Nu ja mans berna tevs bus blonds ar zilam acim, tad varetu but problema :D :D hahah. Jo man visi ieprieksejie viriesi ir bijusi tumsi, melnam acim un melniem matiem.
Nē, nu piemēram ja šķirnes kaķis ir pārojies ar jaukteni, tad viņam nekad nepiedzims šķirnes kaķi, pat ja viņš tiks pārots ar tādu. Līdzīgi ir cilvēkiem, bet ne tik izteikti, es pieņemu.
Es tam neticu. Es uzskatu, ka ja izvēlos radīt bērnu un radu to kopā ar tā brīža vīrieti, tad tas ir mūsu abu bērns un viņam nav nekāda sakara ar manu bijušo, ar kuru man attiecības bija pirms ntajiem gadiem.
Tam tic tikai neizglītoti cilvēki, kas nezina, kā rodas bērni. Tai pašā internetā rakstīts, ka šī teorija vairs netiek uztverta nopietni, ir novecojusi.
nu es neticu. tak vnm ir un bus tas ka mans beerns buus lidziiigs tevam, nevis visiem citiem ar kuriem ieprieks savaa dzivee esmu guleejusi.
un es arii piekritu, ka man piedzimtu tumshadains beernins, tad ja, man piemeram tur vecvecteevs ir bijis neegeris, tad vel mosk..bet ne tad ja esmu ieprieks savaa dzivee guleejusi ar negeri..Negribu shitam ticeet, ne.
Alise - par tiem kaķiem fakts ir novecojis. Nu jau vairākus gadus kā pierādīts, ka tās ir muļķības. Bet tīri vēstures dēļ daudzi pie šī viedokļā vēl joprojām pieturās un nav pārliecināmi par pretējo...