Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Nu taads sviests!

Reitings 285
Reģ: 19.01.2010
Man vnk gribas izkratiit sirdi.Pilniigi esmu piekususi no shitaa visa.
Pagajushogad grutniecibas laikaa mani neatbriivoja no darba attieciibaam, kad uznjeemums likvideejaas,tas tika paarakstiits uz citu ipashnieku un firmas vaardu.Mans shefs nomainiija nummuru un pazuda, kaa akaa iekritis.
Es paliku karaajoties gaisaa, visu laiku gaaju uz VDA, iesniedzu iesniegumu,lai izskata sho lietu,izraadaas apsekojot jauno firmas adresi, tur vispaar nekaada uznjeemuma darbiiba netika konstateeta,ipashnieks neatsaucas uz VDA prasiibaam ierasties nokaartot dokumentus saistiibaa ar manu nodarbinaatiibu un darba attiecibu paartraukshanu.
Man atrakstiija, ka jaagiezhas Valsts ienjeemumu dienestaa,varbuut tur man paliidzees.
Beerna pabalstu nevaru sanjemt jau pusgadu... skaitos straadaajosha persona neeksisteejoshaa uznjeemumaa... :( Tad jau sanaak,ka visu muuzhu nevareeshu iet darbaa, jo buushu darbiniece mirushaa uznjeemumaa??? :(
Man liekas,ka retajam shitaa ''noveicas'' kaa man ...
30.07.2013 22:12 |

Reitings 1571
Reģ: 29.01.2009
Uzņēmums nav likvidēts, tur vienkārši nenotiek nekāda darbība, vai ne? Jo pirms likvidācijas uzņēmumus VIDs pārbauda, lai nav nekādu "parādu". Viņi laikam nav iesnieguši atskaiti, ka tu esi dekrētā, citādi jau tev pabalstu neaizturētu. Jā, - VID ir vienīgais, ko var ieteikt šajā situācijā.
It kā jau VID tagad var diezgan veikli aizklapēt ciet fiktīvos uzņēmumus. Bet situācija neapskaužama. Ne jau par tādām lietām tev šobrīd vajadzētu domāt. Turies! :)
30.07.2013 22:23 |

Reitings 285
Reģ: 19.01.2010
Tad ,kad uznjeemums nolikvideejaas es biju uz slimiibas lapas veel, mazu briitinju peec tam tikai buutu gaajusi dekreetaa.
Labi ka ir manaa mazaa princesiite,kas man uzlabo garastaavokli, jo prieksh vinjas gribas censties buut labaa omaa. :)
Lai gan tik shausmiigi neieredzu savu shefu ,ka satiekot buutu gatava staavus zemee iedziit, cik neveeriigi izturas pret saviem darbiniekiem.Es atceros ka gaaju uz to savu veikalu,lai dabuutu parakstu no vinja,skatos koleegjes pako preces kastees,man acis kubaa, neko nesapratu,izraadaas jau nakamajaa dienaa visu klapee ciet un jaaizvaac mantas.Nevienu darbinieku vinjs nebija laiciigi briidinaajis par iespeejamo izvaakshanos,probleemaam uznjeemumaa, utt..
30.07.2013 22:31 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits