Darbs ir darbs. Vinjsh noteikti juut,ka tu juuties vientulja un,ka tev vinja pietruukst. Mums ir liidziiga situaacija. Tagad tika paaugstinaats amataa un nu jaastraadaa mainu darbs. Naktiis, dienaas, citreiz 24h no vietas. Briivdienaas, sveetku dienaas. Vienmeer. Kopaa dziivojot mees , piemeeram, shonedeelj tiksimies tikai 4h pa visu nedeelju. Neviena nakts kopaa, briivdienaas straadaa. Nu nekaadi mums nesanaak, bet kad sanaak- izbaudam kopaa buushanas laiku.
Protams,ka ir skumji un biezhi pinkshkjjis rauj, bet es zinu kaa labaa tas tiek dariits.
Mees vairaak censhamies noveerteet to kopiigo laiku, kaut vai naktii kopaa aizmigshanu vai reizee aizieshanh guleet, pat atsleedzamies peec paara minuuteem. Kjeram katru briidi kopiigo- citreiz tiekamies tikI vannaa ejot kopaa, citreiz rik ilgi, cik uz darbu mani aizvizina un katrs uz savu pusi atkal...gruuti, bet, iespeejams, taapeec man periodiski 4 gadu laikaa taurinj pa veederu tusee un esam neglaabjami iemiileejushies.
Iesaku no savas pieredzes mazaak gausties paf laiku atsevishkji-vairaak noveerteet kopiigaas minuutes.