Iepriekšējā darbā alga bija ap 200, taču sākotnēji tika runāts, ka pēc pārbaudes laika tiks pacelta. Kad pēc pusgada gāju runāt par to, ka pārbaudes laiks jau labu laiku kā beidzies, tad atklājās, ka viņus neapmierina mana attieksme pret darbu. Jautāju - kādā ziņā?! Vienmēr visu darīju centīgi, izdarot, kā nākas, reizēm paliekot arī ilgāk (ļoti altruistiski no manas puses, jo darbs bija gaužām neinteresants un monotons). Izrādās, man esot labprātīgi jāpaliek ilgāk katru dienu, jārukā bez maz vai 2-3 stundas pāri noteiktajam darba laikam. To, ka vakaros studēju, kaut kā bija piemirsuši. Uzņēmums maziņš, nesen atvēries, ne manā nozarē - strādāju tikai tādēļ, lai būtu kāda nebūt biroja darba pieredze. Tā arī pajautāju - kāda, jūsuprāt, man ir motivācija palikt ilgāk par to naudu, ko man maksājat? Nu neko, konflikts sanāca, taču algu nedaudz pacēla un es tāpat nedarīju vairāk nekā no manis pienācās. Vēl kādu laiku nostrādāju, līdz atradu labāku darbu savā nozarē, alga daudz labāka, nav gluži sirdsdarbs veicamo pienākumu ziņā, bet sirdsdarbs tādā ziņā, ka idejas vārdā. Lai arī ikdienā tiešām nav daudz jādara, ir ļoti daudz brīvā laika, ja man piezvanīs vakarā vai kādreiz būs kāda neplānota tikšanās pat samērā vēlu, noteikti neiebildīšu un pēc labākās sirdsapziņas ieradīšos un strādāšu.