Morgan, nepiesienies vārdiem vai arī iemācies lasīt, es nekur neminēju, ka pārzinātu UK medicīnas sistēmu! Saku lasītus, dzirdētus un konkrētus piemērus, kad bērnu ar kaiti, ar vecāku sūdzībām pasūta trīs mājas tālāk un vecāki ir izmisumā, jo viņiem apgalvo, ka tā jābūt. Lieki piebilst, ka speciāli braucot uz LV ārsti apstiprina vecāku aizdomas un nevis izraksta kaudzi zāļu, bet reāli pasaka, kur iet, pie kura speciālista un ko darīt. Ļoti daudz ir piemēru, kad zvana LV ārstiem un prasa, ko darīt, jo slimnīcā aizsūta mājās un iedzert to pašu paracetamolu, bez maz vai - atnāciet, kad nomirsiet, paskatīsimies, kas jums par kaiti bija.
Pēc tiem pašiem piemēriem, es ar savu bērnu neriskētu, tagad, LV, kur iets, kas jautāts, nekad neesmu pasūtīta trīs mājas tālāk, pat, ja man kkas tikai liekas - pārbauda un apstiprina vai noliedz nevis aizsūta mājās skatīties, kas notiks.
Marilyn, pēc tā, cik ļoti aizstāvi UK medicīnu, izskatās, ka tev jau tā pat viss skaidrs, ka vēlies tur doties un esi par visu pārliecināta. :)