Domāju, ka lielai daļai no jums datorā vai internerā ir bildes no kurām jūs smeļaties iedvesmu par stila salikumiem, kombinācijām, vai vienkārši ir krekliņi, bikses un kleitas, kas jums patīk.
Padalaties ar tām :)
Man nav tādi. Apģērbu veikalā vienkārši iemīlos kādā apģērba gabalā un nopērku. Un tikai pēc tam iedomājos, ka mans jaunais pirkums tīri labi iet kopā arī ar citām drēbēm no manas garderobes. Tā veidojas mans stils.
Pinterestā man ir sava ''mapīte'', kur saglabāju salikumus, kas man vizuāli patīk. Pati gan dzīvē atdarināt nemēģinu. Vienkārši - patīk kā izskatās. Un tad vēl ir mapīte, kur saglabāju idejas, ko pati varētu līdzīgu(1:1 nekopēju), uztaisīt.
Piemēram, vnk iemīlējos, kad ieraudzīju šīs lietas. Diemžēl, uztaisīt tādas nevaru un pie mums neko tādu nopirkt nevar:
http://pinterest.com/
Kopēt neko nekopēju,vienkārši patīk apskatīties dažādus gaumīgus salikumus.
Heartkiller, tādi līdzīgi auskari ir ebay`ā visādi pūķi, čūskas vēl.Jā, un man arī patīk tāds cepures tikai nezinu kur tādu pievilkt.
Aniii- man ļoti patīk tava stila izvēle. Pāšai man ir tā, ka internetā atrodu drēbes kas patiešām patīk un ko gribu, bet veikalā ieeju un man nepatik nekas, tāpēc man ir divas galējības - vai nu ļoti patīk vai nepatīk