glupakā un sliktākā uz pasaules tagadiņ.Ar Klusā Smaida padzīšanu tur nav nekāda sakara.
Es esot zaraza kas viņu elku padzina, un pati glupakā un sliktākā uz pasaules tagadiņ.
Noteikti, atgriezīsies, tikai vai nu atklās, ka ir KS reiz bijis, vai nu jau ar citu identitāti.Tad viņam atkal būs jātēlo kāda meitene, pašsacerēts stāsc jādomā un tad pārtaps par puisi. :D
....dzīsim.... Vai arī tos, kuri te pārāk ilgu laiku pavada?te daudzas varētu nosaukt, n,K.M, D,L.
Man prieks, ka shis cilveeks ir noblokjeets. Citeejot "Limuziinu jaanju nakts kraasaa", varu tikai pateikt to, ka bija pretiigi skatiities, kaa kretiins manaa vecumaa izmisiigi meegjinaja uzkaapt virsuu jaunaam nenobriedushaam meiteneem ar noluukiem izmantot vinjas izmantot, lai sajustos kaa viirietis un guutu baudu, tai pashaa laikaa izvairoties no jebkaadas atbildiibas. Vismaz shis zivju diikjiitis vinjam ir sleegts un savas copy - paste zinaashanas vairs nevar uz ausiim nevienai uzkarinaat.
Dīvaini (ne gluži pārsteidzoši), ka ir foruma dalībnieces, kas naivi tic stāstam par 30 (or so) gadīgu vīrieti, kurš aiz garlaicības uzņēmuma sēdēs raksta penterus cosmo. Un jā, tā pastarpai, tiek piemetināts, ka regulāri iet uz sporta klubiem, ir auto, regulāri iet uz randiņiem... gandrīz vai sapņu vīrietis. Nē, nu es jau saprotu, ka dažām sāk ''sulot vāvere''... bet jaunkundzes mīļās, ir runātāji un ir darītaji, bet šis ir tukšmuldētājs-trollis.
Man prieks, ka shis cilveeks ir noblokjeets. Citeejot "Limuziinu jaanju nakts kraasaa", varu tikai pateikt to, ka bija pretiigi skatiities, kaa kretiins manaa vecumaa izmisiigi meegjinaja uzkaapt virsuu jaunaam nenobriedushaam meiteneem ar noluukiem izmantot vinjas izmantot, lai sajustos kaa viirietis un guutu baudu, tai pashaa laikaa izvairoties no jebkaadas atbildiibas. Vismaz shis zivju diikjiitis vinjam ir sleegts un savas copy - paste zinaashanas vairs nevar uz ausiim nevienai uzkarinaat.