Attiecības ar vecākiem.

Reitings 824
Reģ: 09.07.2013
Sveikas, skaistules!
Šodien sanāca aizdomāties par attiecībām ar ģimeni, vecākiem. Kādas ir Jūsu attiecības ar mammu&tēti? Sirsnīgas, vēsas, atturīgas?

Man ar mammu ir ļoti labas attiecības. Pusaudžu gados tās bija zem katras kritikas, bet kļūstot pieaugušai un pārvācoties dzīvot citur tās ir kļuvušas ļoti sirsnīgas, tuvas un esam kļuvušas par draudzenēm, kuras var izrunāties par visu.
Cits stāsts ir par manu tēvu, kurš ir ļoti daudz darījis pāri manai mammai. Šodien satiku viņu, viņš jautāja, kāpēc esmu kļuvusi tik sveša un vēsa, bet es savādāk nemāku. Es viņa sabiedrībā jūtos ļoti slikti pēdējā laikā, agrāk tā nebija. Es nevēlos viņu sāpināt un novērsties, bet es tiešām labāk jūtos, ja viņu nesatieku.
15.08.2013 13:34 |

Reitings 3774
Reģ: 12.02.2013
Ar mammu attiecības ļoti labas. Uzticos viņai, viņa man! Viss mums kārtībā ar attiecībām. :) Tik biežāk gribētu satikt, bet vismaz rīt jau atkal viņu satikšu.

Ar tēvu ir gājis visādi, esam nerunājuši arī vairākus gadus. Tagad attiecības ir tādas- tad, kad esmu LV aizeju uz pāris stundām pie viņa ciemos. Apsveicam svētkos pa telefonu un viss.
15.08.2013 16:32 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Ar mammu attiecības ir ļoti labas. Bet es viņu uztveru kā draudzeni, nevis mammu.
Tēva man nekad nav bijis. Bet krusttēvs man ir ļoti dārds. Zinu, ka vienmēr mani atbalstīs, viņš ir mana siena un balsts, pie kura vienmēr varēšu meklēt patvērumu un padomu.
15.08.2013 16:34 |

Reitings 2059
Reģ: 29.01.2009
Man nav abu vecāku , bet tā pietrūkst. Lai arī cik labas vai sliktas būtu tās attiecības ar vecākiem, bet pietrūkst jau vien no tā fakta, ka nav vecāku.
15.08.2013 16:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits