Protams, tresajam liekam, it ka nav jabut pa strapnieku, bet esmu nonakusi loti skaudra un skumja situacija...
Es, bralis, brala sieva!
Ar brala sievu mums loti, loti labas, senas un milas attiecibas!
Bet tai pat laika ari ar manu brali esam lieli draugi un svarigi viens otram...
Sodien sanemu zvanu no brala sievas, ka vina iekspusi brala masina( nejautaju tisam vai netisam) bet atradusi( vai meklejusi, jo aizdomas uz tadu pusi bijusas) zam auto aizmugureja sedekla - glito prezervativa pazinu( ciet ) ta ka pasleptu, ja nu kas!
Komplekta ar to, vel autosalona citas krasas matus :)
Aaaa bralis sobrid ir izbraucis no LV, bet ap pusnakti bus majas! Zvana man prsa, kas vina sievai, vina neruna, necel telefonu!
Ar mani priecigs aprunajas par veiksmigo izbraukumu un teicu, ka neko nezinu par vina sievinu!
Es nevelos pienemt tik acim redzemo patiesibu... Loti gribetos kaut vina man neko vispar nebutu teikusi...
Ka man tagad rikoties?? brala sievu mierinaju, ka vareju ( teicu, ka neko jau nevar zinat, varbut tas kadam citam, vai atrodas jau tur sen utt. ), bet vina jau ari nav tik naiva un akla...
Vai atzvanit bralim un izstastit par situaciju vina maja, sievas atradumu,lai sagatavojas sivakara situacijai! Vai atstat visu pasu rokas?
Sapigi...:(