Atceros agro bērnību kā ļoti jauku un mīļu laiku. :) Dzīvoju dzīvoklī mazpilsētā, bet ļoti bieži viesojos vecmammas mājās tai pašā pilsētā, bet pie meža. Tāpēc tas ir tas, ko lielākoties atceros - rotaļas verandā arī lietus laikā, iztēlojoties, ka tas ir kuģis un ir vētra, suņi, kas bija mani draugi un palīgi, vistas ar cāļiem, čiekuru lasīšana. :) Ziemā turpat pie mājas laidos nost no kalniņa, bet vectēvs vienmēr smējās, ka es esmu princese stikla kalnā un viņš nāks pakaļ. Kad nosalu, vecmammai vienmēr bija gatava silta "bērnu kafija", toreiz bija tādas kā iebiezinātā piena bundžiņas, bet ar kakao. Sēdēju pie krāsns un spēlējos ar vecmammas bērnības mantām. :) Spilgti atceros kādas no Saeimas vēlēšanām, man bija laikam 6 gadi - bija pārnestas lapiņas ar tām partijām, par kurām nenobalsoja. Es sēdēju un sacerēju dzejoļus par kandidātiem. Atceros tikai vienu - Jānis Jurkāns, dullais burkāns. :D Bet re kā tā politika man prātā iesēdās, tā arī palika līdz pat šim laikam. :)
Skolā bija jautri. Spēlējām zvaigžņu karus, viens zēns izdomāja, ka būs gudrāks par pārējiem un uzvilka sev galvā krēslu, tā, lai krēsla sēdeklis ir pie vēdera un kājas uz priekšu. Improvizēts aizsargs pret svešām lodēm un 4 šautenes. Viss jau jauki, tikai izvēlējās mazāko no krēsliem, bet pašam ausis kā dambo. :D Tā arī nevarēja dabūt nost, nācās saukt strādnieku, lai palīdz dabūt nost. Strādnieks neticēja tiem, kas gāja viņu saukt palīgā. Tā nu Zvaigžņu karu puika raudādams pats pie meistara dabūja iet pa visu skolu. :D :D