Rīt plānoju iegādāties zemesriekstu sviestu..
Paziņa teica, ka ir 2 veidu - parastais un ar riekstu gabaliņiem.
Kurš jums šķiet labāks un garšīgāks? :)
Un mazāk kaloriju droši vien ir tam bez riekstu gabaliņiem? (kaut gan pieļauju, ka kcal atšķirība varētu būt ļoti minimāla)
visi nenormaalaa sajuusmaa par zemesriekstu sviestu... a kapec? shodien papetiju saturu,tur tiiiiiik daudz tauku iekshaa..uj uj uj..un kaa jus to lietojat-vnk uz maizes?
Kad pirmo reizi zemesriekstu sviestu nopirku, ēdu brokastīs uz grauzdiņa ar zapti. Bet tad atklāju, ka man no tā ir nenormāla alerģija (nav jau brīnums, tur buķete ar alergēniem) un atlikušo sviestu iecepu cepumos. Vīrietim ļoti garšoja. vairs neesmu pirkusi un nekā nelietoju.
Šovasar Maximā iegādājos tādu kāds bija un neesmu sajūsmā nemaz par viņu. Pamēģināju uz maizes - ne sevišķi. Garšīgi bija sagriežot abolu šķēlēs un starp šķēlēm viņu iesmērēt. Rīt pamēģināšu ar banānu.
viņš ir ļoti garšīgs šādā veidā (un vienalga ar riekstiem iekšā via bez ... ) maizīte - zemesriekstu sviests - šokolādes krēms vai zapte :) viens pats man ir krietni par sausu. vēl var banānu likt pa virsu tai maizītei, arī labi :)
Regulāri brokastīs ēdu maizīti (grauzdiņu) ar zemesriekstu sviestu un banānu šķēlītēm pa virsu. Šad tad smērēju virsū uz šokolādes plāksnītēm un tāpat kā gardumu ēdu. Visbiežāk to ar riekstu gabaliņiem, bet šad un tad arī parasto. :)
Vīram garšo, tāpēc esam pirkuši gan parasto, gan ar riekstu gabaliņiem. Viņš pievienoja klāt arī piena kokteilim.
Man vispār zemesriekstu sviest negaršo, bet vienreiz cepu auzu pārslu cepumus. Ēst varēja.
buuuu, tauki taču tur ir no riekstiem - tātad labie. Protams, ne jau tiem, ko var LV nopirkt, tur tiešām nekādi labi tauki nav, bet, ja gatavo pats vai no iherb sūta - labs produkts, man garšo.
Bērnībā regulaŗi saņēmu paciņas no Kanādas. Daudz tas sviests ēsts un mēģināts jau līdz riebumam.
Tagad pēc vairāku gadu pauzes atsāku ēst. Ar gabaliņiem man patīk labāk.