Man arī ir labākais draugs, bet:
1)Viņš nav bijušais;
2) Nesatiekamies bieži, labi ja reizi pusgadā, pārsvarā pafilozofējam, parunājam, ja man vai viņam ir vajadzīgs padoms vai viedoklis par otrajām pusītēm, tad izsakām to, bet nekad neapspriežam tik intīmu lietu kā sekss ar savām pusītēm;
3)VISI mani bijušie puiši un arī tagadējais ir informēts un iepazīstināts ar manu draugu, esam kopā tusējuši, tādējādi novēršot jebkādas aizdomas par krāpšanu vai nepamatotas greizsirdības lēkmes;
4) Ikdienā nesazināmies, kad uznāk vēlme piezvanām, parunājam, jo viss tiek izrunāts mūsu tikšanās reizēs.
Rezumējums, man nepatiktu, ja es kaut ko tādu uzzinātu un arī būtu skandāls, vēl jo vairāk, ja tas ir darīts aiz muguras, pats tēlojot vai esot baigi greizsirdīgs. Un es neuzskatu, ka ar kādu ir jārunā par savu intīmo dzīvi, ja ir problēmas, tad tās ir jārisina SAVĀ starpā nevis trijatā. Galu galā vīrietim ir 33 gadi nevis 18, kad varētu domāt, ka grib paplātīties starp saviem draugiem ar saviem seksuālajiem iekarojumiem.
Uzskatu, ka ir galīgi nevietā tagad redz, risināt problēmu un kļūt par nez kādu seksa guru, lai tikai izpatiktu vīrietim. Es justos nodota.