Tu būsi mana..

Reitings 551
Reģ: 12.08.2012
Kā jūs domājat,jūs dotu iespēju tādam vīrietim kā man,pār kuru jums būtu 0% varas, vīrietim no akmens laikmeta,kurš pārnestā nozīmē jūs nomedī un saka-tu būsi mana te nekas nav maināms.Esmu tā izlēmis.

/Es neesmu egosists un neesmu iedomīgs..vienkārši visu dzīvi esmu dzīvojis pēc principa visiem spēkiem izdaru visu dzīvē,lai es nebūtu no neviena atkarīgs,lai es nebūtu saistīts nevienos striķos un arī ,ja man kāda meitene iepatīkas es viņai acīs tieši saku=Tu man izraisi nopietnus seksuālos instinkus,esmu izlēmis tu būsi mana!/

Vienkārši es nemāku tā meitenei apkārt meitenei uz riteņa braukāt žonglēt uz galvas stāvēt,lai iepatiktos,piebarot ar saldākajām konfektēm,ausīs meitenei saliet skaistākos vārdus,skriet uz pļavu pēc puķēm viņai un kamēr viņa eiforijā peld..gultā viņu ievilkt.Man tas viss jēli liekas.Neesmu tāds.
04.08.2013 14:19 |

Reitings 96
Reģ: 31.07.2013
i get it! tev bez meitenem dzive ir vel kaut kas? savos 35 gados vai apmeram ta vajadzeja tak rasties kaut kadai saprasanai par dzives vertibam...bet tev tikai meitene busi mana, skaistas meitenes, lakoti nadzini...(..) redzi dzive iekartots ta, ka jadara ta ka vajag un nevis ta ka gribas un patik.
04.08.2013 21:34 |

Reitings 683
Reģ: 22.01.2013
Cumshot

Manuprāt, Tev nevajadzētu tik daudz pērties ar meitenēm, esi tomēr atbilstošā vecumā, lai tiktos jau ar kārtīgu un nobriedušu sievieti, ne tā?
04.08.2013 21:47 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu redzi, ar tādu attieksmi, kā tev, ne velti tu nevari dabūt meitenes un uzdod jautājumus šeit.
protams, ir meitenes, kas ir tik izlutinātas, ka vnk nelabi metas, bet visam vajag veselo saprātu. tavā parspīlējumā par rozīnēm un cepumiem es to neredzu.
darīt cilvēkam labu nevajag piespiedu kārtā. tad, kad atradīsi tādu meiteni, tad pats vēlēsies, lai viņa justos labi, mīlēta un iepriecināta. galu galā pašam tak ar patīk, ja meitene palutina. vai arī tu vēl neesi neko tādu piedzīvojis? Mīlestībā ir svarīgākais abpusēja došana bet bez gaidīšanas atpakaļ un lai tas nāk no sirds, nevis piespiedu kārtā. tad arī nebūs šādu jautājumu
05.08.2013 08:47 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
pretrunīgāku cilvēku vēl neesmu dzirdējusi. tu esi gatavs iet pakaļ vienai meitenei kaut miljons reižu, kamēr viņa būs tava, bet tai pat laikā saki, ka vari pieiet dienā 10 meitenēm klāt. kāds tam visam ir sakars? sieviete redz, ja vīrieties skrien katru dienu visiem brunčiem pakaļ un, protams, ka tādus atšķir.
tu tā nopietni pa īstam cik ilgi esi mēģinājis vienu sievieti iekarot?
05.08.2013 08:56 |

Reitings 497
Reģ: 30.07.2013
Cumshot ir viens tiešām sakarīgs čalis. Vismaz kādām ir savs viedoklis par visu. Skriešana pakaļ meitenēm, aplidošana ir SO GAY! Labak lai meitene pati skrien pakaļ, vismaz sevis cienoša, kopta tā darīs, nafig man kā čalim aplidot un vēl kko pirkt, dāvināt?? :D labāk lai pērk un lutina mani, un galvenais lai ir labs sekss :) bet nu jaunākām par 29 nesaprast ;)
08.08.2013 19:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits