Sveiki visiem:)
man ir tāda problēma-es ar savu puisi dzīvojam kopā jau gadu. No pašiem pirms sākumiem,kad viņš man izrādīja simpātijas,es viņam nepievērsu uzmanību,viņš likās jauks utt, taču īsti ne manā gaumē:) mēs mēdzām vnk sarunāties pa telefonu kā draugi,šad tad uzraxtiit un pajautaat kaa iet...Man uz viņu nebija nekādu plānu,taču kādu dienu sagadījās tā,ka mēs satikāmies Rīgā,tas bija pavisam nejauši,sākām runāties utt un sanaca taa ka paliku pie vinja pa nakti. Starp mums nekas nebija,ne bučas,nekā,vnk kopā ka saka iedzeraam. Pec tas reizes vinjs palika pilniigi trax,pari visaam variiteem gribeeja mani ieguut,un nepaliidzeeja tas ka vinjam 100X atteicu.Vienvardsakot pec kada laika vinjs tomer mani iekaroja:) mes sakam dzivot kopaa,jutos ar vinju ka pasakaa,bet pec kada laika sakas striidi. parsvaraa tie ir par siikumiem,piem vinjam nepatiik ka es esmu facebukaa,no dr.lv vispar nacas izdzeesties.Vinjs saka ka negrib lai es kontakteejos ar citiem cilvekiem.Mes ar vien biezak sakam strideties,ir pat bijusi roku palaišana vairakas reizes...pats interesantakais kas mani uztrauc ir tas ka vinjs saka ka mani miil un vinjam nekaa svariigaka par mani utt bet tikliidz mees sastriidamies un es piem aizeju projaam, vinjs visam atmet ar roku un iet vainu dzert vainu brauc ciemos pie saviem radiem.Lai vinjs man paprasiitu piedosanu vispaar nemaz nevar sagaidiit,vinjs to dara tikai tad ja es to izdaru pirmaa kaut gan neesmu vainiiga...lidz ar to sanak ka es vnmr esmu taa kam ruup lai mees saliigstam un lai mes atkal butu kopaa. Un tad kad es esmu sperusi pirmo soli vinjam pretii tad atkal vis ir labi. Sobriid es esmu darba mekleejumos tpc sezu majas,bet vinjs strada un vakar striida laikaa izsplaava tadu frazi kaa-ej straadaa...un ar tadu intonaciju itka vinjam butu apnicis ka dziivoju uz vinja rekjina. Es aizgaju projaam pie braalja,jo vnk nevareju pec tadien vardiem atrasties taja dzivoklii.Jau ir pagajusi visa nakts un vinjs nav man pat uzraxtiijis un pajautaajis kur es esmu,par piedošanu vsp nerunaasim...es nesaprotu,kas ta ir par milestiibu ja tad kad vis ir labi,vinjs ir savadaks,bet tad kad slikti,vinjs pavisam mainaas un izturaas taa itkaa manis vinja dziivee vsp nebuutu...