Čau meitenes!
Gribētu uzzināt vai es vienīgā tāda īpaša!
Īsāk sakot es ģībstu ikreiz kad man noņem jebkādas asins analīzes. Agrā bērnībā kā bija - neatceros. Pirmā reize, kad paģību bija, kad izdūra auskarus, labi tam nav nekāda sakara ar asins noņemšanu, bet tā bija pirmā reize, kad paģību. Pec tam, kad izdūru pīrsingu, tieši tas pats. Palika arī slikti pēc tetovējuma uztaisīšanas, bet tur pie vainas sāpes un karstums.
Pēdējo reizi, kad paģību bija, kad gāju Obligāto veselības pārbaudi, lai stātos darbā, noņēma analīzes, nebiju baigi uztraukusies vienīgi, protams, domāju, ka cerams būs labi, jo slimnīcā biju viena pati, neviens līdzi nenāca, vairāk baidījos, ka paģībšu un mani apzags, jo tas tik bieži dzirdēts. Kad biju nodevusi asinis ar liftu braucu tālāk pie nākamā ārsta un , protams, jūtu ka nāk ģībiens. Sniedzu palīdzību pati sev, nebija neviena, kas man palīdzētu, visas māsiņas pohujā gāja garām. Sēdēju pie atvērta loga, bāla kā līķis. Gribu nodot analīzes veselības pārbaudē, bet riebjas vnk tā ģībšanas sajūta, bailes un viss pārējais, kas ar to mijās.
Nezinu, kapēc tā.