Tā nu ir sanācis, ka mājās ciemiņi nāk ļoti reti, es labāk svinu ārpus mājām. Ja tomēr kāds nāk, tad viņam tiek izdomāts piemērots ēdiens. Ja cilvēks neēd pēc 18+ir veģetārietis, tad uz galda būs kas viņam tīkams. Ja nāk kāds, kuram garšo karbonāde, nav jau grūti to arī pagatavot. Pēdējā dzimšanas dienā, ko svinējām 6 pieaugušo un 1 bērna lokā, bērnam bija tas, ko viņš iepriekšējā vakarā teica, ka gribētu pagaršot, bet pieaugušajiem tika piedāvāti vairāki salāti, otrie, saldais gan bija tikai viens - ābolu pīrāgs, jo man tortes ir apnikušas.
Par izklaidi runājot, esmu visai negatīvi noskaņota, ja kāds grib ieslēgt TV. Tā kā svinu ar cilvēkiem, kurus ikdienā reti satieku, man daudz svarīgāk ir uzzināt kaut ko par viņiem, ne to, kas kādā filmā notiek. Ja eju ciemos, tad jautāju, ko atnest. Parasti nopērku to, kas citiem varētu patikt+ir nepieciešams man, jo esmu visai niķīga, kad pie citiem jāēd/jādzer.
Dzimšanas dienās pietiek ar dāvanu.
Nē, cilvēki, kuri mani pazīst, nekad neaicinātu ciemos, ja pastāvētu tāda iespēja, ka es tur slikti jutīšos.
Atbildot par TOP ēdieniem, dzērieniem un uzkodām, mmm...nav nekā tāda, ko noteikti visiem likšu uz galda, jo man patīk pārsteigt cilvēkus, pasniedzot viņiem ko tādu, ko viņi noteikti iepriekš nav ēduši, vismaz ne pie manis.