Iespaidojos no vienas diskusijas par seksu mašīnā un atcerējos vienu atgadījumu. Nolēmu to izstāstīt un ierosināt padalīties ar stāstiem - kad esat mīlējušies un pēkšņi Jūs esat pieķerti, vai tā ir publiska vieta, vai mājās!
Mans stāsts ir tāds - tikko bijām iepazinušies ar puisi, un pa cik abi strādājām, tad randiņi notika vakaros un ievilkās līdz rītam. Parasti viss notika spontāni (braucām peldēties, pastaigāties, uz kino)... Tā nu vienu reizi iebraucam veikalā, sapērkam gardumus un puisis ierosina braukt pie Jūras. Piebraucam, atveram šampi, parunājam un tikmēr iestājas tumsa, manējais grib manā priekša izrādīties un saka, davai piebraucam pie paša ūdens... Man jau no tauriņiem vēderā un šampja labi, es ar mieru. Tā nu klusumā pieripojam pie ūdens... Mašīnā paliek arvien karstāks un izlemjam pārvākties uz aizmugurējo sēdekli, džeks bez biksēm sēž un es viņam virsu ar skatu uz bagažnieku, sekss fantastisks un pēkšņi no labsajūtas zilas zvaigznītes sāk rādīties... Savējam saku, laikam baigi apreibusi - man zvaigznītes acīs mirgo, un tai pašā laikā pie durvīm... TUK, TUK, šeit pašvaldības policija!!! Protams, tagad skaidrs, ka bija pilnīgi garām braukt iekšā Jūrā, ja 200 metru attālumā ir pašvaldības policijas postenis, bet labi ka tolaik braukājām ar džipu ar tonētiem logiem, un viss nebija redzams, kā es ar plikiem pupiem lēkāju. Jāsaka, ka manējais izkāpa un aizgāja uz viņu mašīnu un policisti bija ļoti saprotoši, kaut gan smīnēja un par paķircināja, bet uzlika sodu 10 ls un teica, ka ja jau mīlnieki šovakar grib var palikt Jūras krastā, bet jāpabrauc tālāk, lai mūs neredz...
Tās sajūtas, kad bijām pieķerti, tagad atceros ar smaidu, bet tai mirklī, kauns pa visu seju!:)
Vai ir arī Jums kāds interesents stāsts?