Jaunnedēļa man iesākas ar lielu notikumu- Uz savām jaunajām mājām (pie mums) dosies mazais ģimenes loceklis-kaķēns.
Esam jau pienācīgi sagatavojušies, tikai VĀRDIŅŠ gan vēl nav pielāgots.
Ir jau pāris varianti (Lords, Princis, Olivers, Džordans, Trevors, Eliass), taču es vēlos dzirdēt jūsu domas par šiem vārdiem,kā arī sagaidu ORĢINĀLUS UN PIEMĒROTUS vārdus šim mazajam.
Es nevaru iedomaaties savam kakjim vaardu ne lords ne olivers , ne arii dzordans . Un pie velna kas veel tas taads par vaardu trevors ?
Iedomaajies tu izej aaraa un sauc savu kaji aatri oliver oliver oliveeeeeerrrr...vai arii trevor trevor trevooriiiinj.
Ar Šitādiem vārdiem var izmežgīt mēli. Liec kaut ko vieglāku lai var kaki pasaukt ātri un lai ir skaidrs tas vārds.
tā tikai liekas, ka mēli var izmežģīt, bet pierod. Es pimajā menesī skolā nesaucu meiteni Jekaterinu vārdā, jo nevarēju ātri nemaz izrunāt, pēc 3 mēn ideāli. :D labāk ielikt grūtāku, vismaz viesi nemocīs kaķi, jo nemācēs pasaukt:D
Drauga iepriekšējai keķenai bija trīs vārdi - Milēdija Vintere Pūķīte. Bet ikdienā tomēr visi lietoja vārdu Mimis (saīsinājums no Milēdija) uz kura kaķene tikai atsaucās :D
Mums bija kaķis vārdā Olivers, nekā sarežģīta sasaukšanā nav. Man tagad tieši grūti iedomāties cilvēku ar tādu vārdu. Man visi autores nosauktie patika, izņemot Princis. Favorīts - Eliass, tā skaisti..
Man ļoti patīk autores varianti - visi tie Lords, Princis, Olivers, Džordans, Trevors, Eliass,šķiet moderni un neuzskatu,ka kaķi jāsauc kaut kādā pavisam parastā vārdā tikai tāpēc,lai varētu viegli izrunāt :D