Speciāli nepieliku šo tēmu ne pie kā konkrēta, jo jautājumu vēlos attiecināt uz jebkuru dzīves situāciju.
Vai mazums ir piedzīvotas reizes, kad sirds/saprāts/apziņa/sauciet kā gribat, pēkšņi sāk runāt un saka, ka kaut kas ir izdarīts nepareizi. Vai jums ir bijusi kāda situācija dzīvē, kad pēkšņi saprotat, ka tieši to vienu soli spērāt nepareizi? Vienalga, skolas izvēlē, attiecībās, nepareizos komentāros utt. Bet nevis tā, starp citu, bet tā, ka šī sajūta galīgi neliek mierā? Pat ja notikums ir bijis sens, ne vienmēr mēģināts ir zaudēts... Kāda ir bijusi jūsu rīcība? Centāties kļūdu labot? Mācījāties ar to sadzīvot? Labprāt uzklausīšu pieredzi no jebkurām dzīves situācijām.
Jautāju tāpēc, ka mani pašu šobrīd pirmoreiz dzīvē ir pārņēmusi tāda sajūta. Pietam - ļoti, ļoti spēcīga. Un man nav ne jausmas, ko darīt. Nekad nenožēloju nevienu lēmumu, nekad neskatos atpakaļ. Kas padarīts, padarīts. Laiks dziedē visas rētas un tamlīdzīgi. Tikai šoreiz uz spēles ir daudz vairāk un tas man nopietni liek padomāt, vai necensties labot pagātnes kļūdas. Es nebaidītos mēģināt, bet šoreiz baidos, jo neesmu pārliecināta, vai man to vajag...
Lai nu kā - uzklausīšu jūsu viedokļus augstākminētajos jautājumos! :) Iespējams citu cilvēku pieredze palīdzētu redzēt situāciju no cita skatupunkta.