Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kā aiziet no darba?

Reitings 478
Reģ: 12.06.2012
Sāku strādāt jaunā darba vietā, nav viegli, bet pat ļoti grūti un ar katru dienu aizvien vairāk izjūtu, ka tas nav priekš manis. Pāris dienas jau plānoju par to, ka nav vērts mocīt sevi un, ņemot vērā, ka jau bijušas pāris konfliktsituācijas, iet prom, pirms vēl nemaz nav noslēgts darba līgums.
Protams, es jau tagad zinu kāda būs priekšnieka sejas izteiksme, ko viņš teiks, vienkārši sakot, cik nepatīkami būs to visu dzirdēt. Kā vismierīgākajā veidā aiziet no darba? Kā pasniegt to, ka nejūtu, ka šis darbs nav man, lai nebūtu jāklausās, ka "neviens darbs jau nav viegls". Protams, ka es zinu, ka neviens darbs nav grūts, bet kāpēc jādara kas tāds, kas riebjas?
Varbūt kādai ir kāda pieredze vai ieteikums? :)
05.08.2013 11:10 |

Reitings 3379
Reģ: 29.01.2009
Tev nav darba līguma? Darba līgums ir jāslēdz, sākot ar pirmo dienu, kas nozīmē - arī pārbaudes laikā ir līgums. Saņemies lietišķai sarunai ar priekšnieku un aizej kaut tajā pašā dienā (ja nav līguma). Kas tur ko pārdzīvot par priekšnieku? Normāls cilvēks sapratīs, ka ne visi darbi ir domāti visiem!
05.08.2013 11:13 |

Reitings 949
Reģ: 15.04.2013
Es tavā vietā godīgi to pateiktu priekšniecībai cik ātri vie var. Man bija tāda situācija, taicu, ka ļoti cienu, ko viņi dara, tieši tāpēc nevēlos tērēt viņu laiku, jo jau laicīgi nojaušu, ka tas nav priekš manis.
Nav jau omes, ka lekciju lasīs :D nu ok, varbūt tavā darbā ir, bet normālā vidē pieaugušiem cilvēkiem neborēs smadzenes :)
05.08.2013 11:14 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits