sveikas! Man atkal pienākšas hameleonu rotaļas dzīvē :D Gribas vnk kādu viedokli no malas, vai arī vnk pakratīt sirdi, jo no malas varbūt īsti nevarēs neko pateikt :D Tad nu tā - Man pašlaik veidojas jaunas attiecības. Puisis man tiešām ļoti patīk, bet viņš ir mazliet bremzīgs, it kā ir jā simpātijas, bet nu apstākļi ir tādi, ka tiekamies ne tik bieži cik gribētos. Tad ir atkal uzradies bijušais, kurš grib atjaunot attiecības. Bijušo ļoti mīlēju un šķiršanās bija sāpīga ( viņš aizgāja pie citas) Liekas, ka mīlu vēljoprojām ( ja ne mīlu, tad kkādus jūtas vēl ir). Prāts ar sirdi karo un nevaru saprast neko vairs. Laikam no malas loģiski butu turpināt veidot jaunās, jo ja jau bijušais ir piekrāpis, bet ar bijušo ir kopīgs bērns, kas liek gribēt atkal atjaunot ģimeni, mēģināt no jauna, jo attiecību kļūdas mēs esam 100x izrunājuši. Bet tad atkal kkā tomēr negribas, un gribas ar esošo turpināt. Ai nu sviests, varbūt nemaz nesapratāt manu stāstu :D Es nesaprotu ko darīt, nevienu negribas sāpināt, pašai arī negribas nepareizo izvēli izdarīt. Varbūt kādai kkas līdzīgs bijis? :)