Man ledusskapī jau nez cik ilgi stāv bundžiņa ar šo garšīgo mantu. Kur to varētu likt lietā? Ko pagatavot garšīgu? :)
Cepeškrāsns man diemžēl nav un vafeļpannas arī nav. :/
salauž selgas cepumus gabaliņos, pievieno magones un sajauc visu ar vārītu iebiezināto pienu. Masai jāpievieno nedaudz siltu ūdeni, lai labāk sajauktu kopā. Tad izveido formu, kādu nu vēlas un visu pārkaisa ar magonēm. Un liek ledusskapī, lai garšas savelkas.
cik kaloriju tāda bundžā ir? mēdzu ēst tādu ar dažādām sēkliņām un riekstiem. Ieber tās bļodiņā un pāris karotes šī pa virsu, sanāk tāda forša ar karoti ēdama masa.
jā, pareizi es vienreiz tādu taisīju. ar pankūkām vsp ideāli. sanāk riktīgi garšīgs biezenis. kaut gan es darīju tā, ka izvārīju ābolus pavisam mīkstus. izņem protams pirms tam serdi ārā. un pēc tam sablenderē ar iebiezināto pienu.
tāpēc, ka paštaisītie garšīgāki - tas gatavais man ne visai!
kādi paštaisītie? Tu no piena iebiezinato balto ar pati gatavo( es tdu maku, mauku ari brunaku pagatavot-tas luk ir pašgatavots) Tak tadu pasu bundžu uzvari, vel izlieto gazi 2 stundas...:D
Nu ok. 1 stundu tere gazi, vai elektribu. Nafig? Es pašgatavotu uztaisu atrak. Labu pienu , cukuru un lielu katlu vajag. I to nekad to nedaru. Noperku gatavu.
Lai pats pagatavotu iebiezināto pienu, nepieciešama ūdens , elektrība, gāze. un vēl pēc tam tas viss jāmazgā papildus ūdens. Un var arī uzsprāgt pēc tam. Tad vēl remonts būs jātaisa. :D
Lai PATS gatavotu nepieciesams- 1l piena 1kg cukura.Liels katls, un vislaik jamaisa.Var vārīt līdz iebrūninās. Darsb nav grūts, bet laikietilpīgs un atbildīgs. Nemaisīsi ies pāri. :)