Megija raksti iesniegumu un piedzīsi no vainīgas puses kompensāciju. Viņiem noteikti ir civiltiesiskā atbildība apdrošināta.
Pašai jau dzīvoklis nav apdrošināts, ne?
Es šodien atkal forši pasauļojos, pašai prieks skatīties uz savu iedegumu :) pie jūras ar nebija tik karsts, bet jūrā ļoooti silts ūdens. Takā nesaprotu kurām brīvs, un sēž mājās...
šodien braucot mājās, pa ceļam izkāpu dažas pieturas iepriekš, lai ieskrietu vienā veikalā. Protams, ka pēc tam nolēmu brraukt pa zaķi. Negribējās divreiz maksāt. :D šodien tiešām karsti bija. un vēl ir :D cerams rīt būs lietus.
Man arī kopš esmu mājās visu vakaru iet ventilātors. Tik nezinu vai pa nakti drīkst atstāt ieslēgtu, nevarēšu aizmigt no dūkoņas, iespējams ka kaimiņi arī dzirdēs. :(
Man šodien nav garīgais :(
Jūrā biju, peldējos ar, bet kaut kas šodien nav :(
Sveiciens tām,kurām šodien Dzimšanas dienas vai citi cvētki! Pozitīvu vakaru! :) Redz kur tām,kuras meklē darbu, varbūt der šis http://www.goplanet.lv/lat/vakances
Sežu uz balkona, iesauju vincuku, esmu skaisti saposusies un prieciga. Veroju skaisto S,erla mezu no augsas, driz bus pakal mans milotais un dosimies romantiska izbrauciena. Mans kermenis tric un sirds sitas kaa negudra...