Brīvdienas šķirtiem

Reitings 547
Reģ: 04.03.2009
Pēdējā laikā esmu ļoti neapmierināta ar sava puiša darbu un brīvdienām. Viņam ir klaiskais darba laiks, bet viņš bieži strādā arī vakaros un brīvdienas birojā. Divas pagājušās nedēļas nogales viņš nostrādāja, tā kā mums kopīgas brīvdienas nebija. Arī nakamajā weekend viņš visticamāk strādās. Tad nu šī tuvojošā nedēļas nogale ir faktiski pēdējā vasaras nogale, ko varam pavadīt kopā. Es jau izdomāju, kur bruksim, ko darīsim. Bet tagad viņš man paziņo, ka labāk grib aizbraukt viens uz laukiem ar savu labako draugu iedzert, relaksēties, atslābināties no visa. Negrib nekādu romantisko nedēļas nogali ar mani, jo tā esot vairāk mana izklaide un viņam jaiespringst, bet viņš grib tā pa vienkaršo atpūsties no visa.
Vai es tiešām prasu par daudz? Vai man vienīgajai ir svarīgi būt kopā ar viņu? Un vai tas ir normāli, ja tev ir standarta 8h darbadiena 5x nedēļā, bet projektu tik daudz, ka jāiet uz darbu visas brīvdienas, vakarus.
14.08.2013 09:07 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
laimīga sieviete vīrietim nezāģē. miranda jūtas pamesta novārtā un visu dara viena. vai tiešām viņa pie tā ir vainīga? :D ne jau tāpat vien sievietes taisa scēnas, bļauj utt.. vienmēr saknē ir tas, ka viens vai otrs vienkārši neko nedara un neizrāda mīlestību, nenovērtē. pat, ja šis ir izdomāts scenārijs vai vēl kas, tas nemaina to, ka pārsvarā paši vīrieši vien ir vainīgi pie tā, ka draudzene pukst un čīkst. pamet novārtā, nepasaka paldies, viss cits ir interesantāks, lūkmrezultāts.. tas tā, no malas skatoties...
14.08.2013 10:42 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
Winterra, tā noteikti ir mijiedarbība. Bet zāģēšana ir nepareizā pieeja jebkurā situācijā. Jārīkojas gudrāk.
14.08.2013 10:44 |

Reitings 547
Winterrai ir taisnība, es jūtos pamesta novārtā :(

in_love, tad padalies ar savām viltībām un gudrībām :) Man loti vajadzētu padomu, kā turpmāk rikoties, lai savestu visu kārtībā.
14.08.2013 10:46 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
laimīga sieviete vīrietim nezāģē. miranda jūtas pamesta novārtā un visu dara viena. vai tiešām viņa pie tā ir vainīga? ne jau tāpat vien sievietes taisa scēnas, bļauj utt..

esmu redzējusi reālajā dzīvē, ka sieviete tieši tāpat vien arī dara, jo otru uzskata par privātīpašumu.

mirandai padoms - nu tad satiecies kādu reizi ar draudzenēm tad, kad draugs ir mājās. pieļauju, ka nebrauktu braukt pie draudzenes dzert šķūnī, bet kādā SPA gan jau, ka piekristu. un esmu arī garāžā dzērusi ar draudzeni divatā. nekas briesmīgs nenotika. bija jautri. tiesa gan, tā bija viena reize.

tikai tāpēc, ka tu ar draudzenēm satiecies tikai tad, kad drauga nav mājās vai viņš guļ, nenozīmē, ka viņam arī tā ir jādara. un, ja viņam ir tik saspringts darbs, tad reāli viņš nemaz nevar to izdarīt, kad tevis nav vai tu guli, jo tu vienmēr esi mājās un neguli, kad viņš guļ.
14.08.2013 10:48 |

10 gadi
Reitings 8191
sany, nu, es nesauktu tādu privātīpašniecisku un kompleksu pilnu sievieti par laimīgu, tādēļ neredzu, kā manis teiktais iet pretrunās ar tavējo :D es tiešām nespēju iedomāties situāciju, kurā rastos konflikts vai nesaskaņas tikai prikola pēc, tpt vien. vienmēr tam visam ir pamatojums, pat ja kāds to nesaka.
manuprāt, nav jēgas dzīvot kopā, ja vienīgo brīvo laiku mēneša garumā izvēlas pavadīt ar draugiem! labi, šis vienkārši ir tāds periods, kuru var pārciest, bet acīmredzami tas nav vienīgais gadījums, kad draudzene un 'mīļotā sieviete' tiek nostādīta otrajā vietā, savādāk nebūtu izmisums un vēlme rakstīt forumā ar saucienu pēc taisnības. te jau vairs rokas neceļas neko darīt mirandai, neticu, ka viņa ir ar skaidām galvā, ka pirms tam nav ko mēģinājusi darīt un rīkoties, lai kaut kā risinātu situāciju un cerētu, ka būs viss savādāk.
14.08.2013 11:00 |

Reitings 547
Sany, bet te jau ari ir tā mūsu atšķirība, ka es domāju par mums, izmenedžeju tā, ka esam kopā. Bet viņš tā nedara, viņš primāri domā par sevi un tikai tad par mums.
14.08.2013 11:00 |

Reitings 8272
Winterra - ja sieviete ir ar kaut ko neapmierināta, tas nenozīmē, ka tā ir vīrieša vaina. es nesaku, ka 100% šoreiz, bet ir reizes, kad vnk tas pašai ir galvā.

nedomāju, ka reizi pāris mēnešos satikt draugu nozīmē augstāk viņus stādīt par draudzeni.
ja es būtu bez apstājas tā strādājusi, es gribētu vai nu tikai piedzerties vai mājās gulēt un neko nedarīt. bet nu tā darītu es. citi gan jau darītu savādāk.

miranda - cik es saprotu, viņam pietrūkst tās stulbās brīvās telpas, jo tev ir vairāk brīvā laika, nekā viņam. kad viņš ir mājās beidzot, tu arī tur esi vienmēr. cilvēkam vajag arī atsevišķi pavadīt laiku. tas nekas, ka viņš daudz strādā un jūs esat atsevišķi.

tu neesi piedāvājusi variantu, ka draugs var atbraukt pie jums ciemos iedzert, bet tu pasauktu savas draudzenes? visiem kopā būtu jautri. tas nekas, ka viņiem ir otrās pusītes vai kas tāds. ja ir, lai ņem līdzi.
14.08.2013 11:30 |

Reitings 8272
miranda - piedod, bet es redzu, ka tagad, ka tu primāri arī domā no sākuma par sevi (lai tu justos labi) un tikai pēc tam par jums. tas, ka tev tavs piedāvājums šķiet labs, nenozīmē, ka tā tas arī ir un ka viņam tā ir labi.
ja jūs domātu viens par otru, tad vai nu vienotos vai darītu abi kopā tas, kas abiem patīk un ik pa laikam ļautu otram kādu prieciņu, kas pašam varbūt ne visai patīk. es abiem jums redzu tikai ES ES ES.
14.08.2013 11:32 |

10 gadi
Reitings 8191
sany, nu, temats jau nav par ikdienu un visiem tarakāniem, konkrētimpar attiecībām, līdz ar to es atlūšos palikt pie sava, ka neviena normāla sieviete netaisa kašķus tāpat vien bez iemesla.
ja situācija šāda - mēnesi strādā bez brivdienām un vienīgā brīvdienā aizbrauc pie drauga nodzerties, nevis pavada to kopā ar savu draudzeni - tas nav tasmpats, kasāris reizes pusgada laikā aizbraukt patusēt pie draugiem. te jau draudzene sanāk slogs un apgrūtinājums, nevis kā daiļā būtne, pie kuras smelties mīlestību un justies relaksēti. un šī jau nav pirmā diskusija, kurā mirandai kādas problēmas, līdz ar to, ir bijušas problēmas, vīrietis ir slinks lunis, kurš labāk aizbrauc prom un izvairās no problēmu risināšanas,līdz ar to nostādot sievieti ļaunās lomā, kura visu laiku zāģē un kaut ko pārmet, tad arī visi piebalso vīrietim - jā, tu slikta, paskatiea kā par visu čīksti. kaut realitāte vīrietis iespējams vienkāršinierēc par stulbajām sievietes izjūtām un emocionālo stāvokli, pasakot, ka viņa kaut ko izfantazē, aizbrauc prom, tusē ar draugiem, dzerstās.. un draudzene paliek strupceļā. tad sākas nonstop kašķēšanās, viņš šitāds, nedara to, šito, vecene debīla, neļauj visu ko darīt..
14.08.2013 11:40 |

10 gadi
Reitings 8191
bļin, atvainojos par kļūdām :D
14.08.2013 11:41 |

Reitings 954
Reģ: 08.11.2012
Es teiktu...virietim ir kādi sarežgījumi...vai darbā, iespējams mājās, respektivi diskomforts un ...viņš grib palikt viens...vai vnk nomainit vidi.
Varbūt arī cita sieviete.
14.08.2013 11:46 |

Reitings 547
Runāšu vakarā vēlreiz ar viņu, redzēs pie kā tas novedīs...
14.08.2013 11:50 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Man liekas, ka mīlošs cilvēks pirmkārt grib atpūsties ar otro pusīti, jo tā ir viņa prioritāte, un tikai tad ar pārējiem. Un šo uzskatu man nekas nemainīs.
14.08.2013 11:51 |

Reitings 547
Nu ja ir cita sieviete, tad vēl jo vairāk nevaru vinu vienu nekur laist
14.08.2013 11:55 |

Reitings 8272
man šķiet, ka te vnk ir jārod kompromiss. ar zāģēšanu ies vēl dziļākā purvā. nav varbūt gluži pareizi vienīgās brīvdienas aizbraukt pie drauga vienam piedzerties, bet nav pareizi arī katru reizi, kas ir plānota, tāpat par to zāģēt, kaut arī iepriekš ir tas laiks pavadīts kopā. manuprāt, te jau ir tā, ka vienalga, kad brauc pie draugiem iedzert, bet viņa būs tāpat neapmierināta. labi, šī nav pareizā situācija, kad skriet pie viņiem.

es zinu, ka mans draugs pēc vājprātīga mēneša arī grib labāk piedzerties, nevis kkur braukt uz kādu spa un viesu namu. bet, lai ko darītu, mēs esam kopā. es nekritizēju viņa draugus vai kā viņš atpūšas, jo tas viss ir saprāta robežās.
domāju, ka miranda netaisītu neapmierinātu ģīmi un sēdētu jautra kopā ar draugu un viņa draugiem, viņš vēlētos viņu ņemt līdzi arī tajās reizēs, kad brauc pie draugiem.
14.08.2013 12:05 |

Reitings 8272
Nu ja ir cita sieviete, tad vēl jo vairāk nevaru vinu vienu nekur laist

kur tad tu tagad to izrāvi? :D
un nevar kādu kaut kur laist vai nelaist. ne tu, ne tavs draugs nav neesat mazi bērni.
14.08.2013 12:06 |

Reitings 449
Reģ: 09.11.2010
Pēdējos mēnešus mans katru nedēļas nogali fotografē kāzas. Es jūtos ļoti vientuļi :(
14.08.2013 12:16 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Ja tu mazāk pukstētu, viņam vairāk gribētos ar tevi laiku pavadīt. Es tavu draugu ļoti labi saprotu - viņš plēš dirsu pušu, pašam viņam no tā ir slikti, un tu vēl piemet malku, norādot, ka tev arī slikti. Šādā situācijā tu esi daļa no tā noguruma, no tās problēmas - daudz darba, nav brīvā laika, meitene, ar kuru satikties nepietiek laika. Nezinu, man arī notieikti labāk gribētos pabūt vienai, prom no VISĀM problēmām, būt tur,kur man nav nekādu pienākumu ar cilvēkiem, attiecībā uz kuriem man nav nekādu pienākumu.
14.08.2013 12:21 |

Reitings 954
Reģ: 08.11.2012
miranda,

Kā Tev škiet...viņš ( Tavs Vīrietis) ir mazs bērns vai Tavs īpašums?! ( Viņš nav ne viens, nedz arī otrs).

Tu vari apteikt , ka jūties slikti, bet Tu nevari nedz viņam neko aizliegt, nedz pieprasīt.
Un, ja sāksi zāģēt, dosi varu viņa rokās ..iemeslu, padarīt visu situāciju vēl sliktāku.
Ja viņš rikojas, tā kā Tu raksti..., tad , tici man, ...Tu beigās pavadisi laiku vienu, samaitāsi sev un viņam garīgo, paliksi vainīga un , ja ir cita sieviete...panāksi, ka viņš pie viņas meklēs pozitīvās emocijas.

Esi taču gudra, tas nav pats foršākais variants!

Man ieteikums- pārdomā visu līdzšinējo, nezāģē, un kādā momentā mēģiniet izrunāties, ...jo pagaidām izskatās tā, ka esat mazliet apmaldijušies viens no otra un ir kaut kāds diskomforts, ko paspilgtina ārējie faktori.
Bet neuzstādi uzltimātus. Esi viņa drošais atbalsts un sieviete, kas rada vēlmi tiekties un atrodi laiku sev, lai arī viņš cinitos par Jusu kopējiem brižiem , ne tikai atgaiņātos.

Dažreiz cilvēkam tiešām vajag pabūt vienam vai nomainit vidi, lai ieietu normālās sliedēs un spētu kaut ko dot arī pretī.
14.08.2013 12:25 |

Reitings 547
Efff... centīšos uzlikt mīksto uz to visu. Būšu vēsa un vienaldzīga pret to braukšanu.
14.08.2013 12:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits