stokholma kruizs

Reitings 200
Reģ: 21.07.2013
Nekad neesmu raukusi kruiza,jo vispar bails no udens.Soreiz nolemu pretoties savam bailem un aizbraukt.Radas jautajums vai tad,kad ir ta diea pa stokholmu,tad kajites var atstat mantas vai viss janesa lidzi?Vai dusas ir siltais udens (niormali silts nevis vess)..kas vispar ir pieejams b klases kajites?Varbut ir kads mazais ledusskapis?Kadai varbut liekas stulbs jautajums,bet ko lai dara!Jus kad parasti braucat,tad nemat svau edamo lidzi vai edat tikai kuga kafejnicas,restoranos?
11.08.2013 20:14 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Mēs ārī braucām 4-atā un maksājām par kajīti (vēl toreiz bija akcija kajītēm).

Mums bija lētāka - C klase. Tur ledusskapis nav, logs nav. Man principā vienalga, citiem varētu būt pagrūtāk.

Ūdens silts. Ņemu tādu ēdienu, kas nebojājas tik ātri. Paņemu arī salātus, bet piebeidzu tai pašā vakarā, jo kajītē bija NENORMĀLI karsts. Jūras slimība man nebija piemetusies un poda fāze man paslīdēja garām :D
11.08.2013 20:57 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
ar tallink? fuj nekad vairs mūžā :D
viss tur dārgs, nav ko darīt galīgi, lielākā daļa pasažieru vienkārši....trūkst vārdu, tik daudz zema līmeņa cilvekus vienviet neesmu redzējusi :D pielejas kā lopi, kaut kādi ārzemnieki sienas klāt, arī paši latvieši nav labāki, sit pa pakaļu neliek mieru utt, meitenes vnk katastrofa! maukas! citas tā pielejas ka nevar vairs pavākties, sienas kaklā un bezmazvai tur pat gaitenī jau papleš kājas :D pēc tam pa dienu var skatīties uz pohainām sejām, nu tas bija tas ko es tur redzēju brauciena laikā, stokholma man ar nepatika, arhitektūras ziņā līdzīga vecrīgai, nepatīk cilvēki, ģērbjas galīgi dīvaini, sievietes ģērbjas kā veči, nevienu pašu neredzēju ar augstpapēža kurpēm, ja nu vienīgi ar zābakiem bet tādiem pabriesmīgiem, daudz geju var ievērot :D izskatās tādi neemocionāli, depresīvi, auksti, man nepatika.
11.08.2013 21:00 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Piekriitu peekaboo teiktajam. Taapeec braucienu ar sho praami nekaadaa zinjaa nevar nosaukt par kuiizu :D Tur no kruiiza ne smakas. :D Parasts letinju, kuri brauc seenes lasiit uz Zviedriju u.c. sekstuuristu kugiitis, kur visi piekožas liidz nemanjai. Taa kaa, meineen, neiespringsti, jo taapat naaksies vilties.
11.08.2013 21:09 |

Reitings 11330
peekaboo, Tavā žēlastības pilnajā penterī tā arī neesmu atkodusi Tallink vainu. Bet..jāsaka gan, ka pastāv tāda cilvēku suga, kura it visur saskata negatīvo.
11.08.2013 21:12 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
ja brauc ar savu kompāniju, tad ir ok
11.08.2013 21:14 |

Reitings 1853
meksikanka, tu laikam viena no tām kas tur apdzērušās vārtās :D
tallink vaina tā, ka līmenis tur zems visās sfērās. ja neko labāku dzīvē neesi redzējusi tad varbūt liekas baigi labais :D
11.08.2013 21:16 |

10 gadi
Reitings 345
Aizpagājušajā nedēļā biju ar Tallink uz Stokholmu.

1. Mums bija 2-vietīga B kajīte - ir duša, wc, tv; kajīte bija klusā vietā iedota, kuģa pašā priekšgalā. Ledusskapis nebija, bet īpaša vajadzība pēc viņa arī nebija. Kajītē bija silts, karsti katrā gadījumā nebija.

2. Ņēmām līdz dažādus našķus, salātiņi, maizītes u.t.t., jo cenas uz paša kuģa tiešām dārgas, īpaši ūdenim & citiem dzeramajiem.

3. Slikti nebija, jo laikapstākļi bija labi, bez vēja; guļot varēja dzirdēt kā kuģis brauc, bet izgulējos super labi. No rīta noteikti jāiet skatīties kā kuģis iebrauc lēnām Stokholmā - ļoti skaists skats!

4. Staigājot pa Stokhlomu, smagākās mantas atstājām, ņēmām līdz pases, makus, telefonus; atpakaļ ceļam pārtiku pirkām Stokholmā un vēl bijām tajā zviedru galda stila restorānā - bija forši, ēdieni ļoti garšīgi.
11.08.2013 21:24 |

Reitings 446
Reģ: 05.03.2012
Es nesaprotu kaapeec jaaskataas uz citiem taa vietaa, lai pashi vienkaarshi atpuustos un izbaudiitu kruiizu?
Kaapeec jaalaizh caur sevi negatiivo? Ir tachu arii pozitiivais un to arii ir veerts piemineet.

Kruiizaa jau ieprieksh esmu braukusi kaadus 6 gadus atpakalj. Protams, uz praamja bija dazhaadi indiviidi, bet mees bijaam savaa kompaanijaa un mums bija labi.
11.08.2013 21:35 |

Reitings 1853
ja brauci 6 gadus atpakaļ, tad varu teikt ka lietas ir mainījušās Luca :D
un nevar jau nekur pasēdēt, vainu kaut kādi ārzemnieki jaatšuj vai piedzērušies lopi latvieši, un ejot vienkārši uz savu kajīti, pa ceļam var redzēt kadrus....sorry ja nejūtos ērti un atpūtusies ja apkārt pārsvarā vienas maukas un žūpas, bet tā protams ir tikai mana pieredze...tad jau vari aiziet uz kādu bomžu rajonu un ar teikt, ko skaties uz negatīvo, priecājies tur savā kompānijā....
11.08.2013 21:42 |

Reitings 446
peekaboo, es neskatos uz taadiem un pieveershos savai kompaanijai... Taapeec man noteikti ir vieglaak un nav jaauztraucas par lietaam, kas mani neskar. :)
11.08.2013 21:44 |

Reitings 1853
tu vienkārši nesaproti būtību, gan kuģis, gan cilvēki, gan viss pārējais tur, veido to kopējo auru, un tā man vienkārši nepatika, ja tev patīk, tak lūdzu, brauc vai katru dienu, man vienalga, tikai izteicu savas domas, bet te jau brauc virsū ka saskatu negatīvo visur. kāds sakars vispār? ka tik kādu nolikt, ja nesakrīt domas ar tavējām.
11.08.2013 21:49 |

Reitings 5625
Braucu mēnesi atpakaļ - ļoti laba relaksācija un atpūta!
Peekaboo izklausās pēc kaut kādas vecmeitas!
11.08.2013 21:51 |

Reitings 446
Nesaskatu neviena nolikshanu... Tik vien kaa diskusija par teemu. :)
11.08.2013 21:51 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Ja tas ir prāmis Romantika tad tur ir nedārgs bistro. Jebkurā gadījumā lētāk nekā Stokholmā. Braukt sanāca rudens laikā, bija diezgan liela viļņošanās, bet nebija tik traki.
11.08.2013 21:52 |

Reitings 1853
diskutēt te ar dažām nav iespējams, kā pret sienu.
11.08.2013 21:56 |

Reitings 207
Reģ: 16.08.2012
Esmu braukusi vairākas reizes, kad bija palielāka viļņošanās, tad bija nedaudz slikti, bet ne tā līdz tiešām vemšanai. Kaut gan bija man draugi, kuri izbaudīja "pa pilnu programmu". Liels ieteikums, ja paliek slikti, tad vajag apgulties un tā būs DAUDZ vieglāk. Katrā ziņā man tas ļoti palīdzēja, un apguļoties pat tīri labi paliek, liekas, ka var celties un vālēt tālāk, bet tikko kā pieceļas atkal vairs nav labi. Dzēru arī aptiekas zāles BonVoyage vai kaut kā tā liekas, ka saucās, bet tās nekādi nelīdzēja.
11.08.2013 22:11 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
jo visu ceļu pavadīju apķērusi podu

tā kā esmu vemstekļu tips, tad šis ir fakts, kas mani attur no kuģošanas :D

Lai jauks brauciens :)!
11.08.2013 22:19 |

Reitings 11330
diskutēt te ar dažām nav iespējams, kā pret sienu

atslēgas vārds diskutēt, tik vien, ka par to ir aizmirsts. bet neķer kreņķi, kamēr vēroji visas tas ma*** (pēc taviem uzskatiem) un domās cēlusi sevi debesīs, gan jau kāds padomāja to pašu par tevi
11.08.2013 22:21 |

Reitings 692
Reģ: 02.12.2012
kad es biju kruīzā, arī sastapos ar uzmācīgiem ārzemniekiem, dzērušiem cilvēkiem utml., bet man tas tajā brīdī noteikti nekādi nesabojāja mazo ceļojumu! gadījās arī forši ārzemnieki, starpcitu..protams, ka ne jau vienmēr un daudz ir tādu, kuri arī vienkārši grib pačilot pie kokteiļiem un parunāties par dzīvi vai kādu aizraujošāku tematu.
tauta, kas atradās uz klāja, netraucēja! braucu ar festival'u , kuģim ne vainas! tiku kajītē, kur ļoti minimāli var dzirdēt visu to braukšanas procesu (nezinu kā nosaukt :D) kompānija - draugi! dažiem pagadījās tādas kajītes, kur atkal tā skaņa tik skaļa, ka runājot manāmi balss jāpaceļ :D
bet nu - atmosfēra lielā ziņā ir atkarīga no tevis pašas, jo neviens neliek pievērst uzmanību nepatīkamiem cilvēkiem! es koncentrējos uz tiem, kas man lidzi, forši izklaidējāmies.
Līdzi ņēmu - augļus, maizītes, salātus pirmajam vakaram, mazo tējkannu, lai var taisīt tējas/kafijas, vai citi tās zupiņas/ putriņas taisīja, ko nu kurš gribēja ēst, tādas vieglas uzkodas, protams, pietiekoši dzeramā ūdens un sulas, mazliet alkohola, bet uz to neiespringu, pirku kokteiļus uz vietas.
ledusskapis nebija, neprasījās.. braucām pavasarī - maijs, ja pareizi atceros, paveicās ar laikapstākļiem, bija forši, kuģi nešūpoja ļoti un bija patīkami silts Stokholmā.
11.08.2013 22:26 |

Reitings 91
Reģ: 07.07.2012
es arī taisos augustā braukt kopā ar draugiem. cerams, ka viss būs kārtībā. :) mēs nopirkām uzreiz vienu kajīti.
11.08.2013 22:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits