Poligaamija

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Runa ir tieshi par attieciibu modeli viirietis un vairaakas sievietes. Jaa vai nee? Vai pashas iesaistiitos tamliidziigaa pasaakumaa? Vai juusupraat, sievietes ir patieshaam prieciigas par viiriesha otraas sievietes klaatbuutni un vai ir iespeejama patiesa draudziiba starp vienu viirieti daloshaam sievieteem, vai tomeer taa ir vairaak otras sievietes piecieshana, lai nepazaudeetu viirieti.
21.08.2013 02:53 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Tieši šovakar skatījos raidījumu par sister wives. Džeks bija aizbraucos medusmēnesī ar savu ceturto sievu, tikmēr pārējās trīs sēdēja mājās un šūmējās par to, ka viņiem tas ceļojums tik ilgs. Neizskatījās, ka viņas neizjustu greizsirdību, privātīpašnieciskumu vai sāncensību ar pārējām sievietēm, taču mēģināja to racionalizēt. viņas neizskatījās laimīgas.

Personīgi es tādas attiecības negribētu. Nesākšu pat uzskaitīt, kāpēc, jo man tādu iemeslu ir ļoti daudz. Es arī negribētu būt attiecībās ar diviem vīriešiem uzreiz.
22.08.2013 00:34 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Pēc tā netiecos, bet pieņemu, ka savā ziņā, tās varētu arī būt daudz vieglākas, vienkāršakas attiecības kā monogāmās.
22.08.2013 00:37 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Kaut vai padomājiet - strīds. Protams, ir iespēja, ka trešā persona (ja attiecībās ir tikai trīs), nostāsies otrā pusē, bet bieži noder objektīvs viedoklis, kāds, ar ko parunāties. Nemaz nerunāsim par sadzīvi. Sekss? Jā, tā var būt arī problēma reizēm, bet reizēm tā var būt arī priekšrocība, ja gribas 3some. :D

Tomēr uzskatu, ka mūsdienās reti kurš vīrietis spēj pievērst pietiekami daudz uzmanības jau vienai sievietei, kur nu vēl divām.
22.08.2013 00:40 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Poligāmija ir veids kā "realizēt" sabiedrības sieviešu "pārpalikumu". Austrumos "liekās" sievietes izgāja par otrajàm utt. sievām, rietumos sūtīja uz klosteri.
Es personīgi nevaru iedomāties ka vīram vēl bez manis ir mīļākā vai sieva, kā es tādā situācijā justos, kā bērniem paskaidrotu. Neuzskatu poligāmiju par ļaunumu, drīzāk pretēji- labāk lai vīrietim oficiāli ir vairāk par vienu dzīvesbiedreni kā pie arābiem nekā "pa kluso" mīļākā ar sīci, kas ir degradejosa sabiedrības ēnu ekonomika, bet personiskā līmenī poligāmiju man ir grūti iedomāties.
22.08.2013 02:06 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Varētu būt interesanti... :D Patiešām. Ar savu vīrieti gan to nevēlos piedzīvot, viņu vēlos tikai sev. Bet ar tādu, kuru nemīlētu, ar kuru būtu tikai kaisle, varbūt..! Protams, ja man pašai šī sieviete šķistu pievilcīga. Citādāk gan ne!
22.08.2013 02:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits