Ko jūs uztvertu to?

Reitings 285
Reģ: 19.01.2010
Mēs esam kopā vairāk kā divus gadus.Mums ir burvīga pusgadu veca meitiņa.It kā saprotamies labi, esam laimīgi,nesūdzēšos.Bet ir tāds viens BET.Man mājās īsti nav kur pakārt savas drēbes,kad sāku dzīvot pie viņa,man ierādīja aptuveni 30cm no sava skapja stangas,sastumjot savas drēbes ciešāk,kur iekarināt manējās drēbes.Plus vēl plauktiņus,kur salikt,bet tomēr man lielākā daļa drēbju ļoti sagumzās,vislabāk tās turēt pakārtas,kleitas, u.c burzīgie plānie audumi...Blakus mūsu guļamistabā gultai stāv vesels liels 2-skapis ar viņa bijušās sievietes mantām.Esmu retu reiz ierunājusies,kad viņa savāks tās drēbes,kas ir vispār vecas no 80,90 gadiem,no modes sen izgājušas... Nesen saņēmos drosmi un sakrāmēju visu maisos,saliku koridora skapī,pieliekamajā.Tajā vakarā mums bija pasēdēšana un ieminējos,ka saliku tās vecās lupatas maisos,ja nekas netiek tajā jautājumā risināts.. ļoti sastrīdējāmies,līdz asarām, viņš visu laiku atkārtoja- Svešas mantas nedrīkst aiztikt!!Pilnīgi ar tādu apmātību ka man palika bail, pat gandrīz sūtīja nakts vidū no mājas laukā,atņemšot man meitu... es tik ļoti raudāju, jo nepazinu to skarbo vīrieti.... tik ļoti sāpīgas lietas viņš man pateica tajā naktī...Es pēc tās reizes tik ļoti apjuku... man iekšēji radās sajūta,ka sieviete,kura pameta ģimeni,krāpa,vēl joprojām valda tajās mājās..kuras it kā tagad pēc viņa vārdiem ir manas mājas..Es nezinu,kas ir pareizi un kas vairs nav, s**** skapis, bet pēc tās reizes viņš līdz ko iedzer paliek agresīvs un mēs ļoti sastrīdamies, un viņš nesen pateica,ka es neesmu viņa ģimene, atņems meitu...skaidrā neko neatceras,ka būtu kaut ko tādu teicis, un mīl mani utt..lai neklausos viņa muļķībās.. :(
03.08.2013 21:21 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Es nezinu,kas ir pareizi un kas vairs nav, s**** skapis, bet pēc tās reizes viņš līdz ko iedzer paliek agresīvs un mēs ļoti sastrīdamies, un viņš nesen pateica,ka es neesmu viņa ģimene, atņems meitu...

Nu te neizskatās, ka ir skapja būšana tikai.
Ja vēl bijusī neliekas ne zinis par savām mantām, kāda velna pēc vīrietis par to tik šausmīgi sadusmojas, ka mantas stāv maisos? Nu to tiešām nespēju saprast.
Es ar savu skarbo raksturu, ja bijusī neliktos ne zinis par savām mantām - es tās izmestu ārā :D Un tad es varu saprast, par ko vīrietis dusmotos.
03.08.2013 22:26 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Dārgā autore, es ceru tu saproti, ka runa jau nav par mantām, tās mantas ir sekundāras, primāri tās norāda, ka viņš netiek vaļā no tās bijušās - emocionāli..

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
bijušajai gan jau ir neērti ierasties,ja kāda jau dzīvo kopā ar viņas agrāko vīrieti. iet vīrieša dzīvoklī un ka kāda blakus stāvēs un pētīs kā mantas viņa vāc:D
viņš tev drēbes lika salikt skapī, vai arī patika maisos?

Reitings 949
Reģ: 15.04.2013
sākumā, lasot tekstu, man radās sajūta, ka tā bijusī sieva ir nomirusi. tikai tādā gadījumā es spētu pieņemt šādu ārdīšanos un nespēšanu atteikties no viņas mantām.

Man arī likās.
1.5 gads + 2 gadi ko bijušās draudzenes drēbes stāv pie tava vīrieša. šausmas. nekad taču viņa nenāks tām pakaļ, vīrietim pašam būtu jāizmet. un ja jau tu esi viņa ģimene, kāpēc nevari justies jūsu mājās kā mājās un likt savas mantas, kur vēlies..
03.08.2013 22:33 |

10 gadi
Reitings 5181
Reģ: 29.01.2009
Viss ir skaidri un gaiši redzams, viņš ir absolūti apmāts ar savu bijušo. Vai tā ir ģimenes dzīve, kad vīrs domā par bijušo un psiho, kad trešā persona grib pieskarties bijušās mantām?

+ +
Piekrītu, jo - kad sāku satikties ar tagadējo draugu, bet vēl kopā nedzīvojām, pie viņa mājās bija ex draudzenes mantas - dažas drēbes, higēnas lietas, kurpes utt. Kad jautāju "kāpēc tā?" viņš pamatoja to visu, ka pati meitene visu laiku solās iebraukt,bet nesanāk. Viņam tās lietas arī pašlaik netraucē.
Kad tomēr regulārāk sāku palikt pie viņa, tās svešās lietas/mantas man sāka reāli traucēt. Kad izrunājos par to - viņš bijušajai paziņoja, ja nesavākšot savas mantas, viņš uzskatīs,ka viņai tās nav vajadzīgas un vnk izmetīs. Nepagāja pat divas dienas, kad meitene jau pēkšņi atrada laiku atbraukt un visu savākt pati.
Es nespētu pat pus gadu nodzīvot ar drauga bijušās meitenes lietām, kur nu vēl ilgāk..... Pie tam tas man deva savā ziņā drošību, ka draugam bijusī tik tiešām bija un ir tikai pagātne.
03.08.2013 22:40 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Es vispār šaubos, vai ievāktos pie vīrieša, kuram dzīvoklī stāv skapis ar bijušās drēbēm.. Un pavisam droši nedzīvotu tādā situācijā vairāk kā 2 gadus...
Ko darīt? Uzstādīt ultimātu - Tu vai skapis... Bet esi gatava arī ļaunākajam

+++
03.08.2013 23:41 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
kur jūs tādus vīriešus atrokat, jābrīnās. un vēl paspējat tik ātri palikt stāvoklī. pēc tam nāk visādi nepatīkami pārsteigumi gaismā.
04.08.2013 00:10 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Kat kāds nurgs!
04.08.2013 00:19 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Aizved bijušajai mantas - viss !
Kas jūs kāda mantu glabātuve?
04.08.2013 00:22 |

10 gadi
Reitings 466
Reģ: 14.04.2013
Njā, es arī laikam pateiktu - vai nu es aizvedu (ja jau nevar savākt un lai pašai sirds mierīga), vai nu uz miskasti.
04.08.2013 22:49 |

Reitings 269
Reģ: 28.10.2010
Diezgan drausmīgi īstenībā...Tā vien liekas, ka bijusī joprojām viņam nozīmē vairāk nekā Tu, jo nespēju citādāk izskaidrot, kā Tu tiec nostādīta zemāk nekā viņa, diemžēl...Ja viņš patiesi Tevi mīlētu, tad sen jau būtu pats izmetis tās lupatas laukā, nopircis Tev jaunu skapi un kur nu vēl uzdrošinātos par ko tādu Tev pārmest un bļaut uz Tevis!
05.08.2013 00:53 |

10 gadi
Reitings 3713
viņš bijušajai paziņoja, ja nesavākšot savas mantas, viņš uzskatīs,ka viņai tās nav vajadzīgas un vnk izmetīs. Nepagāja pat divas dienas, kad meitene jau pēkšņi atrada laiku atbraukt un visu savākt pati.

Re kur gatava atbilde!

Bet vispār..nav te stāsts par tām lupatām. Problēma ir bijusī- precīzāk, puisis netiek pāri viņai. Jārunā un jārisina tas.
05.08.2013 01:22 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Man būtu pie D, es visas tās pekeles būtu bez prasīšanas izlidinājusi ārā. Kopā nav sen, bet kautkādus paltrakus vel tur. Kas tas skapis kā svētnīca nosprāgušām attiecībām? Pfff...un ja sapsihotos, savaktu pekels un aizietu kaut uz laiku.
05.08.2013 01:47 |

Reitings 8272
piekrītu, ka viņš nav ticis emocionāli pāri bijušajām attiecībām.
viņš saka, ka viņš nevēlas viņu atpakaļ tāpēc ,ka viņam ir jauka ģimene, nevis tādēļ, ka tevi mīl. bērni var dzīvot arī pie tēva, ja viņam izveidojas jaunas attiecības. ja tu kā māte vari bērnam nodrošināt visus nepieciešamos apstākļus, neredzu iemeslu, kādēļ, lai viņš tev varētu atņemt bērnu. tas, vai jūs sastāvat laulībā vai nē, šajā gadījumā neietekmē neko. galvenais, lai tēvs ir ierakstīts bērna dzimšanas apliecībā. viņam jebkurā gadījumā būs likumiskas tiesības tikties ar bērnu.
acīmredzot, viņš negrib ''sķirties dēļ bērna un negrib tevi sāpināt. parunā ar viņu savādāk. nevis par to, ko viņš teicis dzērumā. bet skaidrā prātā par tām visām mantām. jautājums, cik viņš bieži dzer, ja jums tik bieži skandāli..
05.08.2013 14:00 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Nenormāls vīrietis!
05.08.2013 14:08 |

Reitings 136
Reģ: 08.04.2013
Pirmkārt, kas tas pa sviestu, ka divu gadu laikā, no skapja netika izvāktas bijušās drēbes? Kas vispār tas par murgu, ka tur vispār bija kaut kādas viņas mantas? Tev nelikās, ka uzreiz, pirmajā dienā kā ievācies, ir jājautā - ko mēs darīsim ar tās sievietes lupatām, manām drēbēm derētu brīvs skapis?????
05.08.2013 14:08 |

Reitings 136
Reģ: 08.04.2013
Man būtu pie D, es visas tās pekeles būtu bez prasīšanas izlidinājusi ārā. Kopā nav sen, bet kautkādus paltrakus vel tur. Kas tas skapis kā svētnīca nosprāgušām attiecībām? Pfff...

Nu, šis, ir pateikts perfekti! :D :D :D
05.08.2013 14:16 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Diezgan drausmīgi, bet es laikam attiecības nebūtu aizvilkusi tik tālu nemaz, jo izskatās, ka viņš joprojām ir kopā ar bijušo, lai gan viņas jau sen nav tajās mājās un viņa dzīvē. Nespēj(labi, drīzāk, negrib) atbrīvoties no pagātnes. Man nav saprotama tāda bijušas lupatu saudzēšana un bez maz jaunās sievietes(paša bērna mātes) padzīšana, jo viņa pieskārās ''svētajām'' bijušās lupatām.
Ja nu gadienā tiešām būtu izturējusi un nonākusi šādā situācijā, tad tagad gan lasītos prom un fiksi, jo tagad tiešām būtu skaidrs, ka viņam svarīga bijusi un es viņam neko daudz nenozīmēju, ja ir izsaka draudus un izturas pretīgi kaut kādu lupatu dēļ, kuras ja beibe nesavāca gadu laikā tad arī nesavāks tagad.
05.08.2013 14:27 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
uztvertu šādi: p*kaļā ir!
kā Tu pati juties (īpaši jau konkrētos brīžos, u know what i mean) tajā guļamistabā, zinot, ka tur stāv svešas sievietes skapis un mantas?
vīrietis pilnīgs lohs- ja nav spējis tikt vaļā no tām mantām, lai būtu vieta tavām un bērna mantām.
05.08.2013 14:29 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
es pat nevaru iedomāties, kam būtu jānotiek, lai es pieskartos svešām lietām un ja kāds būtu manās mājās ko atstājis un kāds mājinieks sāktu aiztikt , pārvietot, krāmēt es būtu , ļoti dusmīga ! Nu nevar aiztikt to, kas nav tavs !

Es par šo esmu šokā :D

Zinot savu raksturu, es max nedēļu izturētu, ka kkādas bijušās mantas ir mājās, kurās es dzīvoju. Izlidinātu pa logu tik tālu, ka pat olimpiskie čempioni aiz skaudības uzsprāgtu.

Te ir pilnīgi skaidrs, ka tā sieviete viņam ļoti daudz nozīmē, un viņas mantas ir vienīgais, kas palicis pāri no bijušajām attiecībām. Tas ir kā kapa vieta tuviniekiem. Šādā situācijā ir jāizlemj - vai nu viņš dzīvo tālāk, jo ir jau bērns no tevis, vai arī turpina gremdēties atmiņās un dzīvot kkādās ilūzijās. Bet tādā gadījumā es šķirtos, jo nevarētu būt kopā ar vīrieti, kas nespēj tikt vaļā no tā "skeleta" skapī.
05.08.2013 14:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!