Sveikas, mīļās mammas! Man vajaga jūsu palīdzību jeb es saiešu sviestā....
Lieta tāda, ka es jau 2.gadu lietoju OK. 25.jūnijā mums ar vīru bija sex. Kādas 2 nedēļas pēc tā jūtu, ka sāp mugura. 23 dienas pēc sexa veicu testu – negatīvs. Tad vēl 2 – negatīvi. Ap 3. augustu veicu vēl 2 testus. MARIA tests bija negatīvs. Iekrāsojās viena svītra, likās, ka ir arī otra – caurspīdīga. Kad pieliku pie loga – nekā, kad vnk telpā skaties – liekas ir balta, caurspīdīga. Kā izlasīju netā – tā MARIA testiem un ovulācijas tetsiem mēdz būt tāda caurspīdīga, jo pie grūtniecības tai jāiekrāsojas. Tulīt pat veicu vēl vienu – negatīvs. Vienvārd sakot – veicu 5 testus, visi rāda vienu svītru, tātad – negatīvi. Pazīmju uz grūtniecību nav, reāli saprotu - es tak katru rītu regulāri dzeru OK. Bet man bail....bail, ka šie testi iespējams melo, jo netā esmu salasījusies daudz..un liekas, ka melo tikai dēļ OK. Veikt hcg? Da man tas pats liksies....Pie tam pavasarī biju uz usg un man tur pateica – tev ovulācija sakarā ar OK nenotiek.... Brrrrr...Mīļās, kā lai tiek vaļā no šīs uzmacīgās domas? Kā lai notic visam? Iespējams tās man ir sekas, no MA, kurš tika veikts 2 gadus atpakļ...Toreiz likās, ka sajukšu prātā no visa šī...un tagad šīs ir atskaņas. Centos runāt ar mīļajiem. Mamma pateica – negribu tavas muļķības klausīties, sapērc testus uz 100 ls un pēti, vīrs arī saka – ja nav tad nav, ko vēl meklē. Brīžiem liekas, ka sevi šo domu dēļ nevaru ciest, jo katra diena paiet uzmācīgas domās, kas traucē....Man jau ir doma, ka vēl 6. testu jāveic :D smieklīgi, bet man tas ir jau tā, ka rītos negribas celties no gultas.
Jāpiebilst – man jau ir bērniņš (4g), tā ka nav tā, ka esmu zaļa un glupa.
P.S. Lūdzu, nenosodat mani!