Tu būsi mana..

Reitings 551
Reģ: 12.08.2012
Kā jūs domājat,jūs dotu iespēju tādam vīrietim kā man,pār kuru jums būtu 0% varas, vīrietim no akmens laikmeta,kurš pārnestā nozīmē jūs nomedī un saka-tu būsi mana te nekas nav maināms.Esmu tā izlēmis.

/Es neesmu egosists un neesmu iedomīgs..vienkārši visu dzīvi esmu dzīvojis pēc principa visiem spēkiem izdaru visu dzīvē,lai es nebūtu no neviena atkarīgs,lai es nebūtu saistīts nevienos striķos un arī ,ja man kāda meitene iepatīkas es viņai acīs tieši saku=Tu man izraisi nopietnus seksuālos instinkus,esmu izlēmis tu būsi mana!/

Vienkārši es nemāku tā meitenei apkārt meitenei uz riteņa braukāt žonglēt uz galvas stāvēt,lai iepatiktos,piebarot ar saldākajām konfektēm,ausīs meitenei saliet skaistākos vārdus,skriet uz pļavu pēc puķēm viņai un kamēr viņa eiforijā peld..gultā viņu ievilkt.Man tas viss jēli liekas.Neesmu tāds.
04.08.2013 14:19 |

Reitings 551
Aronija Es jau droši esmu ielicis savu foto:D Un par gadiem tie ir tikai cipari..es jau uz kapiem netaisos,gadus sev neskaitu..jauns sportisks vīrietis,un visas domā,ka esmu 10 gadus jaunāks apmēram..
04.08.2013 15:11 |

Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
Man ar viens šāds uzbāzīgs izbāzenis bija pagadijies,visu manu dzīvi uz priekšu izplānoja,bet viņam vismaz patika sagādāt romantiskus pārsteigumus :D bet rezultātā es viņu 3 mājas tālāk pasūtiju :D
04.08.2013 15:13 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Cumshot, laikam jau Tev jāpriecājas, ka neesi saticis mani. Ātri atmestu šito attieksmi. Mani neinteresē konfektes un mans labākais randiņš ir bijis tāds, kurā neviena cita neko romantisku nesaskatītu, bet tā kā Tu to aprakstīji... Būtu labāk, ja man vispār nebūtu jānojauš par tādu neaptēstu tēviņu eksistenci.

kurš pārnestā nozīmē jūs nomedī

piebarot ar saldākajām konfektēm,ausīs meitenei saliet skaistākos vārdus,skriet uz pļavu pēc puķēm viņai un kamēr viņa eiforijā peld.

Tas otrais ir tas medīšanas process. Ja tāda procesa nav, respektīvi, ja Tu nenoved meiteni kaut kā pie tās eiforijas, var dabūt pa ģīmi, nevis meiteni gultā.
04.08.2013 15:18 |

Reitings 683
Reģ: 22.01.2013
Bet man interesē, cik tad Tev ir :D it īpaši, ja saki, ka 10 gadus vecāks esi bezmaz vai par katru no mums!

Es domāju bildi, kur redzama arī seja :D, bet nju ok, iztikšu!
04.08.2013 15:21 |

Reitings 551
Klau ja atklāti,vienkārši esmu īsts vīrietis,un man jau nav 18 vai 25 gadi lai jums pakaļ skraidītu nēsātos...saprotiet es visu dzīvi esmu maximāli centies,būt ne no viena atkarīgs nevienos striķos..un tagad man jāspēlē jūsu spēle ,lai izpatikt jums..tas ir muļķīgi tie atkal ir striķi...esmu izlēmis es labāk esmu tāds kā esmu palieku vīrietis,palieku pats,man patīk dzīvot tā,ka es saku atklāti visu kā ir no manas puses un tad es skaidri zinu,atkritīs tikai tie cilvēki ar kuriem man nav pa ceļam..a ja sākšu runāt tagad meitenes priekšā to,kāds neesmu piesaistīšu meiteni ar kuru man nebūs nekas kopīgs pēc tam viens otra priekšā varēsim spēlēt kaut kādus iedomātus tēlus..labāk lai viss ir vienkārši es esmu kāds esmu...un piesaistu meiteni kurai interesants esmu tāds kā esmu nevis iedomāts tēls.
04.08.2013 15:22 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
vienkārši esmu īsts vīrietis

Īsts vīrietis pratīs piesaistīt meitenes uzmanību arī bez konfenktēm un puķēm. Un izdarīt to tā, ka viņai joprojām tā eiforija ir. Tev ir kaut kāda galīgi šķērsa uztvere jautājumā, kādiem tad īstiem večiem jābūt. Pie kam, ja Tev meitene tiešām patiks, nevajadzētu būt tādām pumpām pret viņas aplidošanu. Ja meklē vienkārši seksu un miers, ir dāmas, ar kurām tas darāms bez liekas aplidošanas.
04.08.2013 15:30 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Tad ir vēl skumjāk nekā sākumā domāju. Ja nepilngadīgs tīnis taisa meklēšanās diskusijas cosmo, vēl var cerēt, ka viņš izaugs varbūt par kārtīgu vīrieti, bet ap 30 un uz augšu - tā jau ir diagnoze.
04.08.2013 15:36 |

Reitings 683
esmu izlēmis es labāk esmu tāds kā esmu palieku vīrietis,palieku pats,man patīk dzīvot tā,ka es saku atklāti visu kā ir no manas puses un tad es skaidri zinu,atkritīs tikai tie cilvēki ar kuriem man nav pa ceļam

Malacis, tieši tā arī ir jādara, nav jāpataisa sevi par citu cilvēku, ja tāds neesi, gan būs sievietes, kam patiksi, kāds esi, ja nepatīk, lai iet dillēs! Un ne visām arī vajag to skraidīšanu pakaļ, galvenais, jau ir pietiekama uzmanība, bet ne pārspīlēta!

a ja sākšu runāt tagad meitenes priekšā to,kāds neesmu piesaistīšu meiteni ar kuru man nebūs nekas kopīgs pēc tam viens otra priekšā varēsim spēlēt kaut kādus iedomātus tēlus

Tāpēc arī nav jāizliekas, kvai, ja Tev ar meiteni būtu pa ceļam, sākumā Tu būtu tāds, kāds viņai patiktu, bet cik ilgi tad var spēlēt šādu spēli? Ilgi jau nevarēsi, apniks un paliks aizvien grūtāk, bet meitene nesapratīs, ka vainas, kāpēc pārmaiņas, kgan patiesībā, būs atklājies īstā cilvēka daba! Cik daudz dzīvē šādi nav redzēts, no sākuma tāds, bet vēlāks tik atklājas patiesā daba

Kkā savā ziņā Tev piekrītu, ja tāds neesi, tad nav jāizliekas, citi puiši vnk paši par sevi ir tādi, ka vēlas aplidot un tos sākuma periodus, bet citi nav, esam tomēr dažādi cilvēki, ar dažādiem uzskatiem un vēlmēm!
04.08.2013 15:38 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Nē, es no tāda muktu prom, cik vien ātri var.
04.08.2013 15:38 |

Reitings 683
Īsts vīrietis pratīs piesaistīt meitenes uzmanību arī bez konfenktēm un puķēm. Un izdarīt to tā, ka viņai joprojām tā eiforija ir. Tev ir kaut kāda galīgi šķērsa uztvere jautājumā, kādiem tad īstiem večiem jābūt. Pie kam, ja Tev meitene tiešām patiks, nevajadzētu būt tādām pumpām pret viņas aplidošanu. Ja meklē vienkārši seksu un miers, ir dāmas, ar kurām tas darāms bez liekas aplidošanas.

Šim arī pilnībā piekrītu, nevajadzēs neko, jo meitene gribēs tikai puisi, un viņai tajā brīdī būs vienalga ir tās končas vai puķes vai nav, protams, patīkamāk būs, bet tas nebūs tik svarīgi vairs, kā pats cilvēks, lai tik ir blakām! Un, ja kāda tiešām iepatiksies tik ļoti, tad pašam rokas celsies kkā iepriecināt iemīļoto, lai tik redzētu viņu smaidām!
04.08.2013 15:43 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Nu, astoņpadsitgadnieces varbūt arī uzķeras...
04.08.2013 15:46 |

Reitings 683
a ja sākšu runāt tagad meitenes priekšā to,kāds neesmu

šinī gadījumā, protams, izšķiroši būtu arī tas, kāds tad Tu esi patiesībā neizliekoties, lai nav tā, ka sākot runāt, kļūst jau bail :D Bija reiz tips, kas ar mani sāka runāt, arī sakot, ka nav vērts izlikties ir jārunā, kā ir, pat priecājos, ka sāka runāt, jo vakara gaitā sapratu, ka cilvēks, kur likās ok, patiesībā mani biedē un nav ne tuvu mums pa ceļam!
04.08.2013 15:48 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Tad ir vēl skumjāk nekā sākumā domāju. Ja nepilngadīgs tīnis taisa meklēšanās diskusijas cosmo, vēl var cerēt, ka viņš izaugs varbūt par kārtīgu vīrieti, bet ap 30 un uz augšu - tā jau ir diagnoze.

Ir arī citi varianti, piem., cilvēks vienkārši, sākumā izprovocējot, veic ar jums visām psiholoģiskus eksperimentus. Un viņam tas šķiet ļoti interesanti.

Jēdziens "īsts vīrietis" sieviešu un vīriešu izpratnē ļoooti bieži atšķiras par visiem 180 grādiem. Ir nācies būt pilnīgā neizpratnē, kāpēc visas pēc kārtas ir gatavas kārties kaklā kādam tukšpaurim, pusmīkstajam vai smieklīgam ākstam, kurš jūsu priekšā no sevis nepārtraukti tēlo mačo, lai gan 9 no 10 vīriešiem jau no pirmā skatiena ir skaidrs, ka darīšana ir ne vairāk kā ar klaunu.
04.08.2013 15:48 |

10 gadi
Reitings 2587
Ir arī citi varianti, piem., cilvēks vienkārši, sākumā izprovocējot, veic ar jums visām psiholoģiskus eksperimentus. Un viņam tas šķiet ļoti interesanti.

Tam eksperimentam ir jābūt reālākam. Piemēram, tajā drīzāk klasificētos Klusais smaids, nevis Cumshot, kura stils jebkurā gadījumā ir diezgan neticams.
04.08.2013 15:51 |

10 gadi
Reitings 2587
Melns, par otro - taisnība, un tad šeit cosmo seko žēlošanās diskusijas vai žēlošanās dzīvē, ka viņš ir tāds un tāds, un nav mainījies. Bet vai sākumā to nepamanīja?
04.08.2013 15:53 |

10 gadi
Reitings 1582
Tam eksperimentam ir jābūt reālākam. Piemēram, tajā drīzāk klasificētos Klusais smaids, nevis Cumshot, kura stils jebkurā gadījumā ir diezgan neticams.

Katrs eksperimentē, kā grib ... Un, kā māk.
04.08.2013 15:53 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Jēdziens "īsts vīrietis" sieviešu un vīriešu izpratnē ļoooti bieži atšķiras par visiem 180 grādiem. Ir nācies būt pilnīgā neizpratnē, kāpēc visas pēc kārtas ir gatavas kārties kaklā kādam tukšpaurim, pusmīkstajam vai smieklīgam ākstam, kurš jūsu priekšā no sevis nepārtraukti tēlo mačo, lai gan 9 no 10 vīriešiem jau no pirmā skatiena ir skaidrs, ka darīšana ir ne vairāk kā ar klaunu.

Melns, man liekas, ka tas ir pieredzes jautājums. Man arī kauns tagad atcerēties, ar kādiem pajoliņiem sagājos kaut kur ap vidusskolas pēdējo klasi. No tā laika man ir palikusi pārliecība, ka par vīrieti stāsta nevis viņa vārdi, bet gan darbi.
04.08.2013 15:54 |

10 gadi
Reitings 2587
Jā, bet Klusais smaids (un Tu - ceru, ka tas gan nav eksperiments) aizskar dažādās sāpīgas tēmas, kas tomēr liek padomāt un pārdomāt, lai arī kaut kam nepiekrītam. Cumshot tiek norakstīts jau sākumā.
04.08.2013 15:57 |

10 gadi
Reitings 1582
Melns, man liekas, ka tas ir pieredzes jautājums. Man arī kauns tagad atcerēties, ar kādiem pajoliņiem sagājos kaut kur ap vidusskolas pēdējo klasi. No tā laika man ir palikusi pārliecība, ka par vīrieti stāsta nevis viņa vārdi, bet gan darbi.

Varu tikai piekrist, bet, atgriežoties pie autora (neesmu pētījis visu, ko viņš ir rakstījis citās diskusijās), kā vīrietis šajā diskusijā redzu tikai ne vairāk kā no vairākuma atšķirīgus uzskatus/paradumus/dzīves uztveri, uz ko cilvēkam ir pilnīgas tiesības. Vai mazums vēl lielāku dīvaiņu uz šīs pasaules? Un vai tas nozīmē, ka cilvēks uzreiz jāpasludina par neīstu vīrieti?
04.08.2013 16:01 |

10 gadi
Reitings 1582
Jā, bet Klusais smaids (un Tu - ceru, ka tas gan nav eksperiments) aizskar dažādās sāpīgas tēmas, kas tomēr liek padomāt un pārdomāt, lai arī kaut kam nepiekrītam. Cumshot tiek norakstīts jau sākumā.

Ne par tēmu, bet Klusais smaids (atkal saku - neesmu izstudējis visu uzrakstīto) MANĀ UZTVERĒ nodarbojas ar to, ka, tēlodams piekrišanu modernajai pieejai sieviešu un vīriešu līdztiesības jautājumā, ar saviem tekstiem demonstrē tās idejas absurdumu. Arī sava veida eksperiments - uzraksta, ka karjera ģimenē jāveido gan vīrietim, gan sievietei, līdztiesību pat nepieminēdams, un vēro, kā viņa uzrakstītais jums pašām nepatīk.
04.08.2013 16:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits