Cik bieži lietojat alkoholu???

Reitings 298
Reģ: 05.02.2011
Gribas uzzināt,cik bieži jūs to darat...!?
Lieta,tāda,kad mans draugs uzskata un tā arī dara,kad normāli iedzert ir 3 reizes gadā..Varbūt jau tā arī ir,bet nu man galīgi tā nesanāk,man sanāk mēnesī apmēram 2 reizes,un dēļ tā mums iet lielie kašķi! It sevišķi šobrīd,kad viņš man ir Norvēģijā,bet es esmu uz mēnesi atbraukusi uz savu dzimto pilsētu,kur ilgi neesmu bijusi,tādēļ sanāk liela ciemošanās un protams arī iedzeršana! Nav tā,kad viņu atstāju novārtā,arī ejot ciemos,ņemu līdzi planshetu,lai varētu sazināties skypa,lai redz,kad viss kārtībā..kad nedzeru,jau tā,kad nevaru paiet vai parunāt..Parasti arī vieglus dzērienus dzeru,tāpēc,nav tā,kad piedzeros! Nezinu vnk,kārīkoties,vai tiešām vienīgais variants,ir pātraukt to lietot vispār..bet man patīķ pa retam arī pēc smagas darba dienas iedzert glāzi vīna,bet viņš uzreiz saka,kad alkoholisms tā sākoties..
Vai kādai ir līdzīgi,vai arī otrādi..???

P.S. Vecāki nav alkoholiķi,lai būtu pret to tāda antipātija!!
19.08.2013 20:08 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Nu patiesībā ja viņš tev ir ļoti svarīgs , tad būtu iemesls pacensties retāk iedzert, ja tas viņam traucē. Viņš jau tikai uztraucās par tevi, ne jau viņš ko sliktu ar to grib. Ja ir mīlestība ,tad tādiem sīkumiem nevajadzētu traucēt un uzreiz sasāpētos sirds, ka nepārdzīvo ,mīļais! :)

Es ja būtu tiešām iemīlējusies, ja būtu abpusēja ,stipra mīlestība nebūtu problēmas atteikties no daudz kā. Bet tā kā esmu viena un neviens mani nemīl varu šad tad pasērot un iedzert! :D Bet patiesībā man īpaši nepatīk dzert, vairākas dienas vēl pēc tam ir dulla galva. :D Trakums! :D Sanāk aptuveni 1x mēnesī tagad vasarā.
19.08.2013 22:32 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
P.S. Patiesībā skumji ja kādam kads gadalaiks liekas drankīgs. Lietus vai sniegs vai sals. Bēdīgi pavisam. :( Pat ja tas cilvēks nedzer,tapat par viņu skumji. Tik daudz no dzīves nesaprot.

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
pasaule:
Man draugs pirms manis bija pieradis tusēties ar draugiem vismaz 4-5 vakarus nedēļā. Iedzeršana, rezi nedēlā par daudz noteikti sanāca, smēķēšana, zāles pīpēšana.

Tu to zināji tad, kad sagājāt kopā? Tev šīs lietas nelika aizdomāties?
Manā skatījumā, puisim IR atkarība.

Reitings 1062
Reģ: 26.12.2012
Pasaule Godīgi sakot izklausās traki!
Tas tiešām,tādos apmēros, liekas daudz izdzerts nedēļas laikā, kur nu vēl visā mēnesī.
Kā viņš vispār to var savienot ar darbu? Nav nepārtrauktās, ik pārdienu paģiras?
19.08.2013 22:33 |

Reitings 264
Reģ: 13.02.2009
Tur tā lieta, ka laikam tas vis ir t;a ievilcies, jo nav paģiru- kad ir bišku iedzēris, viņš vienkārši paliek miegaināks un sliktākajā gadījumā aizmieg, bet pēc pusstundas pamosatas un it kā nekas nebūtu bijis.
Lai no malas pateitku, ak ir iedzēris, nevar memaz tik ļoti, un no sākuma mums bija attāluma attiecības, tagad dzīvojam kopā un es taisu drāmas, jo ir par daudz. Vinš saka, ka mīl un cenšas, trīs dienas ir zelta gabals un es atmaigstu, saceros un tad seko atkla vilšananās. Joprojām ir cerība, jo ar katru reizi viņš it kā samazina un samazina, bet man leikas, ka man vajag tūlīt un tagad, lai vi'ņš atmet, bet tai pašā laikā nezinu kā argumenttēt, jo taču ar draugiem šad tad var, bet cik bieži ri tad šad tad un kurš to noska????? fuck...
19.08.2013 22:39 |

Reitings 503
Reģ: 11.05.2011
Bija laiks, kad alko lietoju 6 no 7 dienām nedēljā, svētdiena brīva :D Tagad iedzeru vid. reizi 2 nedeeljaas, un vairaak pat neprasaas, lkm savas cisternas izdzertas.
Tavaa gadiijumaa.. Te tieshaam izskatās ka puisi uztrauc Tava veseliiba, ja pat maajas neljauj dzert. Es Tavā vietā runātu ar puisi, pastāstītu, ka speej sevi kontroleet, un tas Tev tikai paliidz atslaabināties un taadaa garaa. Un mērenās devās alko ir pat veseliigs runaa ;)
19.08.2013 22:43 |

Reitings 298
Varbūt man to relaksāciju ar grāmatu lasīšanu vai vannā iešanu, vajadzētu aizvietot ar mīlēšanos,tad varbūt viņam nebūtu pretenziju..Domāju,kad tā arī būs tā atslēga,jo ar viņu tagad runājos, un viņam tā doma iepatikās :D
19.08.2013 22:47 |

Reitings 298
Tad varot iedzert to vīna glāzi,asins uzkurināšanai..kaut vai man to nemaz nevajag,bet tad varētu apvienot sev divas patīkamas lietas mīlēties un iedzert savu iecienīto vīnu..un iet ar viņu vannā kopa..:)
19.08.2013 22:49 |

Reitings 298
Paldies meitenes par atbildēm!! Nomierināju sevi,kad tomēr alkoholiķe neesmu,bet ar mums katru tas var notikt,par ko mans mīļotais uztraucas!!!:)
19.08.2013 22:50 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Man draugs pims manis bija pieradis tusēties ar draugiem vismaz 4-5 vakarus nedēļā. Iedzeršana, rezi nedēlā par daudz noteikti sanāca, smēķēšana, zāles pīpēšana.
Tu zināji ar ko uzsāc attiecības. Kāpēc bija jāsāk draudzēties,ja tavs mērķis ir cilvēku mainīt nevis pieņemt?

Un,nē,es nesaku,ka tas ir normāli vai nenormāli,bet,ja sāc draudzēties,tad ar tik nopietnām lietām ir jārēķinās un glābēja nav jātēlo.
19.08.2013 22:51 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
bet ar mums katru tas var notikt,par ko mans mīļotais uztraucas!!![/quote
Nevar gan! Ir dazjiem nosliece uz atkariibaam un dazjiem pilniibaa taas nav vai nav pret konkreeto vielu. Driizaak jautaajums ir par to, vai speej arii kaadu reizi pateikt nee, ciemojoties un redzot dzeerienus, neizjuutot nekaadu veelmi iedzert. Ja konkreetajaa laika posmaa X (tas laika posms var buut gan paaris stundas, gan paaris nedeeljas no peedeejaas iedzershanas reizes) tev ir obligaati jaaiedzer un tie laika posmi ir vai nu laika zinjaa vienaadi vai ar tendenci sarukt, tad gan esi riska grupaa.
19.08.2013 22:56 |

10 gadi
Reitings 832
Reģ: 02.10.2010
un vēl saka- latvieši ir dzērāju tauta, jaunieši nodzerās utt. pēc cosmo diskusijām sanāk, ka vairums ir atturībniekos, citi iedzer ļoti, ļooti reti un ir tikai pāris alkoholiķes, kuras atļaujas iedzert biežāk kā 2x mēnesī. :D (es nesaku, ka jūs melojat, bet visapkārt man vienmēr ir bijuši pēdējā veida cilvēki- vienalga, dzimtajā ciemā, vidusskolā, augstskolā, draugu lokā). laikam tāds tādu pievelk. :D vispār- es atļaujos iedzert vieglo alkoholu diezgan bieži. bet piedzērusies esmu tikai vienu reizi mūžā un vairāk negribētu nonākt situācijā, kad daudz kas ir no atmiņas pazudis.
19.08.2013 23:21 |

Reitings 96
Reģ: 31.07.2013
ka kuru reizi sanak, bet 3x gada, tas ir traki maz..es ta nevaretu. vins piemeram ir loti labs-uzlabojot asinsriti, ari redzi un pat dzirdi, izlasiju sito zurnala ko arsti nestasta.:D
pati iedzeru apmeram 3x menesi, parasti 5diena vai 6diena..
19.08.2013 23:54 |

Reitings 57
Reģ: 22.10.2009
vairākas reizes nedēļā, taču neuzskatu , ka aliņš vakarā pie teļļuka vai sidrs ar draugiem kafejnīcā ir alkoholisms. tā apsisties, ka nezinu uz kuru pusi ir debesis sanāk max 1x gadā
20.08.2013 00:14 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es dziivoju viina valstii!Kalifornija ir lepna ar saviem viiniem!Francuuzi sit noteikti pusu ,bet tomeer...Mees iedzeram pie vakarinaam viinu katru vakaru!Es vienmeer esmu teikusi,ka nespeetu dziivot ar cilveeku,kurs nezin meeru!Taisniiba!Man liekas,taa viina glaaze neko sliktu nedara,bet ir jaamaak apstaaties...!
Latviesi nemaak!Tas tiesa!
20.08.2013 06:18 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
reizēm sanāk reizi mēnesī iedzert/retāk/biežāk. atkarīgs no situācijām. ziemā katrā ziņā sanāk daaaduz retāk dzert. tāpēc, ka vasarā parasti tiek paņemts kāds aliņš/radler/dlight. un nebūt to neuzskatu par alkoholismu, ja kādas dienas pēc kārtas tiek izdzerts kāds viens no iepriekšminētajiem dzērieniem.
agrāk bieži dzēru visādus kokteilīšus. tagad gandrīz vispār viņus nedzeru. tomēr negribās katru vakaru apreibt + vēl iztērēt daudz naudas uz viņiem.

pāris reizes mēnesī kāda vīna glāze noteikti nav nekas nosodāms, bet ir cilvēki, kas uzskata savādāk. un un ir ļoti grūti vienu vai otru uzskatu lauzt.
20.08.2013 08:11 |

Reitings 541
Reģ: 15.02.2009
Ar alkaholu neaizraujos. Es iedzeru tikai tad, kad ir kādi svētki, bet tā ikdienā - nē. Es uzskatu, ka var iztikt bez alkohola. Nu nav alkohols vajadzīgs...
20.08.2013 08:25 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Es pēc cosmo skalas noteikti esmu alkoholiķe - jo alkoholu lietoju vidēji reizi nedēļā. :) Mani tas absolūti apmierina un nesatrauc, lielas aizdomas rada cilvēki, kas apgalvo, ka nedzer vispār un nekad mūžā - asociējas ar izbijušiem alkoholiķiem, taču patiesībā sevis aprakstīto indivīdu - nevienu tādu nezinu.
20.08.2013 09:08 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Paranoja puisim, negatīva pieredze, slimīga attieksme. Es zinu veselus 2 puišus, kas vispār nedzer, manuprāt ļoti dīvaini. Es iedzeru apmēram reizi nedēļā, tagad jau neesmu dzērusi 1,5 nedēļu :D ne grama, labi jūtos, neprasās.
20.08.2013 09:24 |

Reitings 154
Reģ: 14.02.2011
Es laikam esmu alkoholiķe, jo dzeru kaut kur reizi nedēļa, nē nu citreiz reizi divās nedēļās, bet pagājušo nedēļu sanāca iedzert trīs reizes nedēļā, neuzskatu sevi par alkoholiķi, jo nepieciešamības gadījumā varu arī nedzert, vai citreiz arī negribās. Man patīk iedzert kādu vīna glāzi it īpaši, kad darbā ir pilnīgi drausmīga diena bijusi, tas man palīdz atslābināties...
20.08.2013 09:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits