Chavinja!
Esmu nolēmusi iegādāties jaunu datoru, bet kā jau sieviete galīgi tajā neko nesaprotu. Vieni saka, lai pērku ko no HP (kā piemēram HP pavilion g6), citi atkal saka, ka HP galīgi nekam neder. Pašai simpatizē Dell, arī par Compaq esmu dzirdējusi labas lietas. Zinu, ka acer un asus negribās, jo ar viņiem ir bijusi slikta pieredze.
Dators vajadzīgs tāds, ar kuru varētu izmantot darba vajadzībām, tai skaitā arī konferences zvaniem skype (tātad ar labu kameru un skaņu bez austiņām), lai dators būtu jaudīgs un nekārtos skatoties kādu BR kvalitātes filmu (man tā ar asus PC bija, ka augstākas kvalitātes filmas kārās un bremzēja), spēlītes nespēlēju, bet šad tad manu datoru aizņemas brālis, kurš mīl uzspēlēt jaudīgas spēles, tā, ka arī tajā ziņā būtu jābūt tādam datoram, kas velk spēles.
Protams, lai PC ķer wairlesu, un bluetooth arī nebūtu slikti, jo apnikuši tie daudzie vadi, kas vajadzīgi, lai ikreiz ko pārsūtītu.
Atmiņa lai ir no 4 GB un uz augšu!
Plus, ko domājat par intel core i3?
Lūdzu, kāds zinošāks, pieredzējušāks cilvēciņš- iesaki man ko! :) Lai nav tā, ka iztērēju naudu un beigās tik nepilnam gadam pietiek tā datora.