Es Tevi neturu!

10 gadi
Reitings 1297
Reģ: 20.05.2013
Kā Jūs reaģētu, ja vīrietis, ar kuru esat kopā jums pasaka, ja gribi, vari iet, es nevienu neturu, neesmu turējis!Nu protams, kas ir gājējs tas aizies.. bet man tas lika aizdomāties, vai tiešām viņam ir tik patiesas jūtas, ja šādi var pateikt!?Bija maza izrunāšanās, ne gluži strīds, un šāds teikums mazliet lika aizdomāties..
07.08.2013 14:03 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es domāju, ka jūtas nav pietiekami stipras, ja tā pateiktu... tomēr arī dusmās cilvēkiem vajadzētu filtrēt.. ko runā :)
08.08.2013 01:21 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Es taa varu pateikt par jebkuru cilveeku savaa dziivee! Nevienu ar varu neturu un shantazjeet sevi ar "es no tevis aizieshu, es ar tevi vairs nekad nerunaashu" nevienam neljauju. Ja grib, lai iet. Ja tas cilveeks man tieshaam ir noziimiigs, aizieshana man saapees, bet gaajeejus taapat nenotureet, taapeec labaak izsaapeet uzreiz nekaa velti vilkt agoniju.
08.08.2013 01:29 |

Reitings 108
Reģ: 10.09.2012
Kristai taisniba. Tev visa dzive vel prieksa, neiznieko savu laiku ar tiem, kuriem tu tik un ta neesi vajadziga.
08.08.2013 01:43 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Man ir tāda attieksme pret visiem cilvēkiem - ja gribi, vari iet! Dodu brīvību, tā sakot. Kam man kādu turēt pie sevis, ja vinš raujās kur citur. Nekāda prieka man pašai no tādām attiecībām un arī otram nē. Strīdu karstumos ar tādiem vārdiem nemētājos, jo uzskatu to par bezjēdzīgu. Strīdos par lietu, nevis spēlēju uz emocijām piesaucot vecos grēkus. Patiesībā reti kad nonāku līdz skandāla līmenim, vairāk cenšos visu izrunāt mierīgā ceļā ar skaidru galvu, jo tikai tā var nonākt pie vislabākā risinājuma. Jā, bet ja vīrietis to tev pasaka, tur var būt visādi varianti. Tikpat labi tāvar būt necieņa, vis' kaut kas tur var būt.
08.08.2013 01:48 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
es domāju, ka par to, ka ir sāpināts, tā ir vnk atruna.
nesasteidz lietas. pēc tam visu izlabot var būt grūti.
ja tu nevari sagaidīt vārdus, kā ir ar darbiem? liec viņam tiekties pēc tevis, pie tevis. gads ir ilgs laiks, bet nereti daudzi atzīstas mīlestībā vsp tikai pēc pāris gadiem. vai tu esi tā, ka uzņemās inicitatīvu? ja jā, tad cieties un ļauj darīt to viņam. ja gribēs, tad darīs, ja negribēs, tad jums vnk ir jāšķirās.
jūs satiekaties reti.. bet cik reti? kā jūs pavadāt šos īsos brīžus? kad neesat kopā, vai viņš par tevi interesējas, raksta, pajautā ko dari, kā jūties?
08.08.2013 10:54 |

Reitings 8272
strīdēties var arī klusiņām bez balss pacelšanas. patiesībā, kas tad ir strīds? tā ir viedokļu apmaiņa par lietām, par kurām katram ir atšķirīgs viedoklis un ne viens, ne otrs, nepieņem otra viedokli. nav obligāti jāplēš trauki un vienam otru jānorej.
pēc cita tāda izteikuma - es tevi neturu - es pateiktu - es arī tevi neturu. ieteiktu ieturēt distanci attiecībās vai visu kārtīgi izrunāt. man šķiet, ka tavs draugs vnk ir ērti iekārtojies - vnk, kad grib sexu, tad arī satiekas.
08.08.2013 11:07 |

Reitings 143
Reģ: 15.06.2010
+ Nerea

Vispār es ienīstu to,ka mēs nespējam lasīt cilvēku domas.Ir tā,ka tas,kas mīlinās,uķinās ar tevi-īstenībā nekad nav mīlējis.Bet tas,kas klusē,domā,neizrāda-mīl,dziļi domās esi.Protams var gadīties arī otrādi,bet ne tā,ne tik ļoti. Tikai klusētājiem pašiem ir zināms cik un ko.Un ja pamet viņu,tad tas pārdzīvos,bet savā pasaulītē:)
08.08.2013 11:20 |

10 gadi
Reitings 1297
Reģ: 20.05.2013
Sany Satiekamies reizi nedēļā, citreiz 2x nedēļā.. un cik tad tur var sadarīt kopā..ir reizes kad kkur aizejam, un ir reizes kad esam mājās. Kādreiz šad tad teicu, ka mīlu viņu, bet tagad ilgi neesmu teikusi.. bet arī no viņa neko nesagaidīt.Protams pazvana, uzraksta kā iet, ko daru.
08.08.2013 17:47 |

Reitings 8272
nu nav nemaz tik traki ar to tikšanos. mēs ar draugu arī tikāmies vienreiz vai divreiz nedēļā, bet ne uz pāris stundiņām. tīri fiziski biežāk nevarējām tikties, jo abiem jāstrādā un ir arī kādas citas lietas jādara, kas nebūt nenozīmē uzreiz tusēšanos.
brīvdienās paliku pie viņa un svētkus kopā svinējām.
tajās reizēs, kad esat kopā, kādā veidā viņš tev izrāda uzmanību vai vispār to neizrāda?kā jau teicu, citi cilvēki divus gadus nevar atzīties mīlestībā. vai viņš par tevi rūpējas, ciena, apjautājas, kā tu jūties?
varbūt sgaiadi, kad viņš tevi pirmais kkur uzaicina, piezvana , atsūta sms. tā tu redzēsi, piemēram, ja tu neraksti un nezvani, vai viņš pats tev piezvanīs.
reizēm vīriešiem vajag tā darīt. vienreiz atceros, ka draugam jautāju, kāpēc neatsūtīji sms vai nepiezvanīji, viņš pateica, ka bija piemirsis, jo es vienmēr to darīju. tas gan bija sen. ieteikums ir ļaut vīrietim pašam darboties un uzņemties iniciatīvu.
09.08.2013 15:10 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Manuprāt, tas ir normāls teksts un esmu to pateicis vairākkārtēji un vairākām sievietēm.

No vienas puses, tas ir tāds diezgan negatīvs - ar domu - kraties.
No otras puses, tas ir brīvības sajūtas došana otram (kas daudziem ir nepieciešama, lai vispār attiecības pastāvētu) un sava veida uzticēšanās un uzticības izrādīšana.

Tā kā jāskatās kontekstu, kādā tas tiek patiekts un intonāciju.
13.08.2013 13:14 |

Reitings 90
Reģ: 27.05.2013
Neredzu neko sliktu. Viņš tev dod brīvību, izvēli. Varbūt viņš tā dara, jo tevi ļoti mīl un grib, lai tu būtu laimīga, kaut vai ar citu vīrieti. Es saku tā, jo es savam vīrietim arī dotu brīvību.
26.08.2013 00:41 |

Reitings 39
Reģ: 25.08.2013
briiviibas doshana? :D
piekriitu, ka dusmaas var pateikt daudz vairaak kaa vajadzeetu un kaa patiesiibaa gribeejaas...svariiga ir peec tam atkal samiiljoshanaas un atvainoshanaas....ja taas naw- tad jau driizaak tas bija domaats...kraties :)
26.08.2013 00:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits