interjers

Reitings 36
Reģ: 12.07.2012
Sveikas meitenes! :)
Tātad, tēma ir šāda. Vai jūs vērtējat cilvēku pēc istabas kurā viņš dzīvo? Vai tas šķiet nozīmīgi, ka, piemēram, vēl ir vecās tapetes, mēbeles, viss nav tik skaisti kā vēlētos. Vai tomēr pievēršat uzmanību detaļām, grāmatām, kuras lasa utml?
06.08.2013 08:52 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Man bieži ledusskapī pele pakārusies :D Es ceru, ka draugi mani pēc tā nevērtē. Jo 1) uz veikalu eju gandrīz katru dienu - nemēdzu iepirkt produktus "uz priekšu", jo nereti gadās daudz ko neapēstu izmest ārā 2) vīrietis mēdz uztaisīt pārsteigumu un viena vakara laikā iztukšot gandrīz visu ledusskapja saturu tā, ka paliek vien kaut kas brokastīm. Piemēram, šobrīd man ledusskapī ir laikam siers, olas un visādas mērces, ketčupi. Un kaķa ēdiens. Jo dzīvojos viena, sev negatavoju un ēdu lielākoties ārpus mājas.
06.08.2013 10:27 |

Reitings 1492
Reģ: 14.04.2013
Jā, jo man ļoti patīk viss, sākot no remontdarbiem līdz gatavam projektam, dizainam, iekārtojumam, turklāt, mana istaba ir pašas plānota, tādēļ salīdzināt, izpētīt ir izklaidējoši. Istaba parāda gaumi, attieksmi, dzīves ritmu. Grāmatas gan nepētu, jo pati tās vispār nepērku, aizņemos no draugiem, paziņām, lasu datorā, ņemu bibliotēkā. Plauktā stāv vien bērnības grāmatas - pēc tām noteikti par mani spriest nevar, tādēļ tas nav kritērijs.

+++kordelia,

man viss ir skaistās kastēs - rotas, piemiņas lietas, kosmētika. Minimālismā jūtos viskomfortablāk.
06.08.2013 11:14 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Vērtēju tiktāl lai ir kārtīgs un kopts, un te nav runa par 2 neizmazgātiem šķīvjiem utm., bet par vispārējo, nošmulētas sienas, salauztas mēbeles, nevīžība, tas liecina par cilvēku. Esmu bijusi nu ļoooti parastos dzīvokļos, kuros remonts gadu desmitiem nav bijis, bet viss akurāts, kopts, tai pašā laikā var būt izremontēts pirms pāris gadiem bet jau piedirsts, atvainojos.
06.08.2013 11:23 |

10 gadi
Reitings 2858
Reģ: 29.01.2009
Visu redzu, visu saprotu, bet baigo uzmanību nepievēršu,ja cilvēku jau zinu. Jo tad arī zinu kāpēc viņš dzīvo tā un ne savādāk.

Ja nepazīstu, tad tas arī rada iespaidu par viņu....
06.08.2013 11:28 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Atsaucoties uz DIO ierakstu, tieši galerija ar cilvēku ledusskapju saturu
06.08.2013 12:25 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
womankind,

interesants projekts, dažviet nesapratu kas tur par sķidrumiem ledusskapjos kaut kādās burkās...:)
06.08.2013 12:59 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Vērtēju tikai pēc kārtības un tīrības telpās. Tapetes utt īpaši nevērtēju, jo mazums - īrēts dzīvoklītis un saimniece neļauj neko baigi pārtaisīt. Ne jau visi var atļauties īrēt krutos dzīvokļus. Taču kārtību un tīrību jebkādā dzīvoklī tomēr var uzturēt.
Grāmatas papētu ziņkārības dzīta - ko lasa, vai mums gaumes sakrīt utt. Man patīk visādas mazas detaļas, mīļi sīkumiņi dzīvoklī :)
Par ledusskapja saturu nekad neinteresējos(neeju neko pētīt utt) un cilvēkus pēc tā nevērtēju un justos diezgan stulbi, ja mani pēc tā vērtētu. Ko katrs var atļauties, kas garšo un atbilst ēšanas paradumiem, to arī pērk un liek sava ledusskapī.
06.08.2013 13:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits