passion. Nowadays people often leave relationships because of a lack of that basic heat in the blood.

Tas arī ir iemesls, kāpēc tik daudzi pāri, kas pēc izplatītajām saderības tabulām un zelta ieteikumiem savā starpā ir pilnīgi nesaderīgi , patiesībā kopā ir ļoti laimīgi, kaislīgās un mīlestības pilnās attiecībās. :)
21.08.2013 17:03 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Cik es lasīju, Aunam ar Vērsi ir labas saderība.
un Vērsim ar Aunu- īpaši laba saderība. tad nu tā arī ir.
Tikai, gadiem ritot, Auns spēj novērtēt Vērša pastāvību un uzticamību. Auns dod impulsu, bet Vērsis to realizē. Vērsim padodas naudas pelnīšana, Aunam - tērēšana.

pilnīgi kā par murms.:D
22.08.2013 16:17 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Es domāju, ka jāņem vērā katra individuālais horoskops, tikai tad tam visam var ticēt, jo nav taču tā ka visi Auni ir vienādi un visas Lauvas vienādas! :D Lai gan tomēr parasti piefiksēju kāda kuram horoskopa zīme un ja piemēram, puisis ir Jaunava vai Auns vai vēl kāda tikpat kaitinoša zīme, tad tomēr esmu mazliet ieturētāka, lai gan tik un tā vispirms iepazīstu cilvēku un tikai tad spriežu cik ļoti viņš atbilst vai neatbilst savai horoskopa zīmei.
22.08.2013 16:31 |

10 gadi
Reitings 1207
Sany,jā wot mana drauga tēvs uz manis apvainojās par reālu sīkumu līdz pat šim brīdim. :)
22.08.2013 17:11 |

Reitings 700
Reģ: 03.03.2013
selenacom
Kādai nav pieredze par saderību kā mežāzis (sieviete) un dvīnis?
Pēc rakstiem it kā nesader, un šķiet, ka dzīvē arī tā ir, bet labprāt gribētu zināt, kā citām veicas ar šo saderību..

Ir.Dzīvojam kopā jau vairāk kā trīs gadus. Nav viegli, bet ne neiespējami. Ir interesanti :D Vienreiz paziņa izrēķināja mūsu abu otras horoskopu zīmes, kas arī diezgan daudz ietekmējot cilvēku. Man palika tas pats mežāzis, bet draugam- zivs, bet ar zivīm mežāžiem jau ir labāka saderība
22.08.2013 17:48 |

Reitings 3
Reģ: 30.07.2013
Tā arī ir.. Tikai es esmu lauva, draugs vērsis. Starp citu, lauvas it kā sader ar dvīņiem, bet tās attiecības bija vienkārši briesmīgas!!
Pilnīgi piekrītu par dvīņiem.
Man ir viena draudzene, ar kuru ir jautri un ar viņu var izrunāties...
Bet bija vēlviena, mēs gandrīz viena otrai acis izskrāpējām.
22.08.2013 20:48 |

Reitings 488
Reģ: 18.04.2013
Ievaanilla Par dvīņiem un lauvām piekrītu. Bija man draugs dvīnis - sākumā viss bija forši, bet vēlāk kā pilnīga elle, vienu brīdi viņš ir tāds, otrā brīdī pavisam cits..
22.08.2013 21:01 |

Reitings 360
Reģ: 17.01.2013
Esmu Auns,mans mīļotais Mežāzis,kopā 9 gadi,mīlam viens otru,bet bieži var just ka abi esam ar ragiem...:D Skorpioni ir 3 labākie draugi,mani vispār piesaista skorpioni,viņiem ir šerps,spilgts raksturs un savs viedoklis,ļoti mērķtiecīgi,atklāti,tendēti uz sasniegumiem,tādēļ kā draugi man viņi ir labākie kompanjōni,bet......attiecības nekad nespētu veidot ar šo zīmi,mans stūrgalvīgais raksturs pret viņu ego nu nekāāa....starp citu skorpionus var atpazīt uzreiz,pat nevaig dzimšanasdienas datumu zināt....
22.08.2013 21:07 |

Reitings 285
Reģ: 10.01.2013
Es te kā skorpions jau sāku aizsvilties :D

Nu, man liekas, ka skorpioni ir reāli forši.. un ar mežāžiem ir riktīgi feini - interesanti.
Vērši kā tādi - neatkarīgi no dzimuma man ir nenormāli garlaicīgi vai pilnīgi lēni un nesaprotami, tā ka pat nezinu kā paskaidrot, un, lūdzu, neviens neko neuztver personīgi, lai gan, jā, iesāku šo savu domu ar fantastisku pirmo teikumu. :D

Un Auni, jā, tiešām ir auni un ne tikai pēc horoskopa, bet tagad man ir mīļš auns un pagaidām nav vēl kļuvis par ''aunu''. Katrā ziņā šitādu cilvēku, kas neierobežo un netaisa scēnas, nav daudz. VIsmaz manā pieredzē, bet tā laikam atkāpe, jo tas jau no cilvēka, ne no zīmes.., jo zinu arī aunus - AUNUS!
22.08.2013 21:30 |

Reitings 4
Reģ: 22.08.2013
Lea!

Esmu jaunava un puisim ūdensvīram es iepatikos kopš pirmajām tikšanās reizēm. Sākumā nepiesaistīja, bet mēs mācījāmies kopā un ar laiku man viņš arī iepatikās, taču cietu klusu, kā jau jaunavām sanāk. Pēc kaut kāda gada pateicu viņam, bet mums drīz vien (pēc kādas nedēļas lol) viss izjuka. Tāds nu stāsts. Pēctam es sāku redzēt viņa negatīvās īpašības un tas ļoti ātri mani atgrūda. Nerunājām visu pārējo laiku, ko vajadzēja pavadīt vienā ēkā. Ļoti liels pievilkšanās spēks, līdz viens otru iepazinām.
22.08.2013 21:55 |

10 gadi
Reitings 1207
plantpuppy,kas vainas ūdensvīram? man viņi patīk..nokaitināt var līdz zināmai robežai :)
23.08.2013 07:22 |

Reitings 1714
Reģ: 15.08.2012
Sany, tufta=muļķības, blēņas.

Vēzis (bet uz robežas ar Dvīni) + Dvīnis. Laikam paveicies, ka man Dvīnis nav no sabiedriskajiem, bet lēnīgāks, turpretī es mēdzu būt diezgan aktīva.

Kas te par kautrīgiem vēžiem sūdzējās - vēzim grūti atraisīties, taču kopā ar savējiem, cita lieta.
23.08.2013 10:11 |

10 gadi
Reitings 85
Reģ: 23.03.2012
Tām, kurām interesē saderības papētīt tuvāk, iesaku pievērst uzmanību, kādās zīmēs atrodas Mēness, Venēra un Marss jūsu dzimšanas horoskopā. Mēness raksturo emocionālo pusi, instinktīvās reakcijas, Venēra raksturo jūsu sievišķību, ko gaidāt no attiecībām, bet Marss sievietes kartē norāda, kāda tipa vīrieši viņai šķiet fiziski pievilcīgi. Tāpat varat apskatīt savu draugu/vīru kartēs Mēness un Venēras zīmes, jo tās norāda uz vīrieša ideālās sievietes tēlu. Venēra vairāk raksturo mīļākās, bet Mēness – sievas tēlu.

Varat izmantot http://astrologi.lv/astro_karte/horoskopu-aprekini/ horoskopa aprēķinam. (Būtu vēlams zināt vismaz aptuvenu dzimšanas laiku precīzākai Mēness zīmes noteikšanai, jo tā mainās 2-3 dienās, tāpēc ~30% cilvēku tajā dienā Mēness zīme mainīsies.) Pēc tam apskatiet lapas apakšējā labajā stūrī sarakstu ar planētām, kam pretī ir attiecīgās zīmes.

Protams, ka saderības noteikšanai jāskatās vēl daudz citu aspektu un jāizmanto citas tehnikas, bet šis dos vismaz aptuvenu priekšstatu, kas tomēr būs dziļāks nekā tikai Saules zīmju pētīšana.
23.08.2013 11:35 |

10 gadi
Reitings 2563
LifeLines, diez vai cilvēkam bez astroloģijas zināšanām tas kaut ko dos!
23.08.2013 12:54 |

Reitings 416
Reģ: 03.06.2013
Hey meitenes! :)
Šeit: http://www.dziednieks.lv/horoskopi šis tas par horoskopiem, man kā 3 dekādes skorpionam atbilst, protams kkas ir arī no pārējā bet minimāli un zinu arī 1 un 2 dekādes skorpionus kas atbilst aprakstam, palasat arī savu horoskopu.
24.08.2013 23:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits