Sirds sāp!

Reitings 163
Reģ: 11.06.2010
Labvakar, meitenes!

Tā nu ir sanācis, ka man šobrīd dzīve ir sakārtojusies tā, kā man ļoti nepatīk.

Viss, ko es biju veidojusi, cerējusi, sapņojusi ir sabrucis, apstājies uz vietas, un nekustās uz priekšu. Nezinu ko lai iesāk, bet šobrīd jūtos ļoti nelaimīga, vientuļa un neredzu vairs visam jēgu.
Īsuma - pirms kāda laiciņa sabruka attiecības, un tad sākās problēmas.
Šobrīd esmu viena, tāda sajūta, ka nevienam nevajadzīga, naudas pietiek tik nomaksāt rēķinus. Man nācās pamest visu, kas man darīja laimīgu (izņemot bijušo) - dejošana (mana sirds lieta), mašīna, dzīvoklis, kurā dzīvojām, viņa suns pie kura ļoti pieķēros... visas ērtības un mīļas lietas.

Lai gan ar viņu jutos nelaimīga, bet tagad jūtos vēl sliktāk. Domāju, ka izdosies savu dzīvi sakārtot, bet nekā, un ticība ar katru dienu zūd ar vien vairāk. Vecāki man diemžēl nepalīdz, esmu pieaugusi un pašai jātiek galā ar grūtībām.

Tā lūk!
Meitenes, es tā jūtu, ka man drīz iestāsies depresija, es sāku ēst neveselīgāk, un vispār piekopt neveselīgāku dzīves veidu, pārstāju sportot... utt.. vājprāts!!

Un nezinu kā lai saņēmās un atrod risinājumu.

Priecāšos par jūsu ieteikumiem un uzmundrinājumiem!
30.07.2013 23:42 |

Reitings 1666
Reģ: 17.05.2012
Kaut kā taču varēsi savilkt galus? Nav galīgi tā, ka striķi trūkst un ir izmisums kā tagad izdzīvot? Saprotams, ka nevari vairāk "brīvi" dzīvot, ja nauda sanāk tikai rēķinu apmaksai. Varbūt ir vērts pameklēt algotāku darbu jeb lētākus apartamentus? Jāiemācās sadzīvot ar to, kas ir, ja sanāk knapināties, nu sanāk, ko izdarīs, protams, divatā visu dalīt ir vieglāk.
31.07.2013 01:11 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Es arī šorīt sāku no nulles. Jau otro reizi dzīvē, laikam tāpēc nešņukstu spilvenā, bet rīkojos.
Lai izdotos, varu šo to ieteikt. Pēc otrās reizes kaut ko tomēr iemācās.. :)
1) Izdomā, ko vēlies. Pieļauju, ka Tavā situācijā tas varētu būt viss tas, kas bija, tikai ar citu vīrieti, jo cik saprotu no Tava posta, viss pārējais Tevi apmierināja.
2) Apsēdies un apdomā, kas Tev tam ir nepieciešams.
3) Izdomā, ko no tā, kas pašai padarīja dzīvi labāku, tomēr vari atļauties. Dejošana nav lēts prieks, bet gan jau ir arī kaut kas cits.
4) Mēģini vairāk būt cilvēkos. No tā ir divi labumi - pirmkārt neesi viena un nevienam nevajadzīga, otrkārt ir mazāk laika gaudot par to, kas pazaudēts (tas gan nepāries ātri, iepriekšējo reizi pagāja kādi 3 mēneši, kamēr samierinājos ar domu, ka bijušo vairs neatgriezt, pēc tam apmēram tik pat, kamēr sajutu reālu jaunas dzīves sākumu pozitīvā nozīmē).
5) Ieklausies vairāk savās sajūtās. Dari vairāk kaut ko tādu, kas Tevi normiena un sniedz pozitīvas emocijas. Putu vanna, skrējiens, ēst gatavošana. Man personīgi palīdz mājas uzkopšana ar austiņām ausīs. Par šo visi mani paziņas smejas - jo vairāk mani nokaitina, jo pedantiskāk uzkopju... :D
31.07.2013 01:22 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nē, nebiju īsti atkarīga no vīrieša. Bet vienai ir diezgan grūti apmaksāt īri, komunālos, internetu utt. Dejošanai neatliek vairs ne nauda, ne laiks.

Iiree kopaa ar kaadu draudzeni dziivokli. Gan jautraak buus, gan leetaak. Turklaat sievieteem ir liidziigaaki eeshanas paradumi kaa viirieshiem, taapeec buus arii vieglaak pirkt paartiku uz divaam un pa mainjaam gatavot.
31.07.2013 01:26 |

Reitings 163
Ir pagājis jau labs laiks, kā neesam kopā, tie nav daži mēneši. Dzīvot es varu, un galus savilkt arī.

Bet man neapmierina mana dzīve šobrīd, un es jūtos nelaimīga, un to ir ļoti grūti atzīt, bet tā tas ir. Problēmas īpaši ir redzamas uz citu fona, kad draudzenes precās, dzimst bērni. Bet es saprotu, ka vairākus gadus esmu veltījusi cilvēkam ar ko man nav nekā vairs kopīga. Un kur es tagad esmu, turpat, kur pirms vairākiem gadiem.
31.07.2013 01:32 |

Reitings 298
Reģ: 09.01.2013
Ir jākrīt lai celtos. Tāpat kā jāsaskaras ar grūtībām, lai rastu risinājumus, galvenais, ir jāpieņem lietas tādas kādas tās ir šobrīd un nevis jāskumst par pagātni, bet jādomā par nākotni un jāierauga iespējas tur kur iepriekš neesi meklējusi.

Es tevi pilnīgi saprotu - to sajūtu, ka jūties kā mūžīgā karuselī un mierinājuma meklējumos, bet mierinājuma vietā nāk tikai satraukums stress un ticības zuduma paliekas.
Un kā izmukt no karuseļa? Katram ir savs veids - mans veids bija darbs - strādāšana pāri spēku robežām, līdz atkal atradu sevi.
Šobrīd mani nebiedē fakts, ka esmu viens, jo man vajadzēja laiku lai atrastu sevi un vispār spētu uzticēties cilvēkiem.
Un zini šobrīd jūtos tāpat, kā laikā, pirms attiecībām, spēju priecāties par lietām par kurām priecājos pirms tam...

PS; un praktiskais ieteikums - iespējams kāda draudzene meklē vietu kur dzīvot un varat kļūt par dzīvokļa biedrenēm ;) (daudz ieguvumu un maz zaudējumu - kāds cilvēks ar kuru parunāt, finansiāli daudz vieglāk. zaudējums - daļa privātās telpas )
31.07.2013 01:37 |

Reitings 163
Alexxa, paldies! :)

Kā jau minēju, jau labs laiks ir pagājis, un pēc šķiršanās es jutos ļoti labi, jo biju pārliecināta, ka izdarīju pareizu izvēli, un mana dzīvē viss nokārtosies. Bet viss sāka pakāpeniski brukt un jukt, sāka parādīties problēmas, kur tām nevajadzēja būt. Ar laiku bija jātsakās no visa pēc kārtas, tas nenotika vienā dienā, bet gan pakāpeniski.

Es brīnos, ka tā tas viss ir iegriezies, jo biju ļoti pozitīvi noskaņota, ticēju sev un negaudoju, bet gan baudīju dzīvi, likās viss būs, viss sakārtosies, bet notika tieši pretīji, viss nobruka un turpina brukt. Un kā lai es saglabāju optimismu?!
31.07.2013 01:44 |

Reitings 134
Reģ: 10.07.2013
Šeit jau pieminēja daudzus noderīgus padomus. Noteikti iesaku atrast kaut ko, kas pašai patīk. Katram jau atšķirās, bet man no gandrīz-depresijas palīdzēja tikt vaļā mākslas atklāšana (dejošana, mūzika, fotografēšana, zīmēšana, literatūra, mācības). - Ir jāapzinās, ka tikai tu pats spēj izkrāsot savu pasauli. :)
Daudziem palīdz plāna sastādīšana, kur tu rakstītā veidā uz papīra atliec savus mērķus un pieraksti klāt vairākus paņēmienus kā tos sasniegt. (Šis variants ļoti iedvesmo).
Kā arī kontaktu atjaunošana ar seniem draugiem, paziņām. (Ja jums jau sen nav bijis kontakta, tad tev jau galīgi nav ko zaudēt.)
31.07.2013 01:46 |

Reitings 163
Neprātīgs, paldies! :)

Ar tām draudzenēm ir tā, ka man bail no jaunām problēmām. Varbūt es kļūdos, bet es redzu no tā vairāk mīnusus, nekā plusus.

Es arī sevi atradu darbā, es mīlu savu darbu, un šobrīd tas ir mans lielākais prieks (kā arī mani draugi, ģimene). Bet visas tās problēmas, sajūtas, traucē man šobrīd koncentrēties tikai uz darbu, un gūt panākumus.
Kādu laiku man pietika tikai ar darbu, un palīdzēja nedomāt par blakus lietām, bet tagad ir kā ir.

Ārprats, jau ir 2:00! :O
31.07.2013 02:04 |

Reitings 163
Paldies, par ieteikumiem, jūs noteikti man palīdzējāt, jo es saprotu, ka esmu uz pareizā ceļa.

Es zinu, ko es gribu, es zinu, kas man patīk, es uzturos sabiedrībā, man ir draudzenes, es nodarbojos ar lietām, kas man patīk, un es apzinos, ka viss ir manās rokās.

Bet dažreiz gribās visu un tagad, vai noticēt brīnumam vai filmām! :D

Un jā, gribās, Vīrieti! blakus! :D
31.07.2013 02:21 |

Reitings 1378
Reģ: 24.05.2013
Es arī par to, ka laiks visu izmainīs. Un uh, cik spēcīga personība tu būsi, kas šīs problāmas būs aiz muguras :)
Manā melnajā posmā skaidri zināju iemeslus savam melnajam posmam. Pat zināju, ka tas beigsies līdz ar maija iestāšanos, un gaidīju. Ja zini iemeslus, tad tik jāgaida, ka pāries. Vai jāvirzās lai tos neitralizētu vai vismaz nomāktu ar citām lietām.
31.07.2013 03:16 |

Reitings 163
Twiddy, paldies! Tā jau vien ir laiks ārstē visu. :)

Un maijā pārgāja Tavs melnais posms?
31.07.2013 23:20 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Es arī šorīt sāku no nulles. Jau otro reizi dzīvē, laikam tāpēc nešņukstu spilvenā, bet rīkojos.
Un jau brauka pa ārzemēm, seko ko dara drauga sieviete? Divaini gan
09.08.2013 18:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits