Ko jūs uztvertu to?

Reitings 285
Reģ: 19.01.2010
Mēs esam kopā vairāk kā divus gadus.Mums ir burvīga pusgadu veca meitiņa.It kā saprotamies labi, esam laimīgi,nesūdzēšos.Bet ir tāds viens BET.Man mājās īsti nav kur pakārt savas drēbes,kad sāku dzīvot pie viņa,man ierādīja aptuveni 30cm no sava skapja stangas,sastumjot savas drēbes ciešāk,kur iekarināt manējās drēbes.Plus vēl plauktiņus,kur salikt,bet tomēr man lielākā daļa drēbju ļoti sagumzās,vislabāk tās turēt pakārtas,kleitas, u.c burzīgie plānie audumi...Blakus mūsu guļamistabā gultai stāv vesels liels 2-skapis ar viņa bijušās sievietes mantām.Esmu retu reiz ierunājusies,kad viņa savāks tās drēbes,kas ir vispār vecas no 80,90 gadiem,no modes sen izgājušas... Nesen saņēmos drosmi un sakrāmēju visu maisos,saliku koridora skapī,pieliekamajā.Tajā vakarā mums bija pasēdēšana un ieminējos,ka saliku tās vecās lupatas maisos,ja nekas netiek tajā jautājumā risināts.. ļoti sastrīdējāmies,līdz asarām, viņš visu laiku atkārtoja- Svešas mantas nedrīkst aiztikt!!Pilnīgi ar tādu apmātību ka man palika bail, pat gandrīz sūtīja nakts vidū no mājas laukā,atņemšot man meitu... es tik ļoti raudāju, jo nepazinu to skarbo vīrieti.... tik ļoti sāpīgas lietas viņš man pateica tajā naktī...Es pēc tās reizes tik ļoti apjuku... man iekšēji radās sajūta,ka sieviete,kura pameta ģimeni,krāpa,vēl joprojām valda tajās mājās..kuras it kā tagad pēc viņa vārdiem ir manas mājas..Es nezinu,kas ir pareizi un kas vairs nav, s**** skapis, bet pēc tās reizes viņš līdz ko iedzer paliek agresīvs un mēs ļoti sastrīdamies, un viņš nesen pateica,ka es neesmu viņa ģimene, atņems meitu...skaidrā neko neatceras,ka būtu kaut ko tādu teicis, un mīl mani utt..lai neklausos viņa muļķībās.. :(
03.08.2013 21:21 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
kas taa par sievieti,kas atstaaj visas pekeles pie vecha? vinja plika aizgaaja no vinja? :D

un vispaar es taas mantas tik ilgi skapii netureetu,jau pirmajaa dienaa viss skapis tiktu izlidinaats aaraa,ja kau ko piiksteetu pretii,tad uguni pielaistu un aizietu,augsti paceltu galvu.

vispaar jau parak ilgi so problemu esi nomarineejusi
05.08.2013 14:33 |

Reitings 2482
Reģ: 18.07.2012
Es jau pirmajā dienā būtu visas mantas izlikusi laukā, ja vīrietim būtu iebildumi, tad uzreiz saprastu, ka kaut kas nav tīrs. Nesaprotu, kā tik ilgi varēji to pieļaut?
05.08.2013 14:36 |

Reitings 56
Reģ: 07.05.2009
Ups! Tas ir agresijas pirmie soļi !!!
Jābūt ļoti uzmanīgai.
Pēc neilga laika var sākties roku vicināšana,tad būs pats ļaunākais.
Mums bērnu nebija un bez visa tā viņš varēja apvainoties ,klaigāt.....pēc neilga brīža atnāca iemetis un uzšāva pa muti man.Es apstulbu,pat nebija iemesla.Nākamā dienā,saka neko neatceras. Piedevu!
Otrā reizē jau pa gultu ripināja un sita,cauri tiku ar viegliem nobrāzumiem,bet arī viņu noštaukāju ar putekļa sūcēja mietu. Piedevu!Abi kāvāmies,vainīgi...it ka...
Trešā reizē apdzēries,viņu nokaitināja,ka TV skaitos telefonā,nopucēja mani konkrēti-sasists ķermenis un abas zilas acis! Ar to man arī pietika!
Aizvācās prom,paķēra savas mantas un vēl manas,lai uztaisītu cūcību man ,savāca manu epilātoru(loti dārgs) un vēl šādas tādas manas sieviešu mantas,kuras ir nepieciešamas ikdienā.
Tagad acis izarstētas ,zvanu ,lai dabūtu savas mantas atpakaļ,neceļ trubu ir apvainojies!
Aptrakt var! No tadiem pajoliniem jāskrien ko kājas nes! tava gadijumā viņš tevi biedē ar bērna panemšanu,lai ņem .Atņemsi pēc tam ar tiesu!
05.08.2013 14:51 |

Reitings 585
Reģ: 14.05.2013
Maan vispār nav saprotams kāpēc šīs lietas tur vispār atrodas, pie tam, vismaz pusotru gadu mierīgi stāv skapī!!!! (rēķinu ka pusgadu vecs bērns jums jau ir). Tas nav normāli un man liekas, ka tikai tu uzskati, ka viņa ir bijusī. Diemžēl.
05.08.2013 14:57 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
ieteiktu vismaz uz laiku ar visu bērnu padzīvot atsevišķi, ja ir tāda iespēja. lai vīrietis apdomā savus - es neatceros. lielākoties viņi atcerās, bet nesaka, lai noveltu no sevis vainu. dod laiku viņam apdomāties, kas ir svarīgāks - tās lupatas vai tu. ja tu būtu svarīgāka, pēc pārrunām skaidrā prātā, viņš tās lupatas būtu izmetis vai nogādāt kaut kur.
neesi muļķe. tu vnk baidies no tā, ka varētu palikt viena.
06.08.2013 14:33 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Tagad acis izarstētas ,zvanu ,lai dabūtu savas mantas atpakaļ,neceļ trubu ir apvainojies! Zini, pie kājas tās mantas lai cik dārgas un labas. Priecājies, ka tki no tā psihā mērgļa vaļā. Un beidz viņam zvanīt, viņam tas glaimo un domā, ka tu skrien pakaļ.
07.08.2013 01:42 |

Reitings 491
Reģ: 07.02.2012
Šis nav tas pats vīrietis, kurš Tev esot stāvoklī staigāja pa pludmali un kā apmāts visu laiku fotogrāfēja citas pusplikas sievietes?
07.08.2013 08:54 |

Reitings 491
Reģ: 07.02.2012
Vai arī es kaut ko jaucu?
07.08.2013 08:55 |

Reitings 972
Reģ: 18.02.2011
Pfff, es vīra bijušās mantas sakrāmēju un izmetu, man ir pašcieņa un ja es tagad tur dzīvoju, tad es esmu tur saimniece, vēl jo vairāk, ja man nebūtu kur likt savas mantas un būtu kopīgs bērns.
07.08.2013 09:09 |

Reitings 285
kakene5 - jā viņš pagājušo gad tā darīja... bija viņam tāda apsēstība,pludmalē fočēt visu kas plikāks par pieļaujamo, vai vnk tā pat.. tagad šovasar tā nedara,laikam viņam zb ka nozāģēju viņu visu laiku par to, sāku nevis purkstēt bet viņu izzoboju visu laiku,tā vēsi, un tagad laikam izvēlās būt mierīgs.

Runājot par to skapi, bija saruna.Teicu - 2 nedēļas un lai viņa beidzot savāc tās 80 gadu humpalas! Ja vispār grib veidot saticīgu ģimeni utt.

Vienreiz bija dīvains atgadījums.. ņēmu savu jaunāko smukāko krūšturi no veļas atvilknes.. biju šokā... uzvelkot jūtu kaut kas ieduras.. nu neko domāju stīpiņa iznākusi vai kas...beigās adata...!? Plus viņš pa vidu abām bļodiņām tāds kā rauts pušu būtu..
Negribas būt māņticīgai bet palasīju par ļauna vēlējumiem...
P.s man mājās bija konkrēts skaits adatu, sanāk ka tā uzzziedēja no zila gaisa!?

p.s Bijušajai ir dzīvokļa rezerves atslēgas, katram gadījumam, ja gadienā mēs neesam mājās un puikam no skolas nākot pēkšņi nebūtu kur palikt utt.
07.08.2013 17:05 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Kaut kāds murgs! Fočē plikas meičas, skapis ar bijušās drēbēm, kuras nevar aiztikt, rezerves atslēgas, mistiskās adatas!? Nopietni?
Kā tu vispār vari tur vēl dzīvot? Es jau sen visas mantas būtu izmetusi un durvīm atslēgas nomainīju! Ja vecim kaut kādas pretenzijas, tad krāmētu čemodānus!
07.08.2013 17:16 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
ja gadienā mēs neesam mājās un puikam no skolas nākot pēkšņi nebūtu kur palikt

kādam puikam?
07.08.2013 17:18 |

Reitings 285
Viņam ir 8 gadīgs dēls no pirmās EX.
07.08.2013 17:20 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Nu nopietni?!
07.08.2013 17:21 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Ak, vai! Lasu un bīrnos, kā vispār ko tādu var mierīgi pieņemt...? Tu esi kaut kāda krople vai neveiksminiece? Nu kāpēc bija jāizvēlās tāds vīrietis un jāpacieš visas viņa izdarības?
07.08.2013 17:27 |

Reitings 285
Jā,ir dēls.

Rakstot un nezinot no malas vēl sīkākas kopdzīves detaļas izklausās jau kā murgs bet kamēr vīrietis nav pārdzēries,cik nu sanāk,bieži jau nē, tad jau viss ir ok.Un vispār dzīvojam tā ka daudzi apskauž.Protams, ir šitais zemūdens akmens,skapis un dēls... ar kuru nesarunājamies tik pat kā nemaz,kaut vasaras viņš pavada pie manis lauku mājā, kur jāguļ visiem vienā istabā... tik diskomfortabli... plus bebuks tagad vēl..

BET ja mans vīrietis nebūtu vēl ar daudz plusiem,protams jau pirms 2 gadiem nedomājot būtu aizgājusi.
Bet sirdī jau zinu,ka viņa svarīga vēl joprojām...

Pff.. tik domāju vai izdauzoties pa pasauli,viņai neienāks prātā sagribēt atpakaļ materiāli nodrošināta vīrieša azotē...

Vienreiz šī pirms pusnakts zvanija un vajadzeeja vest šo uz ātrajiem.Domāju un kur tad visas labās draudzenes un čomaks dēļ kura pameta ģimeni?mjaa..
07.08.2013 17:34 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
Lasot visu šito murgu, liekas pati ar neesi īsti normāla, ja ar to visu samierinies...vienalga cik jums citreiz labi, te tas sliktais pārsit to labo. kaut kāds murgs, un tad sievietes raud ka vīrieši viņas neciena un tā tālāk, bet pašas jau visu to pieļauj.
07.08.2013 18:30 |

Reitings 285
Protams to labo visu jau nerakstu, jo tad sanāktu gari un plaši ,vnk konkrēti izklāstīju vienu problēmu iz dzīves, bet tas jau nenozīmē ka neesmu īsti normāla.. vai vēl tur sazin kas,kā bija minēts..
Rakstot tiešām sadzīvi ir grūti precīzi noraksturot vajadzīgajā kontekstā..

Dusmās cilvēki sarunā nez ko..dzērumā jau vispār..jā.. ir bijis sāpīgi to sagremot..

Un ja tā padomā ja pie katra vīrieša mīnusiem piekasītos un meklētu nākamo it kā labāku, tad jau katrai sievietei savā dzīvē būtu vismaz pie 100 vīriešu.

Attiecībās ir lietas,kas jāpiedod.Ir trakākas lietas - krāpšana, roku palaišana,alkoholisms, azartspēles.. bet nevienas no šīm lietām tfu tfu tfu mūsu dzīvē nav.
Viņš ir ļoti mīlošs tēvs savai meitiņai, tādus vēl jāpameklē, cik rūpīgi viņš ar viņu ucinās un ar tādu mīlestību.Viņš bērniem dod visu vajadzīgo.Mājās nekad netrūkst ēdamā.. es nekad nevaru sūdzēties par to,ka viņš man aizliegtu kaut ko iegādāties, utt.. ikdienā pret mani ļoti mīļš un gādīgs..
07.08.2013 19:06 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Kāpēc Tu nenopirki pati savu skapi? Ja mans vīrs sakrāmētu manas mantas maisos-es arī sadusmotos!
07.08.2013 19:16 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
..vīrietis nav pārdzēries, cik nu sanāk, bieži jau nē...

Protams, ir šitais zemūdens akmens,skapis un dēls... ar kuru nesarunājamies tik pat kā nemaz,kaut vasaras viņš pavada pie manis lauku mājā, kur jāguļ visiem vienā istabā...

Zini, ļoti daudzām nav pat tādu problēmu... Šīs lietas ir fundamentālas. Dzeršana; dēls no citas sievietes, gar kuru nevienam nav daļas; bijušās mīļākās mantas, kuras tiek sargātas un rūpīgi glabātas; klaja necieņa pret savu sievieti stāvoklī; un grūtsirdība par bijušo sievieti neskatoties uz esošām attiecībām. Piedod, bet normālās attiecībās nav nekā no šī...
07.08.2013 19:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits