Es biju uz pārrunām aptuveni runāšana vien gāja kādu stundu,uzdeva visādus jautājumus,bet veiksmīgi uz viņiem atbildēju,bija pēdējais pārbaudījums,iet mazliet pastrādāt,meitenes ļoti foršas,viss itkā kārtība,zālē labi sanāca strādāt,arī drēbes sašķirot izdevās veiksmīgi ar klientiem ar viss ok,bet,kad pēdējais pārbaudījums bija flayeru dalīšana uz ielas un teksta runāšana,sapratu,kad to nevaru,esmu pārāk kautrīga,un tas jādara ik pēc stundas 15 minūtes,speciāli,vēl pretī man uz ielas izsūtīja reģionālo HUMANAS vadītāju,protams,kad es viņai to lapeli neiedevu,bet aizgāju pāris ielas tālāk un viņas izmetu..Labi,kad ejot augšā man pārdevēja to pateica,gāju augšā un godīgi pateicu,kad lapas izmetu un nevaru to izdarīt :D Bet par nelaimi viņi vienalga mani gribēja,jo esmu izmācījusies dizainera un šūšanas skolu,tāpēc daudz zinu par audumiem un apģērbiem,komforti jutos arī zālē pildot pārdevējas pienākumus,pateicu,kad pārzvanīšu,bet tā arī neuzzvanīju!
Darbs cik runāju ar pārdevējām ir diezgan pasmags,bet darba laiks mani gan apmierināja,tik summa nebija atbilstoša,cik atceros laikam bija pirmie 3 mēneši 240ls un tad 275ls..