Vīrietis strādā, bet kur palieku es?

Reitings 356
Reģ: 11.09.2012
Mans vīrietis sāka strādāt jaunā darba vietā jau pirms laba laika. Sākumā tā nebija, bet pēdējā laikā viņu pamatīgi nogruzī. Nu tā ka pilnīgi sestdien un svētdien jābrauc uz darbu vai arī strādā no majām vakaros, brīvdienās. Es saprotu, ka darbs ir svarīgs, bet nu kur ir robeža. Piemēram šajās brīvdienās neko foršu neizdarījām, pa māju nosēdējām. Viņš abas dienas nostrādāja darbā un pa nakti vēl mājās strādāja. Esmu reāli neapmierināta :( Es arī strādāju, bet viņa aizņemtības dēļ lielākā daļa mājasdarbu un ēst gatavošana ar uz maniem pleciem gāžas. Un seksa ar gandrīz nav, jo viņš ir pārguris, atnāk no darba, paēd un iegāžas gultā. Ne atpūtusies esmu, ne apmierināta. Tā žulti esmu izgāzusi :) Gaidu ieteikumus
05.08.2013 18:00 |

10 gadi
Reitings 2858
Reģ: 29.01.2009
vo,vo, sievietes, pašas nezin, ko grib!
05.08.2013 21:58 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Nu aciimredzot, vinjsh nevar dabuut darbu no 8.00-17.00.
Ja var, bet necenshaas dabuut-aciimredzot, maajaas nealkst naakt un negrib baudiit divvientuliibu. Labaak izveelas straadaat.
05.08.2013 21:58 |

Reitings 346
Reģ: 27.10.2009
Nekas nav tikai balts vai tikai melns. Visprātīgāk būs aprunāties ar viņu pašu un saprast iemeslus tādam darbaholismam.. Varbūt Tava graušana viņu vēl vairāk atgrūž no mājām, bet iespējams, cilvēks vnk neprot atteikt bosam..
05.08.2013 22:41 |

Reitings 356
Reģ: 11.09.2012
Nu viņam grūž un grūž virsū darbu, ne jau ka viņš tur fano par darbu. Vēl kādus pāris mēnešus it kā būšot smagi
05.08.2013 22:43 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nu viņam grūž un grūž virsū darbu, ne jau ka viņš tur fano par darbu. Vēl kādus pāris mēnešus it kā būšot smagi

Ja pats nav sajuusmaa, tad lai iemaacaas pateikt priekshniekam nee. Shaadi ljoti aatri izdegs. Cilveekam ir jaabuut vismaz vienai dienai ik nedeelju vai ik pa divaam, lai atpuustos.
05.08.2013 22:48 |

Reitings 346
Reģ: 27.10.2009
Ir dažādi cilvēki - kuriem nekad neuzgrūdīs, jo tie ar savu attieksmi ir parādījuši, ka ir jābūt kādām normas norežām un ir cilvēki, kuri neko nesaka, kad tiem sagruž visu.. to priekšniecība arī izmanto. Un kāpēc tā nedarīt, ja cilvēks atļaujas. Ir aitas, ir cirpēji!
Normālā gadījumā darbinieks var atļauties pateikt, ka atvaino, bet brīvdienās nevaru uzņemties papildus darbus, jo esmu ieplānojis to, to, to... un tas ir tikai normāli, ja ir sava privātā dzīve..
05.08.2013 22:50 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Tu te čīksti, ka neesi apmierināta?! Iedomājies kā viņš nabadziņš jūtas, pārguris. Cilvēks varbūt mēģina savā dzīvē sasniegt kaut ko.
05.08.2013 22:55 |

Reitings 154
Reģ: 14.02.2011
Tā gadās, ka citreiz ir vairāk jāstrādā un pati saki tas ilgs vēl pāris mēnešus. Ieteiktu mierīgi puisim pateikt kā Tu jūties, tomēr šaubos vai tas līdzēs, ja ir tāds darba apjoms! Vienkārši sāc izmantot savu brīvo laiku, ir jāmācās arī bez vīrieša pie sāniem justies laimīgai, ja Tev būtu ar ko aizpildīt šo laiku, tad Tu nemaz nejustos tā kā Tu tagad jūties.
05.08.2013 22:57 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Kāpēc jūs viņu tā nosodāt?
ne velti sievietēm šādās situācijās ar laiku rodas mīļākie. ne vienmēr, bet rodas. mans draugs arī daudz strādā. ne jau tādēļ, ka pats tā vēlētos, bet tāpēc, ka tev darbā pasaka, ka jāiet uz nakti, tad arī jāiet. nepatīk - tur, lūk, ir durvis. ja vien neesi pats sev priekšnieks tā politika ir vienkārša.
varbūt pasaki no sākuma, vai tas, ka viņš visu laiku strādā, ir tikai pagaidām un tam ir redzams gals vai tāds ir vnk viņa darbs?
ja tam ir saredzams gals, tad var paciesties un nav ko otru zāģēt. nu ja nē, tad ilgi jūs tā nenodzīvosiet. viens no jums neizturēs. vai nu tev apniks tas, ka esi pārsvarā viena vai arī viņam apniks tava kašķēšanās.
nav vienlīdzības zīme starp nauda un laimīga dzīve. varbūt ir iespēja viņam strā'dāt mazāk vai citur strādāt? bet, redzi, 'ja būsi viņu pierunājusi mazāk strādāt, visticamāk, ka arī mazāk nopelnīt, tad nesūdzies, ka naudas nebūs tik daudz, cik tagad.
06.08.2013 14:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits