Sirsnina pilna

Reitings 109
Reģ: 11.07.2013
Kartejais strids tikko bija. Sirds tik pilna, ka gribas vienkarsi aiziet. Kopa esam 5 gadus, ir 3 gadiga meitina. Vins vienigais pelnitajs, bet tada bija musu vienosanas, ka es pa maju un vins apgada mus. Darbs vinam nav tads, ka katru vakaru majas. Ir regulari prom uz nedelu vai pat ilgak un tad majas kadu nedelu. Iet izklaideties viens pats vienmer, bet ar norunu, ka kaut kur aizbrauksim ka gimene atpusties, bet solijumu netur. Ara skaisti spid saulite, bet nogul lidz 12 diena, tad neskaitamas datorspelites, kad prasiju, kur aizbrauksim sodien, tad neko neatbild, pec stundas atkal prasu, bet neko neatbild. Atgadinaju, ka runajam sajas brivdienas aizbraukt uz kadu udens atrakciju parku ( sola jau no janvara ). Bet neko neatbildeja. Vienkarsi sez pie datora un kluse. Ta katru dienu - gul lidz kadiem 11-12 dators, vakara draugi. Nauda nav problema lai kur izietu kopa.
Ka lai pielauzu vinu dzivot gimenes dzivi? Ka lai parada cilvekam, ka 30 gados beidzot jasak dzivot gimene nevis ka vecpuisim? Kad san ka iesu ar bernu prom ari tad neko neatbild. Pat mani pie friziera nevar palaist, jo bernu nepieskata. Tik vientuli.
03.08.2013 15:22 |

Reitings 109
Ir jau reizem ka cilveks un tajos brizos jutos laimiga. Bet man pat reizem bail kur braukt, jo atbraucot atpakal skrien uzreiz ara no majas un pirms kur braucam ir ilgs monologs no manas puses ka kur jaaizbrauc. Un tas retas izklaides reizes atceros ar smeldzi, jo jaludzas menesiem un pec tam vienalga aizskrien prom.
03.08.2013 16:06 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
... lai gan, ir arī daudz dīvainību, ja viss tik tiešām ir tā, kā raksti (vienas un tās pašas lietas, sieviešu un vīriešu acīm skatītas, mēdz būt ļoooooti atšķirīgas).
03.08.2013 16:07 |

Reitings 109
Melns, vins strada darbu kas patik, varetu teikt hobijs.
03.08.2013 16:09 |

10 gadi
Reitings 1582
Melns, vins strada darbu kas patik, varetu teikt hobijs.

Padodos! :-) Tad Tev jāklausa, ko citi iesaka. Man vairs nav, ko teikt.
03.08.2013 16:11 |

Reitings 210
Reģ: 07.08.2012
Mazaa kura puse tu uk dzivo?
03.08.2013 16:14 |

10 gadi
Reitings 361
Reģ: 31.03.2009
Mazā, tieši tā, meklē citu vīrieti. Par ģērbšanos, tev taisnība, tev nav jāizskatās pēc ielenes, tev tagad ir cits statuss. Ja saka, ka slikti izskaties, saki, ka tas tāpēc, ka viņš maz pelna, ja nevar atļauties, lai tu staigā pa saloniem, pērc labas drēbes un apmeklē sporta nodarbības.
03.08.2013 16:15 |

10 gadi
Reitings 361
Mazā - un vēl ir tā, ka tev ir bailes viņu pazaudēt, jo nākotne ir neskaidra, tāpēc šķiet, ka mīli, manuprāt.
03.08.2013 16:18 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Dio, esmu stradajusi, kad maza bija galigi maza. Bet darbs sakas ap 6 no rita un ievilkas loti velu. Tad nu parnakot majas bija jataisa est un viss parejais jo kundsins gribot atpusties savas brivdienas. Tad nu pateicu, ja velies lai tev nekas kavanagh jadara majas, tad uzturi mus.

nu ja tā un viss ko raksti, ko teikt, dzīvo tik nost.
Es nāku no citas pasaules, esmu interesanta sev, vīram, draugiem un radiem. Un saprotu, ka var dzīvē gadīties visādi, bet tavs gadījums man liekas ir tāds kādu pati to esi izveidojusi un tagad ir sekas konkrētajai rīcībai..

p.s. nevar iedot padomu tam, kas negrib to īsti sadzirdēt.
03.08.2013 16:18 |

Reitings 109
Reiz pec strida aizgaju pie pazinas un paliku pa nakti. Visu vakaru nosedejis pie datora, izlietne pilna netiriem traukiem, atkritumi pils datorgalds, vela neizzauta. Neko pat nepardomaja, vienkarsi sez pie datora un viss.
Esmu ta kas runa un jauta, bet vienmer klusums un kad paiet kadas tris stundas tad esmu jau izvesta un saku kliegt. Un tad ierunajas- tu psiho nerunasu. Vienmer visi saka - jaizrunajas, bettas cilveks neruna vispar. Kad sastridamies atnem datoru, ralston, iesledz majas vai nelaiz ieksa stundam. Man esot janomierinas. Kad kaut kur brauc un pasaka, ka pec 2 stundam bus atpakal, bet pagajusas 5-7 zvanu, necel, kad pec kadiem 15 zvaniem pacel pasaka ka driz bus. Saku ka jabridina otrs ja kur aizkqvejas. Vienmer tad vins pasaka ja ta bija mana vaina ka nepiezvaniju bet nakamaja reize atkal tas pats.
Es yay saku skiramies un miers. Busi brivs, nebus jarekienas ar mums utt, bet redziet tad es bernu nedabusu un mani iznicinasot.
Attiecibas neattistas un ta rutina man ir apnikusi.
03.08.2013 16:22 |

10 gadi
Reitings 361
Let him who is without sin among you be the first to throw a stone at her. Bible.
03.08.2013 16:22 |

Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
piekritu DIO +++++
03.08.2013 16:23 |

10 gadi
Reitings 1582
Visu vakaru nosedejis pie datora, izlietne pilna netiriem traukiem, atkritumi pils datorgalds, vela neizzauta. Neko pat nepardomaja, vienkarsi sez pie datora un viss.

Tas - tā kā par mani būtu uzrakstīts. Un? Kas te tāds ekstraordinārs? Palasi vecās diskusijas, kurās visas pēc kārtas sūdzējās par nekārtību skapī, izmētātām zeķēm un nemazgātiem traukiem! Domā, Tavs gadījums kāds īpašs, ka jāceļ tracis?
03.08.2013 16:27 |

Reitings 4703
Melns, labi labi šitie sīkumi visi zinām ir tikai pagalītes, jau iekarsušam ugunskuram...problēma acīm redzami ir pavisam cita, bet kamēr autore pati to pati negrib apzināties, tikmēr arī ir bezjēdzīgi ko ieteikt. Konflikts nevar izveidoties dēļ vienas puses, ne tā?
03.08.2013 16:31 |

10 gadi
Reitings 361
Ja nemāk mazgāt traukus aiz sevis, lai pērk trauku mazgājamo mašīnu un irobotu :D bet ja nopietni, sēžot mājās, traukus es protams nomazgātu, (tas pie normālas situācijas, ja mēs būtu tā vienojušies, ka viņš pelna par visiem un es atkal atbrīvoju viņu no tādām lietām).
03.08.2013 16:31 |

Reitings 109
Dio, saprotu, ka jaiet prom, jo tada sajuta, ka dzive rit aiz manas majas logiem, bet es stavu un taja noskatos.
Esmu teikusi, ka gribu ko apgut un ar to pelnit, lai nav jaludzas nauda no vina. Bet nav tas atbalsts no otra ne emofionalais ne materialais( kaut naudina vinam laba konta). Ja mana vaina, ka piekritu majsaimniece but, bet biju pa to gadu ta izdegusi un atbalsts nekads no vina nebija.
Pirms sakam tikties biju sabiedriska, bet iedzina mani tados kompleksos, ka bail pat uz veikalu pec piena aiziet. Saku jau atguties, bet ja spiez ar papedi zeme, tad vajag lielu sanemsanos, lai ko mainitu. Laikam jau neesmu tik speciga, lai mainitos uzreiz.
Kaitina tas, ka esot prom ilgojas pec mums ( agrak ta teica) bet satiekoties ir jauks dazas stundas un atkal dators, kazino utt.
03.08.2013 16:32 |

Reitings 4703
Mazaa, Tev storijs katru reizi aug lielāks un lielāks...varbūt griezies krīzes centrā, vismaz izrunāties ar kādu, ko Tu varētu iesākt?

P.S. Es mājsaimnieces uzskatu par ļoti īpašu un atbildīgu darbu. Tur jābūt ne tikai lielam aicinājumam un mīlestībai pret mājām, bērneim un vīru, bet pretīm ir arī jābūt atbilstošam partnerim, kas spēj sniegt drošības sajūtu, kura tavā gadījumā vienkārši nav. Jo noruna ir tukši vārdi, bez papīriem, parakstiem un apstiprinājumiem.
03.08.2013 16:39 |

Reitings 109
Paldies Dio! Sapratu pasai jamainas un tad ja otrs ir akls un neredz un neaug lidzi ir jakrava koferi un prom. Tiesi to man vajadzeja, lai kads atver acis.
Nu nezinu ka lai aizpilda to ikdienu, jo gribas atkal sabiedribu apkart, bet esmu kautriga, kaut gan pazistamu cilveku sabiedriba vairs neesmu kautriga.
Nu tad nosplausos uz vakarinam, kas jagatavo driz un panemsu meitu un kur aiziesu. Bet zinu, ka pec tam atkal bus smeldze, jo vairums bus ar gimenem, bet mes atkal vienas. Reiz pat meita rotallaukuma spelejas ar kada berna tevu, jo bijam jau ieverojusas vinu- regulari veda savus bernus.
03.08.2013 16:39 |

Reitings 109
Dio, esmu griezusies pec palidzibas, bet vini apseko maju utt, tad vins kadu laiku rokas nepalaiz un vini lietu sledz.
03.08.2013 16:41 |

10 gadi
Reitings 1582
Melns, labi labi šitie sīkumi visi zinām ir tikai pagalītes, jau iekarsušam ugunskuram...problēma acīm redzami ir pavisam cita, bet kamēr autore pati to pati negrib apzināties, tikmēr arī ir bezjēdzīgi ko ieteikt. Konflikts nevar izveidoties dēļ vienas puses, ne tā?

Nu, jā - pārslēdzos uz sīkumiem. Lai gan, ir cilvēki, kuri no tādām lietām prot tāāāādu drāmu izpūst, ka maz neliekas. Būtībā nenozīmīgi sīkumi var būt ne tikai pagalītes, bet arī pirmais sērkociņš, - viss atkarīgs no rakstura. Tomēr, ja sāk uzrasties tādas parādības kā kazino, tad saprotu, ka neizžauta veša :-D ir tikai turpinājums nopietnākām lietām. Tā ja, klusētāja :-)!
03.08.2013 16:42 |

10 gadi
Reitings 1582
Mani tikai izbrīna viena nemainīga parādība tamlīdzīgās situācijās. Vai tiešām ir tikai divi varianti - izrunāties vai aizcirst aiz sevis durvis? Gandrīz - tēma jaunai diskusijai, bet vai tiešām vienmēr tas puisis ir jāaplej kā ar aukstu ūdeni? Vai ir pilnīgi neiespējams variants aiziet/imitēt aiziešanu lēnāk, lai vīrietim ir kaut nedaudz laika pārdomāt?
03.08.2013 16:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits