Atvainojiet pirmajaa postaa pa vidu iztruukst teksts.
Bijaam kopaa 7.5 gadus, vinai 24 man 29. mums ir puika. Neesam vair kopaa. Viss notika tik negaidiiti. Peedeejaa nedeeljaa viss izmainiijaas loti krasi. Dziivojaam 2 gadus UK, atgriezaamies un kameer mekleejaam piemeerotu dziivesvietu dziivojaam pie maniem sencjiem. Neilgi peec atgriesanaas saaku stradaaat, arii vinja saaka straadaat.
Tiesa jutu ka vinjai nepatiik gan darbs, gan tas ka jaadziivo pie maniem sencjiem, bet leenaam viss virziijaas uz priekshu. Tad Atradaas lieliska maaja un abi nopriecaajaamies, par iespeeju atkal dziivot atseviskji. Tie 3 meeneshi, dziivojot ar sencjiem bija taadi kaa bija, kaa jau pie sencjiem. K-gan vinjai ar maniem sencjiem ir ljoti labas attieciibas, ko es nevareetu teikt par sevi ar vinjas maati.
Vinjas maate dziivo 5 km no manis. Peedeejaa meenesii saaku just ka arvien biezaak tur braukaa, teicu uzreiz, ka man loti nepatiks, ja vinja tur nakshnjos, bet arii sapratu, ka vinja iespeejams tur juutas labaak nekaa pie maniem sencjim, un taapeec man nekas nebij pretiim ka briivdienaas vinja pa turieni. Taa pienaaca jaani, un jaanus vinja arii izleema tur svineet, nemaz man nepajautaajot vai es arii tur gribeetu svineet.
Uzzinaaju, ka 2 ned pirms jaaniem sarakstaas ar kautkaadu dzeku. saaku intereseeties par sarunas izdruku, vinja to uzzinaaja, mees pat nepaspeejaam parunaat, kad man atnaakot maajaas nebija ne beerna ne sievietes, ne beerna lietas mantas dreebes ne manas masiinas.
Nekaa. Tkai tad kad aizbraucu pie vinas maates kur vina apmetaas, teica ka mees tak deelj beerna tik kopaa dziivojam utt
Tas dzeks beigaas izraadaas kkaads maates radinieks uz 40 gadiem. Nu meenesis pagaajis, un nekaadaa skaidriibaa neesmu ticis. Cik nu rakstiija, ka mees nekad nebuusim kopaa bla bla bla ka ir paaris reizes satikusiesar to veci, bet tas neesot nekas nopietns, gribot atrast savu es, esot sava dziive, neesot nekaadas attieciibas utt
Visp agraak vinja arii vinja bij skreejusi pie viena 30 gadiiga kad pashai bij 20, tad mums veel nebija puika, un beigaas bijaam kopaa.
Taa man tagad nav nekaadas sapratnes kas ar vinju notiek, jo sitaa aizlaizhoties veel ar manu masiinu neparko nevienojoties, baac nu neticu, ka vinja pati to speeja izdariit ! Domaajams, ka vinjai maate saskalojusi smadzenes un tas vecis. Smiekliigi vispaar.
Es arii kameer esam te LV biski suudus sataisiiju iisteniibaa, vinja mani ignoreeja dazaas intiimaas idejaas un es pameeginaaju to ar citu. Tagad kad abi sudus staisijushi censhos saliigt mieru. Bet kaa pret sienu !
Esmu secinaajis, ka vinjai patiik taadi vientuljie vilki uz 40, kuriem nav pashiem gjimenes un tie jau sabrauc pa ausiim vinjai. Uznaak vinjai kkaads aptumsums.
Es te meeginaaju pa sito meenesi visaadi. itkaa reizeem sanaak kko parunaat par to ko es dariiju, bet par muusu attieciibaam tur ir kategorisks nee un izvairiisanaas. Nevienam vinja vairs dziivee neprasiis atlauju utt Tad kad beerns pie aarsta bij jaaved tad gan prasiijaas liidzi, meeginaaju sarunu ievadiit kaadaa gultnee, jautaaju kaa tad izdevaas iebraukt pie maajas kokaa - Kaada starpiiba. Taa mees arii neko neparunaajaam.
Taas pashas dienas vakaraa jautaaju, lai atbrauc pie manis, puika ar bij pie manis. Itkaa vareetu meeginaat bet vinjai jaaskataas maasas bebis. Shodien zvaniiju jautaaju vai tad tieshaam negrib izrunaties, teicu ka es taa nevaru visu izdzeest neko nesaprotot. Teica, ka nee, esot sava dziive. Bet peec ilgiem maniem centieniem veelaak piekrita ka vakaraa atbrauks. Tad nu es tagad gaidu vakaru. Uzbaazties ar jautaajumiem negribeetos bet gribu lai viss tiktu izrunaats patiesi.
Kautkaada taada diivaina, kaa cilveeks zem maskas.
Es jau priecaajos, ka shis menesis esot skjirtiem, muus veel vairaak satuvinaas, no manas puses esmu dross ka gribu mainiit visu uz labo pusi, tikai ko tieshi?, kas manii nepatiik?. ne es dzeeraajs ne apkaart skraidulis. Es par savu gimeni ! SMS mums ir tikai par beernu, kad es panemsu un kad atvediisu. Jo kautko citu jautaat ir bezjeedziigi. Tad nu meeginaasju visu izjautaat, ja vina atbrauks.
Bija man gan domaats tas vakars ar viinu sveceem, nonemt spriedzi un tad runaat, bet izskataas ka te atkal buus sausa saruna.
Kaa man buut meitenes?