Nedaudz par horoskopu saderībām

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Daudz nākas lasīt par to, ka, piemēram, "Es esmu Vērsis, mans vīrs ir Lauva, mēs ļoti labi satiekam un mīlam viens otru, bet horoskopos rakstīts, ka saderība šīm zīmēm ir briesmīga, tāpēc astroloģijai nevar ticēt, muļķības vien ir." Jā, nebūtu vēlams ticēt šīm žurnālu astroloģijām, bet nevajadzētu tāpēc noniecināt visu zinātni/mākslu (viedokļi par to, kas tā īsti ir, atšķiras ;) ). Pat, ja skatās vien Saules līmenī, neņemot vērā visu pārējo, ne vienmēr tas vieglākais ceļš arī ir tas labākais. Lūk, tāda īsa atbilde, kāpēc, citēju:

Naturally most of what we've inherited in the astrological traditions of synastry idealizes harmony between people. The reflexive bottom line is the more easy interaspects, the better. And of course the harder aspects-squares and oppositions-are seen in the opposite way: if you're an Aries you should marry a Sagittarian or a Leo (the trines) and avoid the Capricorns and Cancers (the squares). But those easy interaspects correlate with friendship a lot more than they correlate with passion. Nowadays people often leave relationships because of a lack of that basic heat in the blood.

Tas arī ir iemesls, kāpēc tik daudzi pāri, kas pēc izplatītajām saderības tabulām un zelta ieteikumiem savā starpā ir pilnīgi nesaderīgi , patiesībā kopā ir ļoti laimīgi, kaislīgās un mīlestības pilnās attiecībās. :)
21.08.2013 17:03 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
No personīgās pieredzes ūdensvīri ar vēžiem neder kopā,ja nu vienīgi gultai.Pēc sarunas ar puišiem varēju saprast,ka pretī sēž vēzis.

Auns ar ūdensvīru pēc horoskopa saderot un jā, tā tas ir.Esmu laimīga ar aunu.

Man patīk lauvas kā draugi,viņi tiešām pievelk,ir harismātiski,bet attiecības nevēlētos.
21.08.2013 21:06 |

Reitings 259
Reģ: 16.07.2009
Par nevienu citu horoskopa zimi nevaru teikt , ka tik pārliecinoši viss sakristu ;)
Nevienu arī nebrāķēju :)
21.08.2013 21:07 |

Reitings 2
Reģ: 18.05.2013
Es veezis, vins jaunava. Diezgan sarezgitas mums attieciibas meedz buut. Nekur nav vina vainas. Kaa jau jaunava:D
21.08.2013 21:26 |

Reitings 113
Reģ: 02.08.2013
Dzīvoju ar skorpionu vairak par 6gadiem, un bidamies uz kāzu pusi..:)
21.08.2013 21:34 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Viņš vērsis, es skorpions - dzīvojam kā cimds ar roku. Strīdu nav vispār, ja neskaita retu reizi pa lūpas uzmešanai. Kad dzīvoju ar it kā sev derīgo zivi, domāju, ka jumtu nocelsim plēšoties. Ciest nevaru zivju raksturu :D Ar auniem man arī labi sader, jaunavas un dvīņus nepanesu. Kaut kas jau tajos horoskopos ir, tikai ne uz visiem var attiecināt - daudz ko nosaka dzimšanas gads, laiks un citi aspekti.
21.08.2013 21:38 |

Reitings 259
helena
nu lūk - Helēnai jāuzsauc vakariņas restorānā,kā soliju :D
Ne nu reāli pierādas tas,ka cilveki vai nu sader vai nesader ;)
21.08.2013 21:39 |

Reitings 74
Reģ: 26.11.2012
Es - ūdensvīrs, ex vīrs skorpions (aktīvais, ne pasīvais)... nu pie šķiršanās pateica, ka 7 gadus bijām kopā, tad arī tos nākamos septiņus liks par sevi manīt... nuuu.. un tagad es mēģinu dabūt no viņa savu bērnu....ne viņam viņš vajadzīgs ne ko, bet, lai man atriebtos...ies pāri līķiem...
21.08.2013 21:41 |

Reitings 259
LittleSmart
Nopietni?
Goda vārds man tada pati situācija!!! visi draudi caur bērnu iet! nejau tāpēc ,ka vajag bērnu ,bet tāpēc,ka viņš zin,ka tā mana vaja vieta
21.08.2013 21:46 |

Reitings 74
Reģ: 26.11.2012
Nopietni...arī mana vājā vieta...un viņš to zin...
21.08.2013 21:49 |

Reitings 239
Reģ: 18.06.2010
Kādai nav pieredze par saderību kā mežāzis (sieviete) un dvīnis? :)
Pēc rakstiem it kā nesader, un šķiet, ka dzīvē arī tā ir, bet labprāt gribētu zināt, kā citām veicas ar šo saderību.. :)
21.08.2013 21:51 |

Reitings 824
Reģ: 09.07.2013
Es domāju, ka nevajadzētu ieciklēties tikai uz horoskopā teikto. :) Mans draugs ir lauva, jā, es jūtu, ka viņam patīk būt tam, kas nosaka parādi, bet viņš gandrīz par visu vienojas ar mani. Nav tā, ka saka: "BRAUCAM UN VISS!!!". Par lauvām arī saka, ka karstasinīgi, impulsīvi utt. Mierīgāku un labsirdīgāku cilvēku par savu draugu neesmu redzējusi. :)
Pati esmu ūdensvīrs un saderība mums ir laba, gan horoskopā, gan dzīvē. :)

Vērsis! Horoskopos rakstīts, ka ūdensvīrs un vērsis ir galīgi garām. Manā gadījumā tieši tā arī bija, bijušais bija vērsis... Nav vērts pat rakstīt. Viņš mani ierobežoja, apspieda, ņirgājās.
21.08.2013 21:55 |

Reitings 259
LittleSmart
Es Tevi loti labi saprotu... vienkārši nav ko teikt!!!
21.08.2013 21:59 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Šī tēma bija domāta, lai parādītu, ka tieši NAV jāpievērš uzmanība šīm virspusējām zīmju saderībām, bet nu labi, ko tur daudz. :D
21.08.2013 22:00 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Vai ar skorpionu vispār kāds var sadzīvot ?
Jā.
21.08.2013 22:01 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Vērsis! Horoskopos rakstīts, ka ūdensvīrs un vērsis ir galīgi garām. Manā gadījumā tieši tā arī bija, bijušais bija vērsis... Nav vērts pat rakstīt. Viņš mani ierobežoja, apspieda, ņirgājās.

Nav grūti tam ticēt, jo man personīgi gribas nepārtraukti būt blakus savai otrai pusītei, bet neko neuzspiežu savam ūdensvīram (brīvības mīlētājam) - viņš man nekā neaizliedz, nekontrolē, reizēm pat liekas, ka vispār vienaldzīgi izturas pret to, ko es daru, kur eju (lai gan retu reizi parādās arī uztraukums, kaut kāda greizsirdība(!!!!), kas ļoti iepriecina), vispār tāds noslēgts, nerunā par savām jūtām, nu, un es cenšos pielāgoties. Es vispār visam cenšos pielāgoties attiecību ziņā - ne tikai ar puisi, bet arī ar līdzcilvēkiem. Tas tā vērša dabā vai es tāda daļēji bez mugurkaula?

Man vecāki - mamma strēlnieks, tētis lauva, uhhhh, bērnība nedaudz nočakarēta. Tētis ļoti nepiekāpīgs, agresīvs rakstura ziņā (ne vardarbīgs, it kā roku nav pacēlis pret mammu), grūti ar viņu ne tikai mammai, bet arī visiem pārējiem.
21.08.2013 22:18 |

Reitings 355
Reģ: 20.06.2012
esmu auns un mans draugs arī ir auns! :D par garlaicību nevaru sūdzēties, abi esam spītīgi, ietiepīgi, tomēr mēs ilgi neturam sevī emocijas, ātri uzliesmojam un ātri tas viss pāriet. Varam plēsties un nereāli strīdēties un pēc 5min jau mīlināties it kā nekas nebūtu noticis. Auni vispār ir privātīpašnieciski, ja mans, tad mans un manam draugam tas ir izteikti, bet man atkal ne tik ļoti, bet viņš to cenšas neizrādīt, jo saprot, ka man tas nepatīk :D vienvārdsakot - attiecības ar vīrieti aunu noteikti nebūs garlaicīgas un jārēķinās, ka šai zīmei un visādi untumi, bet ja aunam patīc, tad tas ir tā vērts, jo lutina pamatīgi :)
21.08.2013 22:26 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Man liekas, ka skorpioniem būtu grūti sadzīvot, visu laiku pūstos, kasītos un ķīvētos, vismaz es nepaciestu vēl tādu kā es. :D
Pati esmu skorpions, draugs - lauva, nu, normāli sadzīvojam, gadās pa kādam kašķītim, bet tā - ļoti foršas, mīļas un reizēm trakas attiecības, jāskatās, kas būs, kad mazais strēlnieks paaugsies. :D
21.08.2013 22:26 |

Reitings 488
Reģ: 18.04.2013
Vispār šim ļoti ticu, vispār horoskopiem. Parasti pasekoju līdzi, vai atbilst horoskopi cilvēkiem pazīstamajiem :) Šis viss ļoti interesanti liekas, pat gribētos kaut ko pamācīties par šo tēmu nākotnē :))
Pašai ļoti daudz kas atbilst, taču tajā pašā laikā ir arī lietas,kas ir pretējas un vairāk atbilst vēzim, varbūt tāpēc, ka esmu dzimusi vairāk uz vēža zvaigznāja pusi. Atradu interesantu lietu - ir izveidots jauns kalendārs ar 13 zīmēm, http://ehoroskopi.lv/raksti/jaunais-horoskops/ Pēc šī tad es esmu vēzis.

Un par saderībām manas klases biedrenes taisīja Zinātniski Pētniecisko darbu, bija interesanti klausīties. Zinu, ka tiešām ar dvīņiem nespēju saprasties - sākumā viss lieliski, vēlāk kā pa kara lauku dzīvojam :D
21.08.2013 22:34 |

Reitings 416
Reģ: 03.06.2013
marchixa

Nu nez es esmu skorpions, bet nu galīgi neesmu kašķīga, šad tad ja patiešām kāds aizkaitina (nedod dievs ja mīļoto cilvēku aizskar, kaut mammu vai puisi) tad rādīšu savu skorpiona dabu, bet tā raksturo mani visi kā mīļu, jauku, trakulīgu un foršu un pat ir teikuši ka nevar būt ka esmu skorpions.
Kaut kur lasīju ka ir tādas dekādes, ķip 1 skorpiona dekāde 2 un 3, pēc datumiem sadalīts.
21.08.2013 22:36 |

10 gadi
Reitings 532
Reģ: 29.01.2009
Perrie - pastāsti vēl par vēzi un jaunavu! :D

Apmēram tipiskākos plusus un mīnusus!
21.08.2013 22:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits