kad es biju kruīzā, arī sastapos ar uzmācīgiem ārzemniekiem, dzērušiem cilvēkiem utml., bet man tas tajā brīdī noteikti nekādi nesabojāja mazo ceļojumu! gadījās arī forši ārzemnieki, starpcitu..protams, ka ne jau vienmēr un daudz ir tādu, kuri arī vienkārši grib pačilot pie kokteiļiem un parunāties par dzīvi vai kādu aizraujošāku tematu.
tauta, kas atradās uz klāja, netraucēja! braucu ar festival'u , kuģim ne vainas! tiku kajītē, kur ļoti minimāli var dzirdēt visu to braukšanas procesu (nezinu kā nosaukt :D) kompānija - draugi! dažiem pagadījās tādas kajītes, kur atkal tā skaņa tik skaļa, ka runājot manāmi balss jāpaceļ :D
bet nu - atmosfēra lielā ziņā ir atkarīga no tevis pašas, jo neviens neliek pievērst uzmanību nepatīkamiem cilvēkiem! es koncentrējos uz tiem, kas man lidzi, forši izklaidējāmies.
Līdzi ņēmu - augļus, maizītes, salātus pirmajam vakaram, mazo tējkannu, lai var taisīt tējas/kafijas, vai citi tās zupiņas/ putriņas taisīja, ko nu kurš gribēja ēst, tādas vieglas uzkodas, protams, pietiekoši dzeramā ūdens un sulas, mazliet alkohola, bet uz to neiespringu, pirku kokteiļus uz vietas.
ledusskapis nebija, neprasījās.. braucām pavasarī - maijs, ja pareizi atceros, paveicās ar laikapstākļiem, bija forši, kuģi nešūpoja ļoti un bija patīkami silts Stokholmā.