naudas vērtība ir kāda viņa ir, cilvēku ētikas, kopābūšanas, vērtību līmeni izmērīt nevar
modernajā egoistiskajā naudas rausēju sabiedrībā. kas tad ir autore? daļa no sabiedrības vai kaut kāds ārkārtējs izņēmums?
Tu joprojām neatbildēji, kā tu kaimiņu Mašai izrādi to, ka tev vajag viņas bērnus?
Es arī ar nepatiktu skatītos uz jauno māmiņu kā darbinieci, jo bērni mēdz slimot, sieviete darbā var būt pārgurusi u.tml. Labāk izvēlēties tādu sievieti, kurai bērni jau pieauguši, manuprāt.
Vai tā ir diskriminācija? Manuprāt, nav, jo sieviete pati var izvēlēties, kad un vai vispār dzemdēt.
strādāt ārzemēs un atpirkties no savas ģimenes nav tas pats, kas būt līdzās (iespējams pieticīgākos apstākļos).
Visur tikai nauda, nauda, nauda tavi līdzekļi laiks tiek šķiesti kāda cēla mērķa vārdā? Lai kārtējam uzņēmējam uzaudzinātu labu vergu kuru viņš nenovērtēs ?
psihologs tur var aiziet paanalizēt uz poda
Arvien vairāk sāk šķist, ka cilvēki grib, lai kāds visu izdarītu viņu vietā.
Visur tikai apkārt nauda, nauda. Nejūtu nekādu dvēseliskumu ir tāds truls dzīvnieciskums.Es laikam esmu vai nu paaraak pozitiiva vai vienkaarhsi ljoti naiva, bet man taa neliekas. Protams, nauda, nauda visur, bet es juutu sev apkaart un arii sabiedriiba tomeer gan dveeseliskumu gan visaadas paareejaas labaas lietas.
Arvien vairāk sāk šķist, ka cilvēki grib, lai kāds visu izdarītu viņu vietā.
Es arī ar nepatiktu skatītos uz jauno māmiņu kā darbinieci, jo bērni mēdz slimot, sieviete darbā var būt pārgurusi u.tml. Labāk izvēlēties tādu sievieti, kurai bērni jau pieauguši, manuprāt.
Vai tā ir diskriminācija? Manuprāt, nav, jo sieviete pati var izvēlēties, kad un vai vispār dzemdēt.
daļa taisnības jau ir, bet nu par darba vietām -man pat liekas ka vieglāk dabūt darbu ja tev ir bērns- jo tad darba devējam ir drošības sajūta par tevi,kā par darbinieku kas neaizdzersies,neaizgulēsies-jo tev taču bērns ir jābaro!
Nesanāk tā,kad šī māte ir pabeikusi kaut ko sabiedrības labā? Un viņi neko nedarot saņem produktīvu darbspējīgu sabiedrības locekli?