Man jebkāda veida ņemšanās ap KS vispār liekas smieklīga. Bija diskusijas/viedokļi, ko izlasīju un man likās ļoti pat ok (un vienalga, vai vīrietis vulgaris rakstījis, vai kāds slimais, vai kāda dāma vai kaut mērkaķis no zoo) Bija atkal tādi palagi, ka nemaz i lasīt netaisījos. Nu pilnīgs pofigs. Cepties par šo nemaz i netaisījos, turklāt, lai paranojiski spiestu "bloķēt" ? Nea, ir tak opcija nelasīt diskusijas :)
Esmu par visām četrām, ka Kubiete bieži noderīgu info te pamet un tā, bet dažreiz viņas n-tās atbildes un mazi paladziņi uz kādu no citas forumietes teikumiem liek domāt, ka viņa ir vienā maisā bāžama ar KS. Tie boldā izceltie teksti. N-tāš atbildes, kur doma viena un tā pati. Nekontrolēta visādu linku iemešana, tekstu izkopēšana utt. Nē, nu katram uznāk, bet, ja sāk "acīs lekt", tad nu tā ir kā ir.
Bet vismīlīgāk man likās tad, kad Kubiete aizrādīja, ka tu jāraksta ar lielo T, jo tā esot pieklājīgi, tomēr pati raksta ar kļūdām un pati par to smaidot raksta: nu bet es tak steidzos :) Tas bija tā forši :)